• Lorem ipsum

Wollen kussen

Wol is van nature een zelfreinigend materiaal waardoor je hier nauwelijks onderhoud aan hebt. Bestel jouw nieuwe wollen kussen online bij Sleep Fast.

Geen producten gevonden...

Wollen kussen

Elk soort kussen heeft eigen kwaliteiten welke bij jou kunnen passen of niet. Juist daarom is het zo prettig dat er zoveel opties verkrijgbaar zijn binnen ons assortiment. Een wollen kussen is daar een van. Dit soort hoofdkussens hebben eigenschappen waardoor ze voor veel mensen echt ideaal zijn. Wij gaan je hier meer over vertellen zodat je weet waar je eventueel aan zou beginnen. Door een weloverwogen keuze te maken is de kans het grootst dat je tevreden eindigt. Lees verder en ontdek meer over het materiaal wol in kussens en wat hiervan de eigenschappen zijn.

Een zelfreinigend kussen

Een erg groot voordeel aan wol in een kussen is dat het zichzelf eigenlijk reinigt. Hierdoor hoef je het nooit te wassen en heb je er totaal geen onderhoud aan. Je kunt elke nacht rekenen op een fris kussen zonder nare geurtjes of andere vervelende situaties. Wol ventileert echt goed en is daardoor snel droog, hierdoor is het onmogelijk voor schimmel om te groeien in het kussen. Ook bevat het materiaal van nature lanoline, dit zegt je misschien niet veel. Hierdoor worden bacteriën en vuil geweerd en blijft het materiaal altijd schoon. Uiteraard zit er wel een grens aan dit geweldige zelfreinigend vermogen.

Altijd droog slapen op een wollen kussen

Een vochtig kussen ligt niet lekker, verliest volume en kan daarnaast ook een onprettige geur krijgen. Hier zal je met wol nooit last van hebben. Dit materiaal ventileert erg goed waardoor het zeer snel droogt. Ook wordt vocht opgenomen zodat jij hier niets van voelt. Zo heb je de hele nacht een kussen onder je liggen wat lekker fris aanvoelt. Dit vergroot natuurlijk direct het slaapcomfort wat je bij andere materialen zou missen. Doordat het altijd droog is, is het onmogelijk voor schimmels om te groeien en is het geen prettige omgeving voor huisstofmijt.

Volume in het kussen regelen

Een klein nadeel aan een wollen kussen is dat deze op een gegeven moment volume verliezen. Dit kan je vertragen door het materiaal regelmatig op te schudden en het kussen te draaien. Gelukkig is het eenvoudig op te lossen als dit toch gebeurd. Wollen balletjes kun je namelijk goedkoop aanschaffen en in het kussen doen. Je kunt de vulling helemaal vervangen of het gewoon bijvullen totdat je weer het gewenste volume hebt. Zo krijgt het kussen weer nieuw leven en kun je hem gewoon blijven gebruiken. Dit maakt een kussen met wollen vulling alsnog een zeer duurzame optie. Hoe beter de kwaliteit van het kussen, hoe minder snel het volume zal afnemen.

Een wollen kussen aanschaffen

Het lijkt misschien lastig om een kussen online te bestellen maar dat valt gelukkig heel erg mee. Bij elk product staat een duidelijke omschrijving waardoor je duidelijk kunt lezen of het bij jou zou passen. Na het plaatsen van een bestelling wordt het hoofdkussen binnen 48 uur geleverd. Je kunt hem dan gaan proberen en voelen of hij echt bij jou past. Je hebt 90 dagen proefslapen en in die tijd kun je dit dus bepalen. Bevalt het dan kun je blijven genieten van het kussen en anders mag je hem gratis terugsturen. Bestel daarom vandaag nog jouw wollen kussen bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!