• Lorem ipsum

Binnen 48 uur uit voorraad leverbaar (grootste voorraad van Nederland!)

Grote kans dat we jouw bestelling op voorraad hebben liggen! Wij beschikken immers over de grootste voorraad boxsprings en matrassen van Nederland! Binnen 48 uur na het plaatsen van jouw order, wordt jouw bestelling op een door jou gewenst adres in Nederland afgeleverd! Wij nemen telefonisch contact met je op om het bezorgmoment af te stemmen. Je mag er uiteraard ook voor kiezen om het op een later moment te laten bezorgen, maar de tijd dat je 6 weken op je nieuwe matras of boxspring moet wachten is voorbij!

Uitstekende garantievoorwaarden

Bij www.sleepfast.nl heb je recht op de gebruikelijke garantie die vanuit ieder afzonderlijke fabrikant gegeven wordt. Dit noemen we de standaard 'fabrieksgarantie' (waar je dus ook gewoon recht op hebt). Heb jij een probleem met je matras/bed? Zeg het tegen ons! Wij ontzorgen jou, en regelen alles met de desbetreffende fabrikant! Daarnaast willen wij door middel van een aantal van onze eigen garanties ervoor zorgen dat onze klanten méér dan 100% tevreden zijn. 'Service' is onze tweede naam! Lees hieronder meer! De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.

Matrassen: gratis omruilservice

Het is geen probleem als je niet tevreden bent over je aankoop, wij gaan het voor je oplossen! Als een matras niet voldoet aan jouw eisen, kan dat aan verschillende factoren liggen. In de meeste gevallen gaan de problemen weg na zo’n 2-3 weken op het matras te hebben gelegen, dus na deze periode zal het matras wellicht beter bevallen. Wij adviseren daarom om minimaal 2 weken op het nieuwe matras te slapen. Je hebt maar liefst 90 dagen bedenktijd! Ligt het toch niet goed, dan ruilen wij het gratis om voor een ander type matras.
(Bij M-Line matrassen heb je zelfs 100 dagen bedenktijd!)

Ruil het matras, in overleg met één van onze adviseurs, gratis om voor een ander type, hardheid of merk. Bij omruiling naar een goedkoper type matras krijg je geld terug en bij omruiling naar een duurder matras betaal je het verschil bij. www.sleepfast.nl biedt deze omruilservice voor elk matras éénmalig aan per woonadres, naam, telefoonnummer of rekeningnummer. Wil je voor een 2e keer het matras omruilen, dan worden er 125,- euro omruilkosten per matras in rekening gebracht. 


De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.

Matrassen: Niet goed geld terug-garantie (uniek!)

Het is heel simpel, je hebt 90 dagen de tijd! Bevalt het matras niet, dan halen wij het matras weer gratis bij je op en krijg je al je geld terug! Zonder extra kosten of kleine lettertjes! Zeer unieke service! Je moet gewoon 100% tevreden zijn, dat is het belangrijkste! Op de M line matrassen zit zelfs 100 dagen proefslapen! De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.

Matrassen: 100% slaapgarantie (uniek!)

Gegarandeerd goed slapen, hoe mooi klinkt dat? Natuurlijk kunnen wij niet beloven dat je na aanschaf van je nieuwe bed direct perfect gaat slapen. Het komt in sommige gevallen voor dat iemand niet aan het ligcomfort van het nieuwe matras of bed kan wennen. Geen probleem, wij lossen het voor je op! Een (soms kleine) aanpassing in het matras lost zeker 90% van de problemen in het ligcomfort van klanten op. Helaas komt het in een enkel geval voor dat na meerdere omruilingen/aanpassingen van het matras, een klant toch niet prettig slaapt. In dat geval bieden wij de garantie dat wij, buiten de hierboven genoemde omruilgaranties, er alles aan zullen doen om je alsnog een fijn slaapcomfort te bieden. Bij ons krijg je de garantie dat je uiteindelijk goed gaat slapen, samengevat in het woord 'slaapgarantie'.

Retourname oude matras(sen)

Jouw oude matras(sen) nemen wij gratis voor je mee. De bruikbare onderdelen van jouw oude matras(sen) worden gebruikt in andere industrieën! Wist je dat van oude schuimmatrassen bijvoorbeeld judomatten gemaakt worden? Leuk toch? Zo blijven we elkaar een beetje helpen!

Kussens, dekbedden en overig beddengoed.

Gratis verzending via PostNL. Wij van Sleepfast leveren alles super Fast uit eigen voorraad! Gezien de levering via PostNL, zijn wij afhankelijk en kunnen dus geen zekerheid geven op de toegezegde leverdatum. Op alle kussens, dekbedden en overig bedtextiel krijg je 14 dagen beoordeeltijd. Beoordeeltijd betekent: In die 14 dagen mag je het artikel uit de verpakking halen, passen en beoordelen. Je mag dus niet op het kussen, dekbed of ander soort beddengoed slapen. Is het niet wat je zoekt, dan mag je het artikel gratis retourneren (gratis retourlabel opvragen via retour aanmelden) bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Retourneren kan alleen in de originele verpakking en na positieve beoordeling wordt het geld teruggestort binnen 5 dagen na ontvangst. 

De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.