• Lorem ipsum

Silvana dekbed

Silvana is een merk wat een erg uitgebreid assortiment aanbiedt waardoor er een optie voor iedereen is. Bestel jouw Silvana dekbed bij Sleep Fast.

Silvana Royale dekbed Blauw
Silvana
Royale dekbed Blauw
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Medium
€169,00
Silvana Royale dekbed Rood
Silvana
Royale dekbed Rood
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Light
€119,00
Silvana Royale dekbed Paars
Silvana
Royale dekbed Paars
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Medium Light
€149,00
Silvana Royale dekbed Groen
Silvana
Royale dekbed Groen
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Warm
€219,00
Silvana Royale dekbed Geel
Silvana
Royale dekbed Geel
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Warm
€189,00
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00

Silvana dekbed

Silvana is een merk wat een erg uitgebreid assortiment aanbiedt. Er wordt gebruik gemaakt van diverse vullingen waardoor er voor iedereen een optie in het assortiment te vinden is. Het hebben van een dekbed is belangrijk maar ervoor zorgen dat de kwaliteit behouden wordt is nog belangrijker. Als je verder leest vertellen wij jou meer over het Silvaka dekbed en hoe je deze het best kunt onderhouden. Zo zal jij absoluut tevreden zijn met jouw nieuwe dekbed.

Een dekbed voor alle seizoenen

Er is een Silvana dekbed verkrijgbaar voor elk seizoen van het jaar. Heb jij een dekbed nodig voor de lente en zomermaanden dan is er een ideale optie verkrijgbaar. Deze is wat dunner als de reguliere opties en het is zeer luchtig waardoor je het niet te warm zal krijgen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen van dit merk waardoor je het precies op jouw voorkeuren kunt afstemmen. Voor koudere nachten is er uiteraard ook een aparte optie welke wat dikker en warmer is. Hiermee zal je het zeker de hele nacht lekker warm hebben. Deze is voor de herfst ideaal. Hij houdt je lekker warm, al zal je het hiermee zeker nooit te warm krijgen. Als je niet voor elk seizoen een aparte optie wilt hebben of als je het in de winter erg koud hebt, dan kun je ook kiezen voor een 4 seizoenen dekbed. Deze bestaat uit 2 lagen waarmee je direct alle opties in huis hebt voor het hele jaar.

Een Silvana dekbed onderhouden

Net zo goed als met hoofdkussens is het bij dekbedden erg belangrijk om deze goed te onderhouden. Hiermee hou je het materiaal luchtig en hygiënisch wat natuurlijk erg belangrijk is. Er zijn een aantal dingen die je makkelijk zelf kunt doen om de staat van jouw dekbed zo goed mogelijk te houden. Schudt het dekbed elke dag zachtjes uit. Zo blijft het materiaal luchtig en krijgt het de kans om goed te drogen. Laat het dekbed eens in de paar maanden luchten maar doe dit niet in de volle zon. Verschoon tijdig de overtrekken zodat het dekbed erin lekker schoon blijft. Mocht het nodig zijn dan kun je het dekbed ook wassen, lees voor de instructies het label wat aan jouw Silvana dekbed vast zit. Zorg er na het wassen wel voor dat de hele vulling goed droogt, je doet dit door tussendoor elke keer zachtjes op te schudden. Hiermee zorg je tevens ook dat het materiaal goed verspreid blijft.

Een nieuw Silvana dekbed bestellen

Door het ruime assortiment van dit geweldige merk heb je opties genoeg. Door de verschillende materialen kan jij kiezen wat het beste past bij jouw wensen. Door bij ons te bestellen geniet je van nog veel meer voordelen en zekerheden. Zo weet je altijd zeker dat je de bestelling snel in huis hebt. Al binnen 48 uur zal het geleverd worden. Je mag altijd 90 dagen proefslapen en zo kun je dus thuis op je gemak aanvoelen of de keuze die je hebt gemaakt echt bij jou past. Mocht dit niet het geval zijn mag je kosteloos retour sturen en krijg je het aankoopbedrag teruggestort. Bestel jouw Silvana dekbed online bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!