• Lorem ipsum

Matras 200x200

M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€0,00
Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
TEMPUR Original Cooltouch Elite 25cm matras uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.749,00 €1.224,30
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.749,00 €1.224,30
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00
Pullman Silverline Royal matras
Pullman
Silverline Royal matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Royal matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.274,00
M Line Slow Motion 3 matras
M Line
Slow Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€974,00
Sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
TEMPUR Original Elite Cooltouch 25 cm matras uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.749,00 €1.224,30
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.274,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€899,00
Sale
M Line Iconic Legend matras 8
M Line
Iconic Legend matras 8
Binnen 48 uur M Line Iconic Legend 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.549,00 €1.161,00

Matras 200x200

De matras 200x200 cm is de grootste matras die je kunt kopen! Je legt deze royale matras op een groot 2 persoons bed en hebt op de matras bijzonder veel ruimte om te draaien en om uitgestrekt te slapen. Ook is er voldoende ruimte voor je kind(eren) en/of huisdier(en). Bij Sleepfast heb je ruime keuze uit verschillende matrassen 200x200 cm. Je kunt kiezen uit vele materialen, merken en hardheden. Ook kun je kiezen voor onze speciale medische, biologische of gezondheidsmatrassen. Bij het kiezen van een matras is het belangrijk dat je kiest voor een matras die perfect past bij jouw persoonlijke situatie, zoals jouw gewicht, postuur, slaaphouding en allergieën. Hulp nodig bij je keuze voor een nieuwe matras 200x200 cm? Wij staan dagelijks tot 23 uur voor je klaar in onze chatbox (rechts onderin beeld).

Voordelen van een extra grote matras

Je kunt om meerdere redenen kiezen voor deze riante matras 200x200 cm. Hieronder staan een aantal van de voordelen van een groot bed met een grote matras op een rij:

 • Je hebt veel plek om te draaien en woelen.
 • Je kunt lekker breed liggen (met je armen gestrekt naast je).
 • Je hebt geen ruzie met je partner over de hoeveelheid plek die jullie innemen.
 • Er is voldoende plek over voor je kind(eren) en/of huisdier(en).

De juiste matras 200x200 cm kiezen

Het valt niet mee om uit de vele matrassen 200x200 cm de juiste te kiezen. Waar moet je allemaal op letten bij jouw matraskeuze:

 • Materialen: traagschuim, koudschuim, pocketveren of latex
 • Merken: Sleepfast verkoopt vele matrasmerken
 • Hardheden: zacht, gemiddeld of hard
 • Speciale soorten: medische, biologische en gezondheidsmatras
 • Persoonlijke situatie: gewicht, postuur, lengte, slaaphouding, allergieën en lichamelijke klachten

Materialen

Je kunt bij Sleepfast kiezen uit vier verschillende matrasmaterialen voor jouw nieuwe matras 200x200 cm:

 • Traagschuim: vormt zich langzaam naar je lichaam (reageert op jouw lichaamswarmte), het voelt alsof je zweeft
 • Koudschuim: vormt zich direct naar je lichaam, voelt koel en fris aan en is hierdoor hygiënisch en ventilerend
 • Pocketveren: de veren in verschillende diktes zorgen ervoor dat je lichaam op verschillende plekken wordt ondersteund, wat bijzonder comfortabel aanvoelt
 • Latex: sterk, buigzaam en hierdoor zeer duurzaam

Merken

Sleepfast verkoopt de matras 200x200 cm in verschillende matrasmerken, allemaal met eigen unieke kenmerken:

 • Sleepfast: ons eigen merk, verkrijgbaar in pocketveer en koudschuim variant
 • Tempur: staat bekend om zijn speciale TEMPUR®-materiaal waarop je heerlijk slaapt en geniet van een magisch gevoel (volgens klanten)
 • M line: past zich aan je lichaam aan (drukpunten worden gereduceerd), ventilerend en antiallergisch
 • Pullman: gemaakt van pocketveren, wat deze matras 200x200 cm bijzonder comfortabel maakt
 • Mahoton: gemaakt van latex, een buigzaam, sterk en duurzaam materiaal
 • Eastborn: je wordt lekker fris wakker op deze matras gemaakt van verkoelend materiaal
 • Avek: bijzonder comfortabel, doordat deze matras is gemaakt van pocketveren
 • Velda: een comfortabele matras die bekend staat om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Hml bedding: op maat gemaakt en zeer comfortabel

Hardheden

Hoe groter de dichtheid van het materiaal, hoe harder de matras. Je hebt bij Sleepfast keuze uit drie verschillende hardheden voor jouw matras 200x200 cm:

 • Zacht
 • Gemiddeld
 • Hard

Wanneer kies je voor zacht? Als je lekker weg wilt zakken in jouw matras. Je kiest voor een harde matras 200x200 cm als je lekker stevig wilt liggen, bijvoorbeeld omdat je last hebt van rugpijn. Weet je niet goed of je moet gaan voor een zachte, gemiddelde of harde matras? Kom dan eens langs in onze showroom waar je al onze matrassen aan den lijve kunt ondervinden!

Speciale soorten

Je kunt bij Sleepfast ook kiezen voor speciale soorten matrassen, namelijk de medische, biologische en gezondheidsmatrassen. Je kiest voor een medische matras als je vanwege ziekte langere tijd op bed moet liggen. Een biologische matras 200x200 cm bestaat uit stoffen die goed zijn voor het milieu en voor je gezondheid. Kiezen voor een gezondheidsmatras is een goed plan als je last hebt van lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld nekpijn en/of rugpijn.

Persoonlijke situatie

Het is belangrijk dat je kiest voor een matras 200x200 cm die compleet bij jou past, die rekening houdt met jouw gewicht, postuur, lengte, slaaphouding, allergieën en lichamelijke klachten. Best lastig om een matras te kiezen die compleet bij jou als persoon past. Bij Sleepfast helpen wij jou graag bij jouw matraskeuze. Je kunt dagelijks tot 23 uur met ons in gesprek gaan. Dat doe je telefonisch of in onze chatbox (rechts onderin beeld). Onze sleepcoaches weten alles over de verschillende soorten matrassen en voor wie welke matras de beste is. De specialisten van Sleepfast helpen jou graag op weg, zodat jij een matras 200x200 cm koopt, die perfect bij jou past!

Matraswijzer

Je kunt niet alleen met ons bellen en chatten, maar ook gebruik maken van onze matraswijzer. Deze is speciaal ontwikkeld om jou te helpen bij jouw persoonlijke matraskeuze. Je krijgt een aantal vragen gesteld over jouw (en eventueel jouw partners) gewicht, postuur, lengte, slaaphouding, allergieën en lichamelijke klachten en komt zo tot een matrasadvies op maat. Na het beantwoorden van de vragen kun je in een chatgesprek nadere uitleg krijgen over de matrassen die jou worden aanbevolen. En wat ook leuk is, je krijgt van onze slaapadviseur een persoonlijke aanbieding voor jouw perfecte matras 200x200 cm!

Sleepfast staat voor je klaar!

Welke matras je ook kiest, je kunt rekenen op Sleepfast! Wij staan niet alleen voor je klaar tijdens je zoektocht naar de juiste matras 200x200 cm, maar leveren ook perfecte service nadat jij je bestelling hebt geplaatst. Wij nemen al op korte termijn contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen op een voor jou geschikt moment. Daarna staan wij al binnen 48 uur bij jou op de stoep om de matras te leveren (mits de matras voorradig is). Heb je nog een oude matras liggen, dan mag je deze gratis meegeven aan de bezorger. Je nieuwe matras mag je bij ons 90 dagen proefslapen, oftewel je mag de matras binnen deze termijn nog inruilen voor een andere matras naar wens. Maar het mooiste is het natuurlijk als jij direct de juiste matras koopt en heerlijk mag genieten van het comfort en de vele ruimte die de matras 200x200 cm jou biedt!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!