• Lorem ipsum

Biologisch matras

Kies een matras welke goed is voor jouw gezondheid en het milieu door te kiezen voor biologisch. Bestel een biologisch matras bij Sleep Fast en slaap zorgeloos,

sale
Auping Vivo Evolve matras
Auping
Vivo Evolve matras
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Evolve matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.095,00 €930,75
Yumeko Matras Natuurlatex 1pers.  (biologisch)
Yumeko
Matras Natuurlatex 1pers. (biologisch)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Yumeko biologische natuurlatex matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00
Yumeko Matras Pocketveer 1pers. (biologisch)
Yumeko
Matras Pocketveer 1pers. (biologisch)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Yumeko biologische pocketveer matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.399,00
Yumeko Matras Natuurlatex 2pers.  (biologisch)
Yumeko
Matras Natuurlatex 2pers. (biologisch)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Yumeko biologische natuurlatex matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€2.189,00
Yumeko Matras Pocketveer 2pers. (biologisch)
Yumeko
Matras Pocketveer 2pers. (biologisch)
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Yumeko biologische pocketveer matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€2.789,00

Biologisch matras

Als je opzoek gaat naar een nieuw matras zijn er ongetwijfeld een aantal eisen die je hebt. Uiteraard is de maat en het materiaal hier een belangrijk aspect bij. Misschien is het zo dat je bij jouw nieuwe matras wel meer wilt en ook rekening wilt houden met een ander aspect. Bij het aanschaffen van een matras kun je namelijk ook rekening houden met het milieu en alle belastende stoffen die er gebruikt kunnen worden bij de productie. Een biologisch matras kan hierbij dus de perfecte optie zijn als dit iets is waar je rekening mee wilt houden. Lees verder en ontdek meer over ons assortiment met bio matrassen. Zo weet je direct of dit een goede optie is voor jouw bed.

Waarom kiezen voor een biologisch matras?

Bij het aanschaffen van een nieuw matras moet je altijd bedenken dat jij het beste verdient. Het beste heeft te maken met verschillende factoren. De kwaliteit van het matras is natuurlijk erg belangrijk maar daarnaast spelen ook bepaalde zaken een rol die je niet direct voelt of ziet. In veel matrassen wordt er gebruik gemaakt van chemische middelen. Deze zijn niet goed voor jouw gezondheid en voor het milieu. Door te kiezen voor een biologische optie weet je altijd zeker dat er geen gebruik is gemaakt van stoffen die niet goed zijn voor de gezondheid of het milieu.

Altijd een geschikte optie

Er zijn verschillende soorten biologische matrassen verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor kun je dus zeker een passende optie vinden. Je hebt binnen ons assortiment de keuze uit pocketveren en natuurlatex. Beide hebben eigenschappen welke ervoor zorgen dat je hier prettig op kunt liggen. Zo is een pocketvering matras luchtig en kan veel stevigheid bieden. Een natuurlatex matras is sterk, stevig en is enorm duurzaam. Van deze materialen zijn er verschillende opties in diverse maten verkrijgbaar zodat deze perfect past bij het bed die je misschien al hebt staan of bij jouw lichaam. Ook kun je kiezen voor soft en compact, dit slaat op de stevigheid van het matras.

Een biologisch matras van Sleep Fast

Bij Sleep Fast willen wij graag dat je een matras vindt waarop je direct geweldig ligt en wat dus een goede match is. Het uitkiezen kan even lastig zijn door alle opties maar hier tijd insteken zal zeker lonen. Als je een matras bij ons besteld kan je dat zorgeloos doen. Je mag namelijk 90 dagen proefslapen zodat je zeker weet of het matras echt bij jou past. Is dit toch niet het geval dan mag je hem gratis retour sturen. Na het bestellen zal je het matras binnen 48 uur al in huis hebben. Een biologisch matras is goed voor het milieu en voor jouw gezondheid omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen. Lever niet in op comfort en draag toch bij aan een beter milieu, bestel vandaag nog jouw matras bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf