• Lorem ipsum

Anti allergie dekbed

Een anti allergie dekbed zal jou helpen een stuk beter te slapen en kan jouw klachten echt verminderen. Bestel daarom snel bij Sleep Fast.

Auping Dekbed Dew Synthetisch
Auping
Dekbed Dew Synthetisch
Duurzaam en milieuvriendelijk, dat slaapt al een stuk beter! Dit Auping dekbed is geschikt voor de koudste winternachten en de zwoele warme zomernachten.
€99,00
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€79,95
Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€139,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€164,95
Silvana Royale dekbed Paars
Silvana
Royale dekbed Paars
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Medium Light
€149,00
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€99,95
Jonk Dekbed Linnen
Jonk
Dekbed Linnen
Het Linnen dekbed is een super licht en koel dekbed! Heerlijk voor tijdens de warme zomernachten of voor mensen die het snel warm hebben.
€149,00
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€54,95

Anti allergie dekbed

Niemand gaat beter functioneren met een slechte nachtrust maar dit is wat er zeker zal gebeuren als je allergieën hebt met een verkeerd dekbed. Het is daarom altijd de beste keuze om te kijken in ons assortiment met anti allergie producten. Hier vindt je namelijk de meest geschikte dekbedden waarmee je zo min mogelijk last zal hebben voor klachten. Lees verder en ontdek meer over de opties die er zijn als het gaat om de materialen en het onderhoud van een dekbed. Wij vertellen je graag meer zodat het kiezen voor de beste optie een stuk simpeler wordt.

Waaraan voldoet een anti allergie dekbed

Als je last hebt van allergieën is dat natuurlijk erg vervelend. Zeker als dit iets is waardoor je minder slaapt en je dus niet meer goed uitgerust wakker wordt. Een anti allergie dekbed is iets wat je hierbij kan helpen. Het is bij een dergelijk dekbed erg belangrijk dat het juiste materiaal gebruikt wordt. Het moet een luchtig materiaal zijn wat een hoog absorptievermogen heeft. Hierdoor is het voor bijvoorbeeld huisstofmijt geen prettige leefomgeving. Je zal met het juiste dekbed al snel merken dat je minder last hebt al zijn er natuurlijk nog meer factoren die een grote rol spelen zoals jouw kussen en de hygiëne in een kamer.

De verschillende materialen

Er zijn een aantal materialen die voornamelijk gebruikt worden in een dekbed welke geschikt is voor allergische mensen. Zo is wol een uitstekende optie omdat dit een zelfreinigende werking heeft. Ook een tencel dekbed doet het erg goed door zijn hoge absorptievermogen. Het is erg belangrijk om het dekbed goed te onderhouden en te laten luchten om ervoor te zorgen dat huisstofmijt hier geen lekker plekje in zal vinden. Ook dons kan mits goed onderhouden een erg goede optie zijn als je last hebt van allergieën. Het materiaal heeft namelijk erg gunstige eigenschappen die het een onprettig leefklimaat maken.

Het dekbed onderhouden

Zoals wij hierboven al vermeld hebben is het onderhoud van het dekbed erg belangrijk. Lucht hem regelmatig en schudt hem elke dag even uit. Natuurlijk is het ook belangrijk om dit met het kussen te doen en om het matras open te laten liggen om ervoor te zorgen dat er geen warm klimaat ontstaat onder het dekbed. Hoe je een anti allergie dekbed moet onderhouden ligt eraan welk materiaal je kiest. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van een label met daarop het wasvoorschrift. Zo kan er weinig mis gaan en ben je verzekerd van een schoon dekbed waar je heerlijk onder kunt slapen.

Een anti allergie dekbed bestellen

Door te kiezen voor een goed dekbed zal je aanzienlijk minder last hebben van jouw allergieën. Dit zal er dan ook voor zorgen dat je een aanzienlijk betere nachtrust krijgt. Kies daarom voor een dekbed gevuld met materiaal wat echt bij jou past. Wanneer je bij ons besteld mag je uiterraard 90 dagen proefslapen om te kijken of het dekbed qua eigenschappen en onderhoud echt bij jou past. Er is altijd de niet goed, geld terug garantie waar je op kunt terugvallen. Na het plaatsen van de bestelling zal je deze al binnen 48 uur ontvangen, je hoeft dus nooit meer onnodig lang te wachten. Bestel vandaag nog jouw anti allergie dekbed bij Sleep Fast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!