• Lorem ipsum

Biologische topper

SALE
Tuur Original Topper
299,-
399,- adviesprijs
  SALE
  Tuur Mono Topper
  186,-
  249,- adviesprijs

   Biologische topper

   Ga je voor een biologische topper, dan is dat niet alleen beter voor het milieu en voor je gezondheid, maar ook voor jouw nachtrust. Deze topper, gemaakt van een 100% natuurlijk materiaal, zoals bijvoorbeeld paardenhaar of natuurlatex, ligt namelijk ook bijzonder lekker. Je kunt deze topper kopen in diverse afmetingen, met of zonder split. Je kiest voor de split-uitvoering als je het topmatras op een verstelbaar bed plaatst. Een biologische topper op je matras leggen is een uitstekend idee als je meer slaapcomfort wenst, je matras wilt beschermen en/of geen last meer wilt hebben van de naad tussen twee matrassen.

   Voordelen van een biologische topper

   Een biologisch topmatras is gemaakt van pure, 100% natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld paardenhaar, natuurlatex of biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen voldoen aan strenge normen, zoals dat ze niet zijn bespoten of behandeld met een chemische product. Dat maakt kiezen voor een biologische topper een milieubewuste keuze. Slapen op een natuurlijk product is niet alleen beter voor het milieu, maar ook goed voor je gezondheid en nachtrust. Natuurlijke materialen bieden namelijk een heerlijk ligcomfort.

   Wanneer is een topper nodig?

   Je legt een topper bovenop het matras van je boxspring of bed. In welke gevallen kun je hiervoor kiezen:

   • Als je meer ligcomfort wilt
   • Als je je matras te hard vindt en wilt verzachten
   • Als je je matras te zacht vindt en wilt verharden
   • Als je je matras wilt beschermen: door het plaatsen van een biologische topper wordt het daaronder liggende matras beschermd tegen vuil, waardoor deze langer meegaat
   • Als je last hebt van de naad tussen twee matrassen: door het plaatsen van een twee persoonstopper valt de naad weg

   Verkrijgbaar in diverse formaten

   Onze biologische topper is verkrijgbaar in vele formaten, daardoor is er voor op elk matras een geschikte topper. Je hebt keuze uit deze afmetingen:

   • 80x190 cm, 80x200 cm, 80x210 cm en 90x220 cm
   • 90x190 cm, 90x200 cm, 90x210 cm en 90x220 cm
   • 100x190 cm, 100x200 cm, 100x210 cm en 100x220 cm
   • 140x190 cm, 140x200 cm, 140x210 cm en 140x220 cm
   • 160x190 cm, 160x200 cm, 160x210 cm en 160x220 cm
   • 180x190 cm, 180x200 cm, 180x210 cm en 180x220 cm
   • 200x 190 cm, 200x200 cm, 200x210 cm en 200x220 cm

   Met of zonder split

   Je koopt de biologische topper in twee verschillende uitvoeringen: met of zonder split. Je kiest voor de split-uitvoering als je de topper bovenop een verstelbaar bed plaatst. De split zorgt ervoor dat de topper gemakkelijk meebeweegt met je verstelbare bed.

   Op welk matras mogelijk?

   Een topper plaatsen kan op elk matras. Dat wil zeggen dat een topper geschikt is voor op een pocketveer matras, latex matras, koudschuim matras, traagschuim matras en alle andere soorten matrassen. Het is wel belangrijk dat het topmatras doet wat je ervan verwacht. Dat wil zeggen dat je de topper kiest op basis van wat je ermee wilt bereiken. Vind je jouw pocketveer matras te hard? Dan kies je voor een zachtere topper. Zakt jouw traagschuim topper te veel door? Dan ga je juist voor een stevigere biologische topper.

   Sleepfast staat voor je klaar

   Onze ervaren specialisten zijn dagelijks tot 23 uur beschikbaar in onze chatbox. Je kunt ze ook telefonisch bereiken voor al jouw vragen over toppers. Ook voor advies op maat kun je bij onze specialisten terecht. Door jarenlange ervaring in de beddenbranche weten onze experts alles af van onze A merk toppers, waardoor ze je precies kunnen vertellen welke topper in jouw specifieke situatie de beste keuze is. Wil je liever onze verschillende toppers zien en ervaren? Kom dan langs in onze showroom of winkels.

   Topper bestellen bij Sleepfast

   Heb je jouw ideale biologische topper gevonden? Dan kun je deze met een gerust hart bij Sleepfast bestellen. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, gaan onze medewerkers voor je aan de slag. We bellen je op voor het maken van een bezorgafspraak. Vervolgens staat er al binnen 48 uur een bezorger bij je op de stoep (mits de topper bij ons op voorraad ligt). Heb je nog een oude topper liggen? Dan mag je deze gratis meegeven aan de bezorger. Deze wordt vervolgens gercycled tot judomatten. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook perfect voor jou, want jij hebt nu direct plek vrij op jouw matras voor jouw nieuwe biologische topper!

   Sleepfast.nl

   ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
   Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

   ✅ Grootste voorraad van Nederland!
   Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

   ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
   Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

   ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
   In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!