• Lorem ipsum

Pocketvering matras

Het liggen op een pocketvering matras biedt veel comfort en goede ventilatie waardoor je een heerlijke nachtrust zal hebebn. Bestel jouw matras bij Sleep Fast.

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Slow Motion 6 matras
M Line
Slow Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
Pullman Silverline Royal matras
Pullman
Silverline Royal matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Royal matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.250,00
sale
M Line Slow Motion 5 matras
M Line
Slow Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Slow Motion 8 matras
M Line
Slow Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
M Line Slow Motion 7 matras
M Line
Slow Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Auping Cresto matras
Auping
Cresto matras
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Maestro matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.095,00 €930,75

Pocketvering matras

Iedereen heeft baat bij een matras van goede kwaliteit wat veel comfort biedt. Hierbij heb je de keuze uit verschillende materialen waaronder pocketvering. Dergelijke matrassen zijn comfortabel en bieden steun op de juiste plekken. We vertellen je graag meer over de eigenschappen hiervan zodat jij precies weet of een dergelijk matras bij je past. Lees daarom vooral verder en ontdek alles wat je moet weten over het pocketvering matras en de opties die wij aanbieden binnen ons assortiment. Er is namelijk een optie te vinden voor iedereen.

De beste ventilatie in een matras

Er zijn verschillende eigenschappen waarover een pocketvering matras beschikt. Een erg belangrijke eigenschap is de geweldige ventilatie. Als je een matras hebt wat niet goed ventileert zal je het snel heel warm krijgen en overmatig gaan zweten. Dit kan er weer voor zorgen dat het matras niet meer fris aanvoelt en zelfs een muffe geur krijgt. Bij een pocketmatras zal je hier dus geen last van hebben mits je kiest voor goede kwaliteit. Het is namelijk belangrijk dat de veren van een roestvrij materiaal gemaakt zijn en dat ook de schuim goed ventileert. Je betaald misschien wel wat meer maar daarvoor krijg je veel jaren goede slaap.

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een pocketvering matras

Als je ervoor hebt gekozen om een pocketmatras aan te schaffen zijn er absoluut een aantal punten om op te letten. De veren in het matras zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Hoe dikker de veer, hoe meer weerstand en dus stevigheid er is. In een matras als dit is er sprake van zones. Hierdoor krijg je de ondersteuning die je nodig hebt op bepaalde plekken van het lichaam. Bij een goede kwaliteit matras zijn deze zones goed ingedeeld waardoor je geen last van rug, nek of schouders moeten krijgen. Naast de veren is ook de afdeklaag niet onbelangrijk. Deze absorberen vocht, zorgen voor comfort en verdelen jouw lichaamsgewicht. Hoe dikker deze laag is hoe comfortabeler het matras zal aanvoelen.

De hygiëne van een pocketvering matras

De reden dat veel matrassen muf worden is doordat deze het lichaamsvocht absorberen maar niet goed ventileren. Hier zal je bij een pocketmatras geen last van hebben. Door de ruimte tussen de veren wordt het materiaal erboven ook van de onderkant goed gelucht. Het is wel belangrijk dat je zelf zorg draagt voor de hygiëne van het matras. Zorg ervoor dat je het matras regelmatig omkeert. Ook kan de tijk gewassen worden op 60 graden, dit is de hoes die om het matras heen zit.

Jouw matras bestellen bij Sleep Fast

Bij matrassen is de kwaliteit erg belangrijk zoals je hebt kunnen lezen. Een pocketvering matras kan veel comfort bieden als je de juiste kiest. Binnen ons assortiment vind je allemaal opties van goede kwaliteit. Bestellen bij ons heeft echter nog meer voordelen. Zo heb je de bestelling altijd zeer snel in huis, zelfs al binnen 48 uur. Wanneer je het matras ontvangt kun je hier 90 dagen op proefslapen om te zien of deze echt naar wens is. Mocht dit toch niet het geval zijn mag je deze gratis retour zenden. Als je het oude matras nog hebt staan kunnen wij deze kosteloos voor je meenemen zodat je hier zelf niet mee hoeft te tillen. Bestel voor het grootste gemak jouw pocketvering matras bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf