• Lorem ipsum

Latex kussen

Latex is een sterk en vormvast materiaal wat echt een duurzaam kussen maakt. Bestel jouw latex kussen van geweldige kwaliteit bij Sleep Fast.

Mahoton Kussen Butterfly soft
Mahoton
Kussen Butterfly soft
Mahoton Butterfly kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00
Jonk Kussen Imperior
Jonk
Kussen Imperior
Jonk Imperior kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00
Mahoton Kussen Melody
Mahoton
Kussen Melody
Mahoton Melody kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€75,00
Auping Prestige Latex soft kussen
Auping
Prestige Latex soft kussen
Auping kussen Prestige Latex soft 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€139,00
Silvana Kussen Emerald Support
Silvana
Kussen Emerald Support
Silvana Support Emerald kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Silvana Kussen Fluorine Support
Silvana
Kussen Fluorine Support
Silvana Support Fluorine kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Auping Comfort Latex soft kussen
Auping
Comfort Latex soft kussen
Auping kussen Comfort Latex soft 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Jonk Kussen Davinci
Jonk
Kussen Davinci
Jonk Davinci kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€159,00
Auping Prestige Latex medium kussen
Auping
Prestige Latex medium kussen
Auping kussen Prestige Latex medium 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€139,00
Silvana Kussen Cristal Support
Silvana
Kussen Cristal Support
Silvana Support Christal kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Silvana Kussen Saphir Support
Silvana
Kussen Saphir Support
Silvana Support Saphir kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! GRATIS retourneren!
€99,00
Auping Comfort Latex medium kussen
Auping
Comfort Latex medium kussen
Auping kussen Comfort Latex medium 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00

Latex kussen

Bij het uitkiezen van een kussen is het belangrijk om eerst te bepalen wat jij precies wilt. Iedereen heeft bepaalde wensen en verwachtingen en een kussen die daarbij past. Zo heeft het materiaal latex in een kussen bepaalde eigenschappen waardoor wij het een absolute aanrader vinden. Het klinkt misschien een beetje vreemd latex in een kussen maar wij kunnen je ervan verzekeren dat de soorten latex die gebruikt worden ideaal zijn. Lees verder en ontdek meer over de opties die wij aanbieden en waarom dit materiaal voor jou misschien wel de beste optie is.

Goede steun en een perfecte nachtrust

Latex is een rubbersoort welke zorgt voor veel stevigheid en comfort. Het materiaal beschikt over bepaalde eigenschappen waardoor je hiermee echt een goede nachtrust kunt krijgen. Misschien denk je dat latex erg zweterig is maar dat is absoluut niet het geval. In kussens wordt namelijk gebruik gemaakt van een soort die goed ventileert waardoor je niet overmatig gaat zweten. Door de stevigheid van het materiaal wordt je hoofd en nek goed ondersteund zodat je niet wakker wordt met een stijf gevoel of pijn.

Het perfecte kussen bij allergieën

Veel materialen die er in kussens worden gebruikt zijn best stoffig. Deze moeten regelmatig uitgeklopt worden en zijn zelfs dan niet ideaal voor mensen met allergieën. Als je hier zelf last van hebt dan weet je hoe vervelend dit kan zijn. Je kunt verschillende dingen doen om hiermee om te gaan zoals gebruik maken van allergievrije hoezen of medicijnen. Dit is allemaal niet echt nodig als je kiest voor een latex kussen. Dit materiaal houdt geen stof vast en is ook niet prettig voor huisstofmijt om een thuis in te vinden. Dat maakt dit materiaal werkelijk perfect voor iedereen die last heeft van allergieën. Als jij dat hebt, kijk dan niet verder en kies voor latex.

Een duurzaam en betrouwbaar materiaal

Je bent ongetwijfeld wel een beetje bekend met het materiaal latex en anders rubber. Dan weet je vast wel hoe sterk en duurzaam dit is. Het is haast niet kapot te krijgen en is daarom een erg goede optie. Als je opzoek bent naar een kussen wat jarenlang stevig blijft en jou goede steun blijft geven dan is dit het. Duurzame materialen zijn altijd prettig omdat je weet dat je hierop kunt blijven rekenen. Daarnaast heb je ook al kunnen lezen over de hygiëne hiervan wat uiteraard een groot pluspunt is. Wij vinden een latex kussen een absolute aanrader.

Bestel jouw latex kussen online

Als je een kussen gaat bestellen en je de zekerheid wilt van goede kwaliteit dan is dit materiaal een uitstekende optie. Je hebt hiervan verschillende opties binnen ons assortiment met allemaal weer net iets andere eigenschappen. Lees daarom goed de omschrijving bij het product alvorens het plaatsen van een bestelling. Als je eenmaal weet welke optie je wilt kun je de bestelling gaan plaatsen. Hierna zullen wij ervoor zorgen dat je het hoofdkussen binnen 48 uur in huis hebt. Je kunt hier dan lekker mee gaan slapen en ervaren of het bij jou past. Je mag 90 dagen proefslapen en krijg van ons een niet goed, geld terug garantie. Bestel vandaag nog jouw latex hoofdkussen bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw bestelling gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras (of kussen) niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw bestelling binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 28 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug… dat geeft zekerheid!