• Lorem ipsum

Pocketvering matras

Het liggen op een pocketvering matras biedt veel comfort en goede ventilatie waardoor je een heerlijke nachtrust zal hebebn. Bestel jouw matras bij Sleep Fast.

Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€749,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€849,00
Sale
M Line Slow Motion 8 matras
M Line
Slow Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Slow Motion 6 matras
M Line
Slow Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 5 matras
M Line
Slow Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 7 matras
M Line
Slow Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Team NL matras
M Line
Team NL matras
M Line TeamNL matras is een actie matras van M line. Vraag naar onze mening!
€599,00 €449,00
Sale
Pullman Goldline Excellence matras
Pullman
Goldline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €1.099,00

Pocketvering matras

Iedereen heeft baat bij een matras van goede kwaliteit wat veel comfort biedt. Hierbij heb je de keuze uit verschillende materialen waaronder pocketvering. Dergelijke matrassen zijn comfortabel en bieden steun op de juiste plekken. We vertellen je graag meer over de eigenschappen hiervan zodat jij precies weet of een dergelijk matras bij je past. Lees daarom vooral verder en ontdek alles wat je moet weten over het pocketvering matras en de opties die wij aanbieden binnen ons assortiment. Er is namelijk een optie te vinden voor iedereen.

De beste ventilatie in een matras

Er zijn verschillende eigenschappen waarover een pocketvering matras beschikt. Een erg belangrijke eigenschap is de geweldige ventilatie. Als je een matras hebt wat niet goed ventileert zal je het snel heel warm krijgen en overmatig gaan zweten. Dit kan er weer voor zorgen dat het matras niet meer fris aanvoelt en zelfs een muffe geur krijgt. Bij een pocketmatras zal je hier dus geen last van hebben mits je kiest voor goede kwaliteit. Het is namelijk belangrijk dat de veren van een roestvrij materiaal gemaakt zijn en dat ook de schuim goed ventileert. Je betaald misschien wel wat meer maar daarvoor krijg je veel jaren goede slaap.

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een pocketvering matras

Als je ervoor hebt gekozen om een pocketmatras aan te schaffen zijn er absoluut een aantal punten om op te letten. De veren in het matras zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Hoe dikker de veer, hoe meer weerstand en dus stevigheid er is. In een matras als dit is er sprake van zones. Hierdoor krijg je de ondersteuning die je nodig hebt op bepaalde plekken van het lichaam. Bij een goede kwaliteit matras zijn deze zones goed ingedeeld waardoor je geen last van rug, nek of schouders moeten krijgen. Naast de veren is ook de afdeklaag niet onbelangrijk. Deze absorberen vocht, zorgen voor comfort en verdelen jouw lichaamsgewicht. Hoe dikker deze laag is hoe comfortabeler het matras zal aanvoelen.

De hygiëne van een pocketvering matras

De reden dat veel matrassen muf worden is doordat deze het lichaamsvocht absorberen maar niet goed ventileren. Hier zal je bij een pocketmatras geen last van hebben. Door de ruimte tussen de veren wordt het materiaal erboven ook van de onderkant goed gelucht. Het is wel belangrijk dat je zelf zorg draagt voor de hygiëne van het matras. Zorg ervoor dat je het matras regelmatig omkeert. Ook kan de tijk gewassen worden op 60 graden, dit is de hoes die om het matras heen zit.

Jouw matras bestellen bij Sleep Fast

Bij matrassen is de kwaliteit erg belangrijk zoals je hebt kunnen lezen. Een pocketvering matras kan veel comfort bieden als je de juiste kiest. Binnen ons assortiment vind je allemaal opties van goede kwaliteit. Bestellen bij ons heeft echter nog meer voordelen. Zo heb je de bestelling altijd zeer snel in huis, zelfs al binnen 48 uur. Wanneer je het matras ontvangt kun je hier 90 dagen op proefslapen om te zien of deze echt naar wens is. Mocht dit toch niet het geval zijn mag je deze gratis retour zenden. Als je het oude matras nog hebt staan kunnen wij deze kosteloos voor je meenemen zodat je hier zelf niet mee hoeft te tillen. Bestel voor het grootste gemak jouw pocketvering matras bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!