• Lorem ipsum

Velda topper

Geen producten gevonden...

Velda topper

Een Velda topper bied je niet alleen een perfecte slaaprust, maar ook een kwaliteitsvol, duurzaam slaapcomfort. En dat ook nog eens voor een gunstige prijs! Bij familiebedrijf Velda vinden ze het belangrijk dat kwalitatief, innovatief en duurzaam slapen toegankelijk is voor iedereen! De topper van Velda is verkrijgbaar in vele afmetingen, met een Cooltech tijk en met of zonder split, zodat je hem ook op een verstelbaar bed kunt leggen. Je kunt om verschillende redenen een Velda topper kopen, bijvoorbeeld om het slaapcomfort te vergroten, je matras te beschermen of om geen last meer te hebben van de split tussen twee matrassen.

Over Velda

Het Belgische familiebedrijf Velda bestaat al sinds 1954. Bij Velda vinden ze het van het grootste belang dat kwalitatief, innovatief en duurzaam slapen voor iedere persoon mogelijk is. Om deze reden biedt Velda voor een gunstige prijs duurzame kwaliteitsproducten aan. Het merk verkoopt niet alleen Velda toppers, maar ook vele soorten matrassen. Kiezen voor Velda is een uitstekend idee om de volgende redenen:

 • Veel kennis en ervaring: al meer dan 65 jaar familiebedrijf
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Duurzame, vooruitstrevende technieken en materialen worden gebruikt voor de Velda topper
 • Verkrijgbaar in verschillende materialen
 • Slaapcomfort van topkwaliteit, waardoor je geniet van een perfecte slaaprust

Waarom Velda topper nodig?

Een topper is een topmatras van 5 tot 10 cm dik. Je legt deze bovenop je matras(sen). Dat kun je doen om verschillende redenen:

 • Je wilt meer slaapcomfort.
 • Je huidige matras is te hard of te zacht, met het topmatras wil je je matras zachter of juist harder maken.
 • Je wilt geen last meer hebben van de naad tussen twee matrassen.
 • Je wilt je matras(sen) beschermen: door het plaatsen van een Velda topper wordt je matras minder snel vies, waardoor deze langer meegaat.

Let op: de aanschaf van een topper is alleen een goed idee als je matras nog in goede staat verkeert. Zit er een flinke kuil in je matras en/of is deze erg versleten? Dan is het niet tijd voor een nieuwe topper, maar voor een nieuw matras!

De mogelijkheden

Bij Velda heb je vele mogelijkheden. De Velda topper is verkrijgbaar in:

 • Verschillende formaten
 • Twee soorten tijk
 • Met of zonder split

Verschillende formaten

De Velda topper is te koop in vele afmetingen. Zo is er voor bijna elk eenpersoonsbed, twijfelaar bed en tweepersoonsbed wel een topper te vinden. Je hebt keuze uit deze formaten:

 • 70x190 cm, 70x200 cm, 70x210 cm en 70x220 cm
 • 80x190 cm, 80x200 cm, 80x210 cm en 80x220 cm
 • 90x190 cm, 90x200 cm, 90x210 cm en 90x220 cm
 • 100x190 cm, 100x200 cm, 100x210 cm en 100x220 cm
 • 120x190 cm, 120x200 cm, 120x210 cm en 120x220 cm
 • 140x190 cm, 140x200 cm, 140x210 cm en 140x220 cm
 • 160x190 cm, 160x200 cm, 160x210 cm en 160x220 cm
 • 180x190 cm, 180x200 cm, 180x210 cm en 180x220 cm
 • 200x190 cm, 200x200 cm, 200x210 cm en 200x220 cm

Kies altijd voor een topper die precies op je matras(sen) past. Ga dus voor exact dezelfde afmeting als het formaat van je matras of van het formaat van je twee matrassen samen (op een twijfelaar of tweepersoonsbed).

Twee soorten tijk

Als je bij Sleepfast een Velda topper koopt dan kun je deze kopen met twee verschillende hoezen: met een standaard tijk of Cooltech tijk. Zoals het woord al doet vermoeden, voelt de Cooltech hoes lekker koel aan, waardoor je het onder deze hoes minder snel te warm hebt.

Met of zonder split

Je hebt niet alleen keuze uit twee verschillende hoezen, maar ook uit een topper met of zonder split. Heb je een verstelbaar bed of verstelbare boxspring? Ga dan voor de topper met split. Dit topmatras is namelijk voorzien van een inkeping, wat maakt dat de twee kanten van de topper los van elkaar bewegen als je het bed van stand verandert.

Velda matrassen

Je koopt bij Sleepfast niet alleen een Velda topper, maar kunt er ook verschillende Velda matrassen kopen. Deze zijn verkrijgbaar in een pocketveervariant, latexvariant en combinatie van pocketveer en latex. Net als de topper van Velda is ook het matras van Velda van topkwaliteit en bijzonder duurzaam. Ook geniet je van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Sleepfast staat voor je klaar!

Twijfel je of je een topper nodig hebt of weet je niet goed voor welke van onze A merk toppers je moet kiezen? Neem dan contact met ons op! Onze ervaren specialisten staan dagelijks tot 23 uur telefonisch en in onze chatbox voor je klaar! Ze kunnen je door hun jarenlange ervaring in de beddenbranche alles vertellen over onze verschillende A merk toppers, waaronder de Velda topper. Ook geven ze je graag advies op maat, zodat jij zeker weet dat jij de juiste topper in huis haalt. Wil je liever onze verschillende toppers zien en ervaren? Kom dan langs in onze showroom!

Topper bestellen bij Sleepfast

Jouw Velda topper bij Sleepfast bestellen is een uitstekend plan. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst gaan we voor je aan de slag. We bellen je al snel op voor het maken van een bezorgafspraak. Als jouw bestelde topper bij ons op voorraad ligt, staat onze bezorger al binnen 48 uur bij je op de stoep met jouw nieuwe topper. De bezorger brengt de topper zelfs tot in je slaapkamer, tot op je bed! Je oude topper mag je gratis meegeven. Deze wordt gerecycled tot judomatten. En ondertussen ga jij lekker genieten op jouw nieuwe Velda topper!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!