• Lorem ipsum

Anti allergie dekbed

Een anti allergie dekbed zal jou helpen een stuk beter te slapen en kan jouw klachten echt verminderen. Bestel daarom snel bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€154,95
Silvana Royale dekbed Rood
Silvana
Royale dekbed Rood
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Light
€119,00
Silvana Royale dekbed Groen
Silvana
Royale dekbed Groen
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Warm
€219,00
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€74,95

Anti allergie dekbed

Niemand gaat beter functioneren met een slechte nachtrust maar dit is wat er zeker zal gebeuren als je allergieën hebt met een verkeerd dekbed. Het is daarom altijd de beste keuze om te kijken in ons assortiment met anti allergie producten. Hier vindt je namelijk de meest geschikte dekbedden waarmee je zo min mogelijk last zal hebben voor klachten. Lees verder en ontdek meer over de opties die er zijn als het gaat om de materialen en het onderhoud van een dekbed. Wij vertellen je graag meer zodat het kiezen voor de beste optie een stuk simpeler wordt.

Waaraan voldoet een anti allergie dekbed

Als je last hebt van allergieën is dat natuurlijk erg vervelend. Zeker als dit iets is waardoor je minder slaapt en je dus niet meer goed uitgerust wakker wordt. Een anti allergie dekbed is iets wat je hierbij kan helpen. Het is bij een dergelijk dekbed erg belangrijk dat het juiste materiaal gebruikt wordt. Het moet een luchtig materiaal zijn wat een hoog absorptievermogen heeft. Hierdoor is het voor bijvoorbeeld huisstofmijt geen prettige leefomgeving. Je zal met het juiste dekbed al snel merken dat je minder last hebt al zijn er natuurlijk nog meer factoren die een grote rol spelen zoals jouw kussen en de hygiëne in een kamer.

De verschillende materialen

Er zijn een aantal materialen die voornamelijk gebruikt worden in een dekbed welke geschikt is voor allergische mensen. Zo is wol een uitstekende optie omdat dit een zelfreinigende werking heeft. Ook een tencel dekbed doet het erg goed door zijn hoge absorptievermogen. Het is erg belangrijk om het dekbed goed te onderhouden en te laten luchten om ervoor te zorgen dat huisstofmijt hier geen lekker plekje in zal vinden. Ook dons kan mits goed onderhouden een erg goede optie zijn als je last hebt van allergieën. Het materiaal heeft namelijk erg gunstige eigenschappen die het een onprettig leefklimaat maken.

Het dekbed onderhouden

Zoals wij hierboven al vermeld hebben is het onderhoud van het dekbed erg belangrijk. Lucht hem regelmatig en schudt hem elke dag even uit. Natuurlijk is het ook belangrijk om dit met het kussen te doen en om het matras open te laten liggen om ervoor te zorgen dat er geen warm klimaat ontstaat onder het dekbed. Hoe je een anti allergie dekbed moet onderhouden ligt eraan welk materiaal je kiest. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van een label met daarop het wasvoorschrift. Zo kan er weinig mis gaan en ben je verzekerd van een schoon dekbed waar je heerlijk onder kunt slapen.

Een anti allergie dekbed bestellen

Door te kiezen voor een goed dekbed zal je aanzienlijk minder last hebben van jouw allergieën. Dit zal er dan ook voor zorgen dat je een aanzienlijk betere nachtrust krijgt. Kies daarom voor een dekbed gevuld met materiaal wat echt bij jou past. Wanneer je bij ons besteld mag je uiterraard 90 dagen proefslapen om te kijken of het dekbed qua eigenschappen en onderhoud echt bij jou past. Er is altijd de niet goed, geld terug garantie waar je op kunt terugvallen. Na het plaatsen van de bestelling zal je deze al binnen 48 uur ontvangen, je hoeft dus nooit meer onnodig lang te wachten. Bestel vandaag nog jouw anti allergie dekbed bij Sleep Fast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf