• Lorem ipsum

M Line kussen

Sale
M Line Athletic Pillow hoofdkussen
M Line
Athletic Pillow hoofdkussen
Dit kussen van M line heeft een unieke vorm. De bijzondere vlindervorm zorgt ervoor dat het hoofd in het midden van het kussen blijft liggen.
€159,00 €119,25
Sale
M Line Pillow You blauw 10 cm kussen
M Line
Pillow You blauw 10 cm kussen
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met normale schouders. 
€139,00 €104,00
Sale
M Line Energy Pillow 1 kussen
M Line
Energy Pillow 1 kussen
Wat de Energy Pillow I van de andere M line kussens onderscheidt, is de eenvoudige aanpasbaarheid. In de Energy Pillows zitten visco-elastische vlokken gecombineerd met comforel.
€89,00 €66,75
Sale
M Line Energy Pillow 2 kussen
M Line
Energy Pillow 2 kussen
Wat de Energy Pillow II van de andere M line kussens onderscheidt, is de eenvoudige aanpasbaarheid. In de Energy Pillows zitten visco-elastische vlokken gecombineerd met comforel.
€89,00 €66,75
Sale
M Line Pillow You oranje 11 cm kussen
M Line
Pillow You oranje 11 cm kussen
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met normale/brede schouders. 
€139,00 €104,00
Sale
M Line Pillow You roze  7,5 cm kussen
M Line
Pillow You roze 7,5 cm kussen
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met zeer smalle schouders en voor alle buikslapers.
€139,00 €104,00
Sale
M Line Active Pillow kussen
M Line
Active Pillow kussen
De M line Active Pillow is geschikt voor elk seizoen, door zowel een unieke zomer- als winterzijde. In de winter houdt het kussen warmte vast, in de zomer wordt deze juist afgevoerd. 
€129,00 €96,00
Sale
M Line Wave Pillow laag 10 cm kussen
M Line
Wave Pillow laag 10 cm kussen
Dan is de M line Wave Pillow het meest geschikte hoofdkussen voor u. Al uw slaapproblemen worden verleden tijd met dit ergonomisch gevormde neksteun-kussen.
€109,00 €81,75
Sale
M Line Pillow You fuchsia / rood 9 cm kussen
M Line
Pillow You fuchsia / rood 9 cm kussen
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met smalle schouders. 
€139,00 €104,00
Sale
M Line Fit Pillow kussen
M Line
Fit Pillow kussen
Er is voor ieder slaaptype een geschikt M line kussen te vinden. Alle M line kussens beschikken namelijk over andere specificaties.
€85,00 €63,75
Sale
M Line Pillow You groen 12 cm kussen
M Line
Pillow You groen 12 cm kussen
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met brede schouders. 
€139,00 €104,00
Sale
M Line Wave Pillow hoog 13cm kussen
M Line
Wave Pillow hoog 13cm kussen
Dan is de M line Wave Pillow het meest geschikte hoofdkussen voor u. Al uw slaapproblemen worden verleden tijd met dit ergonomisch gevormde neksteun-kussen.
€109,00 €81,75

M Line kussen

Het kopen van een M Line kussen kan er voor zorgen dat je heel wat vervelende klachten kan voorkomen. Door gebruik te maken van een goed hoofdkussen is het namelijk in de praktijk perfect mogelijk om niet alleen verschillende rug-, maar ook nekklachten te voorkomen. Bij het aanschaffen van een nieuw hoofdkussen is het dan ook steeds van belang om rekening te houden met niet alleen de juiste vorm, maar ook de juiste hoogte waar het kussen over dient te beschikken. Alleen op deze manier kan je er namelijk zeker van zijn dat er een perfecte slaaphouding kan worden aangenomen. Ligt je hoofd goed? Dan zullen ook je nek en ruggenwervel een ontspannen houding weten aan te nemen. Wil jij ook graag een meerwaarde kunnen realiseren voor jouw nachtrust en ben je daarvoor van plan om een M Line kussen in huis te halen? Dan ben je hier bij Sleep Fast aan het juiste adres!

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Het merk M Line is een merk van Nederlandse bodem. In het assortiment van M Line zijn niet alleen kussens, maar ook matrassen terug te vinden. Het kopen van een M Line kussen zorgt er voor dat je lichaam volledig tot rust kan komen en er tegelijkertijd een herstel van de spieren plaats kan vinden. Op deze manier kan iedereen terug rekenen op een optimale nachtrust. Het is dan ook helemaal niet verwonderlijk dat het gebruik van M Line kussens in de praktijk sterk wordt aangeraden door fysiotherapeuten. In het bijzonder verschillende topsporters hebben door de jaren heen reeds aangegeven met veel plezier gebruik te maken van één van de verschillende kussens uit het assortiment van het merk M Line.

Revolutionair visco-elastisch schuim

Indien je er voor kiest om een M Line kussen in huis te halen zal je kunnen vaststellen dat deze steeds is vervaardigd met behulp van zogenaamd 'visco-elastisch schuim'. Het betreft hier een ronduit revolutionair schuim welke er voor zorgt dat het hoofdkussen zich op de meest optimale wijze kan vormen naar het lichaam. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het ook nog eens zo dat elk hoofdkussen welke deel uitmaakt van de M Line collectie garant staat voor niet alleen een maximale ventilatie, maar ook hygiëne tijdens de slaap. Dit op zich zijn dan ook reeds twee uitstekende redenen om er voor te kiezen om één van de verschillende M Line kussens die op de markt zijn terug te vinden te kopen.

Het kiezen van het juiste M Line kussen

Voor welk M Line kussen je uiteindelijk zal kiezen is voor een groot deel afhankelijk van de houding die je aanneemt tijdens het slapen. In het meest optimale geval lig je namelijk met je hoofd op een rechte lijn met je ruggengraat. Het spreekt voor zich dat een optimale nachtrust niet alleen wordt gerealiseerd door het kussen waar gebruik van wordt gemaakt, maar ook door de matras. Het loont dan ook altijd de moeite om grondig de verschillende mogelijkheden die op de markt zijn terug te vinden te controleren voordat je daadwerkelijk tot aankoop over gaat. In ieder geval, wil je graag een nieuw hoofdkussen kopen die een structurele bijdrage zal leveren aan een goede nachtrust? Dan kan het van belang zijn om in eerste instantie te bepalen welk type slaper je bent.

Ben jij iemand die graag op je rug, zij of buik slaapt? Dit lijkt op het eerste zicht misschien een vreemde vraag, maar dat is het niet. Elk soort slaper heeft namelijk nood aan een bepaald type ondersteuning die door zijn of haar hoofdkussen moet worden geboden. Voor rugslapers geldt bijvoorbeeld dat zij er goed aan doen om een M Line kussen te kopen welke hoog is in de nek en lager bij het achterhoofd. Dit zorgt er voor dat het hoofd tijdens het slapen niet de verkeerde kant op gebogen zal liggen. Ben jij iemand die eerder op je zij slaapt? In dat geval zal je nood hebben aan een dikker M Line kussen. Dit is in het bijzonder afhankelijk van de schouderbreedte. De schouder mag immers niet op het kussen liggen.

Ben jij iemand die vooral op de buik slaapt? In dat geval is het, het interessantst om te kijken in de richting van een kussen. Bij dit type slaper zorgt een dun kussen er namelijk voor dat de ademhaling zo min mogelijk wordt belemmerd.

Keuze uit verschillende soorten M Line kussens

Net omdat mensen nood kunnen hebben aan een kussen welke over verschillende eigenschappen beschikt heeft het merk M Line er voor gekozen om tal van verschillende uitvoeringen op de markt te brengen. Wij stellen de verschillende M Line kussens alvast even uitgebreid aan je voor middels het onderstaande overzicht.

1.) M Line Fit Pillow

In eerste instantie is er het M Line Fit kussen. Dit kussen kenmerkt zich door het feit dat ze bestaat uit drie verschillende, losse kamers. Deze kamers maken het mogelijk om de wisselende ligposities van het lichaam op de meest optimale wijze op te kunnen vangen. Bovendien bestaat dit kussen niet alleen uit innovatieve, maar tevens ook uit functionele vezels die er in slagen om een ultiem comfort te realiseren. De unieke eigenschappen waar dit type van M Line kussen over beschikt zorgen er voor dat dit één van de beste kussens is op de markt voor mensen die veelvuldig bewegen in hun slaap.

2.) M Line Athletic Pillow

Word jij regelmatig geconfronteerd met rug- en nekklachten? Dan zal je niets anders kunnen dan vaststellen dat een M Line Athletic Pillow daarvoor de perfecte oplossing kan bieden. Dit M Line kussen beschikt over een speciale vorm welke zorgt voor een versterking van de wervelkolom tijdens het slapen. Het gevolg hiervan is dat de spieren die zich in de nek bevinden terug volledig kunnen ontspannen tijdens het slapen. Daarnaast wordt er eveneens voor gezorgd dat de bloedcirculatie wordt verbeterd door de aanwezige nekgleuf welke zich in het kussen bevindt.

3.) M Line Wave Pillow

Ben jij iemand die vaak op je rug slaapt? In dat geval kan de M Line Wave Pillow zomaar even de perfecte oplossing bieden voor je slaapproblemen! Het betreft hier een ergonomisch gevormd neksteun-kussen welke er voor zorgt dat de nek in de meest optimale positie kan worden gehouden tijdens het slapen. Het is mogelijk om dit type van M Line kussen in twee verschillende hoogtes te kopen. Voor welke hoogte jij uiteindelijk zal kiezen is vooral afhankelijk van niet alleen je persoonlijke voorkeur, maar ook je lichaamsbouw.

4.) M Line Energy Pillow I en II

Is het voor jou vooral van belang dat je kiest voor een M Line kussen welke op de meest optimale wijze weet te ventileren? In dat geval is het een aanrader om daarvoor te kijken in de richting van de M line Energy Pillow I en II. Deze kussens kenmerken zich door de aanwezigheid van visco-elastische vlokken in combinatie met een speciaal vezel welke luistert naar de naam 'comforel'. Deze fantastische combinatie zorgt er voor dat je lang zal moeten zoeken om een ander kussen te kunnen vinden met dezelfde, optimale ventilatiemogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om deze kussens uit de collectie van M Line af te ritsen, beschikken ze over antibacteriële eigenschappen en zijn ze perfect wasbaar.

5.) M Line Travel Pillow

Niet alleen thuis, maar ook wanneer je aan het reizen bent spreekt het voor zich dat je in alle comfort zal willen kunnen slapen. Omwille van deze reden heeft M Line ook een speciaal reiskussen op de markt gebracht. Dit speciale M Line kussen is speciaal ontworpen om de meest optimale ondersteuning te bieden aan het hoofd wanneer er ergens anders wordt geslapen dan in een bed. Ook voor het M Line Travel Pillow geldt dat de hoes afneembaar is en kan worden gewassen. Na het reizen kan je ze dus eenvoudig in de wasmachine stoppen waardoor ze terug helemaal klaar is voor je volgende vakantie!

Een snelle levering van jouw nieuwe M Line hoofdkussen

Bij Sleep Fast weten we ons op tal van verschillende manieren te onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten. In eerste instantie doen we dit door er voor te zorgen dat het merendeel van onze artikelen binnen de 48 uur geleverd kunnen worden. Ook wanneer je dus met andere woorden snel een nieuw M Line kussen in huis wenst te halen ben je daarvoor dus bij ons aan het juiste adres. Wil je graag eerst even je toekomstige kussen komen aanschouwen in één van onze showrooms? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Onze showrooms zijn terug te vinden in Lunteren en Huizen! Onze experts verwelkomen je graag en helpen je bij het maken van de juiste keuze!

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice!

Ga je één van de kussens uit het assortiment van M Line kopen, maar zit je nog met een aantal vragen? Of is het voor jou toch niet helemaal duidelijk welk kussen nu precies voor jouw slaaphouding het meest geschikt is? In dat geval is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantendienst. Onze klantendienst is elke dag beschikbaar van 08h30 tot 23h00. Contact opnemen met de medewerkers van onze klantendienst is bovendien mogelijk door te bellen, maar ook door gebruik te maken van de live chat. Op beide manieren krijg je in ieder geval meteen een duidelijk antwoord op alle vragen waar je mee te kampen hebt. Zo kan je er pas echt zeker van zijn dat je precies dat M Line kussen in huis haalt welke het best zal weten te voldoen aan jouw vooropgestelde verwachtingen.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!