• Lorem ipsum

Lits jumeaux dekbed

Een Lits jumeaux dekbed heeft een heerlijk groot formaat waardoor jij zeker nooit in de kou zal liggen. Bestel jouw grote dekbed bij Sleep Fast.

Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95
Silvana Royale dekbed Rood
Silvana
Royale dekbed Rood
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Light
€119,00
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€74,95
Auping Zomerdekbed Comfort Bamboe
Auping
Zomerdekbed Comfort Bamboe
Het Auping Comfort Bamboe dekbed is gevuld met viscose van bamboe en is een echt zomerdekbed.
€99,00
Silvana Royale dekbed Groen
Silvana
Royale dekbed Groen
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Warm
€219,00
Auping All Year dekbed Comfort Natuur
Auping
All Year dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Comfort Natuur enkel dekbed is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€219,00
Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95

Lits jumeaux dekbed

Dit zijn dekbedden met een breedte van 240 centimeter en de lengte kan 200 of 220 cm zijn. Deze zijn heerlijk om onder te slapen wanneer je een extra breed bed hebt. Ook als je een wat smaller bed hebt is het natuurlijk heerlijk om zo ruim in de dekens te liggen. Je hoeft hierbij in ieder geval nooit bang te zijn dat je niet helemaal bedekt wordt door het extra grote dekbed. De naam Lits jumeaux is afkomstig uit een tijd dat de bedden nog niet zo breed als nu gemaakt werden en vaak zelfs maar 140 cm breed waren. Toen werden er twee smallere bedden tegen elkaar geschoven van bijvoorbeeld 90 cm om de gewenste breedte te krijgen en dit heeft de nu zo bekende naam gekregen.

Wassen en onderhouden

Voor de hygiëne en kwaliteit is goed onderhoud onwijs belangrijk. Een groot dekbed als dit is misschien wat lastiger om zelf te wassen maar er zijn absoluut een aantal dingen die je wel kunt doen om het dekbed fris te houden. Schudt het dekbed uit of klop hem zachtjes op zodat het materiaal in de beste staat blijft. Verschoon het beddengoed regelmatig. Laat het dekbed regelmatig luchten maar doe dit niet in de volle zon. Door deze dingen te doen zal jij het hele jaar door een fris dekbed hebben en hoef je hem haast nooit naar de stomerij te brengen.

Wanneer kies je voor een groot dekbed?

Het hebben van een extra ruim dekbed is eigenlijk altijd wel erg lekker. Je hebt veel ruimte wat zeker met wat koudere dagen een voordeel is. JE kunt jezelf helemaal inwikkelen en zal nooit in de kou liggen. Ook als je lang bent is een lits jumeaux dekbed prettig. Deze is namelijk ook verkrijgbaar in de maat 240x220. Hierbij heb je dan zowel in de breedte als in de lengte wat extra ruimte. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw bed is, een dekbed als dit is eigenlijk altijd een erg goede optie.

Een extra groot dekbed bestellen

Een groot voordeel aan bestellen vanuit ons assortiment is dat je nooit lang hoeft te wachten. Ook als je kiest voor een lits jumeaux dekbed heb je deze binnen 48 uur in huis. Als je de bestelling ontvangen hebt kun je pas echt gaan zien en merken of dit is wat je had verwacht en hoe het formaat bevalt. Daarom heb je 90 dagen proefslapen zodat je dit rustig thuis in je eigen bed kunt testen in plaats van in een drukke winkel of showroom. Mocht je het handig vinden dan kun je natuurlijk wel onze showroom bezoeken om even aan het materiaal te voelen en voor je te zien hoe groot het echt is. Als je niet tevreden bent mag je het dekbed kosteloos terug sturen. Bestel jouw nieuwe lits jumeaux dekbed bij Sleep Fast of kom eerst een kijkje nemen in een van onze showrooms.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf