• Lorem ipsum

Tempur kussen

Sale
Tempur Ombracio hoofdkussen
Tempur
Ombracio hoofdkussen
Gemaakt van hetzelfde unieke TEMPUR® materiaal dat u in onze matrassen aantreft, bieden onze kussens de hele nacht volledige ondersteuning.
€169,00 €126,75
Sale
Tempur Comfort Cloud soft hoofdkussen
Tempur
Comfort Cloud soft hoofdkussen
Dit TEMPUR® Comfort Cloud hoofdkussen is de perfecte aanvulling op de TEMPUR® Cloud matrassen.
€99,00 €74,25
Sale
Tempur Comfort Original hoofdkussen
Tempur
Comfort Original hoofdkussen
Dit Tempur Comfort Original hoofdkussen is de perfecte aanvulling op de TEMPUR® Cloud matrassen.
€99,00 €74,25
Sale
Tempur Original Queen Medium hoofdkussen
Tempur
Original Queen Medium hoofdkussen
Met dit TEMPUR® Original hoofdkussen Medium lig je altijd in de juiste slaaphouding.
€129,00 €96,75
Sale
Tempur Original Queen Large hoofdkussen
Tempur
Original Queen Large hoofdkussen
Met dit TEMPUR® Original hoofdkussen Large lig je altijd in de juiste slaaphouding.
€129,00 €96,75
Sale
Tempur Symphony large hoofdkussen
Tempur
Symphony large hoofdkussen
Slaap je soms op je zij en soms op je rug? Dit TEMPUR® Symphony hoofdkussen is geschikt voor beide slaaphoudingen.
€139,00 €104,25
Sale
Tempur Sonata large hoofdkussen
Tempur
Sonata large hoofdkussen
Slaap jij meestal op je zij? Dit TEMPUR® Sonata hoofdkussen past perfect bij jou!
€149,00 €111,75
Sale
Tempur Sonata medium hoofdkussen
Tempur
Sonata medium hoofdkussen
Slaap jij meestal op je zij? Dit TEMPUR® Sonata hoofdkussen past perfect bij jou!
€149,00 €111,75
Sale
Tempur Millennium Queen large hoofdkussen
Tempur
Millennium Queen large hoofdkussen
Ben jij een rugslaper? Dan is dit TEMPUR® Millennium Queen Large hoofdkussen perfect geschikt voor jou!
€149,00 €111,75
Sale
Tempur Millennium Queen medium hoofdkussen
Tempur
Millennium Queen medium hoofdkussen
Ben jij een rugslaper? Dan is dit TEMPUR® Millennium Queen Large hoofdkussen perfect geschikt voor jou!
€149,00 €111,75
Sale
Tempur Symphony medium hoofdkussen
Tempur
Symphony medium hoofdkussen
Slaap je soms op je zij en soms op je rug? Dit TEMPUR® Symphony hoofdkussen is geschikt voor beide slaaphoudingen.
€139,00 €104,25
Sale
Tempur Original Queen Small hoofdkussen
Tempur
Original Queen Small hoofdkussen
Met dit TEMPUR® Original hoofdkussen Small lig je altijd in de juiste slaaphouding.
€129,00 €96,75

Tempur kussen

Een Tempur kussen kopen? Dan bent u bij Sleepfast.nl aan het juiste webadres. Kussens van dit merk staan erom bekend dat ze een uitstekende ondersteuning bieden en daarnaast zorgen ze voor een optimaal ligcomfort. Net zoals de Tempur matrassen hebben de kussens deze eigenschappen te danken aan het materiaal dat gebruikt wordt. Tempur is inmiddels een merknaam geworden, maar wist je dat dit materiaal door NASA is ontwikkeld? Inderdaad, het was de ruimtevaartorganisatie NASA die in de jaren ’70 dit materiaal ontwikkelde. In die tijd hield NASA zich bezig met het ontwikkelen van een drukabsorberend materiaal om de druk voor astronauten tijdens een raketlancering gelijkmatig te verdelen. Het materiaal beschikt over zowel temperatuurgevoelige als drukverdelende eigenschappen. Hierdoor werden astronauten beschermd tegen de G-krachten tijdens het opstijgen. Uiteindelijk zou het materiaal later in de jaren ’80 wereldwijd beschikbaar worden.

Zodra Tempur eenmaal wereldwijd beschikbaar was gingen verschillende bedrijven met het materiaal aan de slag. Het Zweedse bedrijf Fagerdala nam het Deense bedrijf Dan-Foam over. Dan-Foam hield zich al een tijdje bezig met het ontwikkelen van traagschuim producten en door de overname van Fagerdala werd er uiteindelijk een aparte divisie opgericht die zich uitsluitend ging focussen op het doorontwikkelen van traagschuim producten. Deze nieuwe divisie werd ‘Tempur-Pedic’ genoemd en het ontwikkelde traagschuim ging sinds toen verder onder de naam Tempur. In het jaar 1991 zouden de eerste matrassen van Tempur op de markt komen, niet veel later volgden kussens van het merk. Bekijk hierboven het complete aanbod van onze Tempur kussens.

Wat is een Tempur kussen precies?

Een Tempur kussen staat bekend om de slaapbevorderende eigenschappen. Dit komt doordat de kussens zijn gemaakt van visco-elastisch polyurethaan schuim. In de volksmond wordt dit ook wel traagschuim genoemd. Het voordeel aan traagschuim is dat dit materiaal zich naar de contouren van het lichaam vormt. Dit heeft het materiaal te danken aan de open celstructuur. Daarnaast neemt traagschuim de originele vorm weer aan, zodra er niet op geslapen wordt. Zo kan je iedere nacht opnieuw genieten van een comfortabele nachtrust met voldoende ondersteuning waar nodig.

Een Tempur kussen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Heb je behoefte aan een kussen welke zorgt voor een correcte positie in jouw eigen slaaphouding? Kies dan voor een ergnomisch Tempur kussen. Heb je behoefte aan een Tempur kussen welke iedere slaaphouding ondersteund? Kies dan voor een Tempur Comfort kussen. Lees verder voor meer informatie over de verschillende kussens van Tempur.

De verschillende collecties

De kussens van Tempur zijn te verdelen in twee verschillende productlijnen, namelijk de ergnomische kussens en de Comfort lijn van Tempur. Hieronder zullen we de verschillende varianten kort toelichten.

Ergnomische kussens

De ergonomische kussens van Tempur zijn speciaal ontwikkeld om mensen de meest optimale ondersteuning te bieden in hun favoriete slaaphouding. De ergonomische kussens zijn verkrijgbaar in de volgende varianten: Original, Millenium, Symphony, Sonata en Ombracio. Alle kussens van Tempur beschikken over de volgende eigenschappen:

 • Visco-elastische cellen die zich actief vormen en zich aanpassen aan uw lichaam
 • Ultiem comfort en ondersteuning
 • Een geweldige nachtrust

Original

Een Tempur kussen uit de Original collectie is geschikt voor zowel rug- als zijslapers. De unieke vorm van dit Tempur kussen zorgt voor optimale ondersteuning. Hiernaast beschikt dit kussen over een wasbare sloop. De kussensloop kan op maximaal 60°C worden gewassen, waardoor alle stofmijt tijdens het wassen gedood wordt. Hierdoor geniet u altijd van een fris en schoon hoofdkussen. Samenvattend beschikken de kussens uit deze collectie over de volgende eigenschappen:

 • Optimale ondersteuning van uw hoofd, nek en schouders
 • Geschikt voor rug- en zijslapers
 • Op 60°C wasbare en hypoallergene kussensloop

Millenium

De Millenium kussens zijn ontworpen met een gebogen rand en een inkeping in het midden. Hierdoor kantelt het kussen licht naar achter en krijgt u een optimale ondersteuning in uw nek en schouders. Dit Tempur kussen is geschikt voor zowel rug- als zijslapers en kan gewassen worden op maximaal 60°C. Hieronder lees je meer eigenschappen van de kussens uit de collectie:

 • Drukverlagende ondersteuning
 • Perfect voor rugslapers
 • Op 60°C wasbare en hypoallergene kussensloop

Symphony

De Symphony Tempur kussen zorgt voor comfort en biedt ondersteuning voor rug- en zijslapers. Door het dubbele profiel past dit kussen zich perfect aan de contouren van uw nek en schouders. Beschikt over een wasbare sloop welke op maximaal 60°C gewassen kan worden. Verder beschikt dit kussen over de volgende eigenschappen:

 • Gepersonaliseerde ondersteuning
 • Zorgvuldig ontwikkeld voor rug- en zijslapers
 • Op 60°C wasbare en hypoallergene kussensloop

Sonata

Een Tempur kussen uit de Sonata collectie is voorzien van Tempur Super Soft materiaal voor een zacht gevoel tijdens het slapen. Hiernaast beschikt dit kussen over een lichte glooiing, waardoor de nek en schouders worden ondersteund, zelfs wanneer je het kussen omdraait. Dit Tempur kussen is met name geschikt voor zijslapers.

 • Op uw lichaamsvorm afgestemd comfort
 • Geschikt voor zijslapers
 • Op 60°C wasbare en hypoallergene kussensloop

Ombracio

De Ombracio kussens zijn speciaal ontworpen voor buikslapers. De speciale vorm van het kussen helpt buikslapers om hun ademhaling te optimaliseren. Dankzij de unieke vorm van het kussen kunnen buikslapers tevens gemakkelijk hun handen onder het kussen kwijt.

 • Uniek, gepatenteerd ontwerp
 • Geschikt voor buikslapers
 • Op 60°C wasbare en hypoallergene kussensloop

De Tempur Comfort Collectie

Naast de ergonomische kussens biedt Tempur ook nog een andere collectie aan, namelijk de Comfort collectie. De Comfort collectie bestaat uit een tweetal varianten. Zo is het mogelijk om te kiezen tussen de Comfort Original en de Comfort Cloud kussens. Hieronder zullen we de twee varianten tevens even kort toelichten.

Comfort Original

De Comfort Original kussens bieden slapers optimaal comfort in iedere slaaphouding. De kussens zijn gemaakt van Tempur materiaal en vormen zich naar de contouren van het lichaam. De Comfort Original collectie beschikt tevens over de volgende eigenschappen:

 • Gepersonaliseerde ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders
 • Stevig comfort
 • Op 60°C wasbare kussensloop

Comfort Cloud

De Tempur kussen uit de Comfort Cloud collectie zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de matrassen uit de Cloud collectie. Hierdoor kunt u genieten van een zeer zacht matras en wanneer je dit kussen combineert met het matras lijkt het werkelijk alsof je op wolken slaapt. Het materiaal in dit Tempur kussen zorgt voor een extra comfortabele plek voor het hoofd, nek en de schouders.

 • Gepersonaliseerde ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders
 • Zacht comfort
 • Op 60°C wasbare kussensloop

Bestel jouw Tempur kussen online

Het aanschaffen van een nieuw kussen zou erg simpel moeten zijn. Toch is het vaak maar onduidelijk welke opties goede kwaliteit zijn en wat een minder goed kussen is. Iedereen verdient een goede nachtrust en steun op de juiste manier. Het merk Tempur is er een waarbij je absoluut geen twijfels hoeft te hebben over de kwaliteit, het is een echte aanrader. Een groot voordeel aan het bestellen bij ons is dat je het kussen binnen 48 uur in huis. Zo kan je lekker snel genieten van het kussen dat bij je past. Uiteraard kan het kunnen eventueel gratis retour gestuurd worden binnen de 14 dagen beoordeertijd. Beoordeeltijd betekent: In die 14 dagen mag je het artikel uit de verpakking halen, passen en beoordelen. Is het niet wat je zoekt, dan mag je het artikel gratis retourneren.  Bestel daarom jouw Polydaun kussen bij Sleep Fast.

Profiteer van 3 jaar garantie

Naast dat u bij Sleep Fast kunt profiteren van 90 dagen omruilgarantie bieden wij tevens een garantietermijn aan van 3 jaar op de kussens van Tempur. Gaat er in deze 3 jaar iets kapot aan jouw Tempur kussen? Dan krijg je van ons een geheel nieuw exemplaar.

Snelle levering

Wanneer u behoefte heeft aan een nieuw Tempur kussen snappen wij dat u hier geen weken op wilt wachten. Een goede nachtrust is zeer belangrijk voor het dagelijks functioneren en daarom leveren wij al onze kussens binnen 2 tot 6 werkdagen thuis bij je af. Wij kunnen deze snelle levertermijn garanderen, omdat wij werken met een grote eigen voorraad. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is gaan we meteen aan de slag met het klaarzetten van de bestelling. Binnen 2 tot 6 werkdagen slaap je dan ook op je nieuwe kussen.

Contact opnemen

Heb je behoefte aan meer informatie over een specifiek Tempur kussen? Dan raden we je aan om meteen contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is iedere dag bereikbaar via 033 - 455 20 47 of je kunt een e-mail sturen naar [email protected] Wij staan dag in dag uit klaar om al je vragen over een Tempur kussen te beantwoorden.

Bekijk ook eens ons assortiment: M Line matras, Pullman matras, Tempur matras, Auping matras, M line kussenAuping kussen en Silvana kussen.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!