• Lorem ipsum
FAQ
Levering binnen 48 uur
Wanneer komt mijn bestelling binnen?

Zodra je de bestelling afgerond hebt, kan je zo snel mogelijk een telefoontje verwachten om een afspraak te maken. Jij krijgt altijd de mogelijkheid om de levering binnen 48 uur na bestelling in huis te hebben! Je kunt er ook voor kiezen om de levering na die 48 uur te laten komen, klant is koning!

Wie komt mijn bestelling leveren?

Als je een matras of een topper hebt besteld, wordt de levering altijd gedaan door één van onze vriendelijke professionele bezorgers/monteurs op het afgesproken tijdstip. Onze bezorger brengt het matras/topper netjes tot in de slaapkamer en legt het in jouw bed. Sleepfast zorgt ervoor dat je oude matrassen op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze gerecycled worden. (indien wenselijk)

Bestaat de bestelling uit enkel alleen: hoeslakens, kussens, dekbedden of ander bedtextiel, dan wordt dat per pakketdienst geleverd. Via de Track&Trace-code die je via de mail ontvangt, kan je de levering tot aan huis volgen.

 
Niet goed, geld terug garantie
Wat houdt ''niet goed geld terug garantie'' in?

Het is heel simpel, je hebt 90 dagen de tijd! (bij M line matrassen zelfs 100 dagen) Bevalt het matras niet, dan halen wij het matras weer gratis bij je op en krijg je al je geld terug! Zonder extra kosten of kleine lettertjes! Zeer unieke service! Je moet gewoon 100% tevreden zijn, dat is het belangrijkste!

Als het matras niet bevalt, wat moet ik doen?

Je hebt 90 dagen de tijd om het matras op te laten halen als het niet bevalt! Neem telefonisch contact op met 033-4552047 of stuur een mail naar [email protected] Het matras wordt gratis opgehaald en je krijgt het volledige aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald.  Uiteraard kan je het matras ook omruilen voor een ander type, merk of hardheid. Bij het kiezen van een ander matras, kunnen we jou het beste telefonisch helpen!

Wat gebeurt er met de matrassen die retour komen?

Wij leveren alleen maar 100% nieuwe matrassen en absoluut geen gebruikte matrassen. Mocht een matras niet naar wens zijn, dan nemen wij zonder enige moeite het matras kosteloos terug binnen 100 dagen. Als wij een matras terug krijgen, dan kunnen wij die terug doen naar de fabriek. De fabriek vernietigd deze gebruikte matrassen of gaan soms in grote getallen naar bijvoorbeeld hotels. De matrassen zullen nooit terug komen in de verkoop. Als dealer van grote merken zoals; M line, Auping, Pullman, Tempur, enz. is het ook zeer belangrijk om altijd 100% nieuwe matrassen te leveren. De matrassen zijn ook altijd dicht geseald vanuit de fabriek en je kan er zeker van zijn dat je een volledig nieuw matras krijgt.

Oude matras retour
Kan mijn oude matras meegenomen worden?

Als je een nieuw matras of topper besteld, nemen wij gratis je oude matras/topper mee en zorgen dat je oude matrassen/toppers op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze gerecycled worden. Bij de bestelling kan je de optie ''GRATIS OUDE MATRASSEN RETOUR'' aanvinken. mocht je dat niet hebben gedaan, dan nemen wij alsnog (indien wenselijk) jouw oude matrassen/toppers gratis voor je mee! Klant is koning!

 
Wat gebeurt er met mijn oude matras?

Sleepfast zorgt ervoor dat je oude matrassen gratis op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze gerecycled worden. Zo wordt er van jouw oude matras of topper een judomat gemaakt, leuk hé!

Moet ik mijn oude matras klaar leggen?

Laat je oude matras alsjeblieft liggen in het bed, wij willen fullservice verlenen en tillen graag je oude matras van de slaapkamer naar onze bus. Mocht je toch liever zelf je oude matras van te voren klaarzetten, geen probleem. De klant is koning!

 
Proefliggen in de winkel
Waar kan ik de matrassen fysiek vergelijken?

Sleepfast is onderdeel van familiebedrijf 'de Bedweter' in Lunteren en 'de Slaapmaker' in Huizen. Al meer dan 28 jaar geven wij persoonlijk advies in de winkels voor goed en verantwoord slaapcomfort. Alle producten op de webshop kan je terug vinden in onze fysieke winkels.

Maak een afspraak of kom spontaan langs in één van onze winkels!

De Bedweter
Dorpsstraat 63
6741 AB Lunteren
www.bedweter.nl
0318-486007
[email protected]

De Slaapmaker
Eemlandweg 13-A
1271 KR Huizen
www.slaapmaker.nl
035-5234567
[email protected]

Liever thuis proefliggen?
Uiteraard kan je naar winkel gaan om even uit te proberen, maar het vervelende is dat je het dan alsnog niet goed weet of het de juiste keuze is voor jou. Wij werken op de manier zodat je thuis lekker kunt proberen en je merkt pas echt thuis na een paar nachten/weken of het de juiste keuze is voor jou. Daarom zijn wij heel flexibel en brengen heel vrijblijvend een nieuw matras gewoon bij jou thuis, dat is toch de enige manier om het goed te testen.
Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden