• Lorem ipsum

Avek topper

Avek topper

Een Avek topper is een hoogwaardige topper, ontworpen door een topontwerper! Het pocketvering topmatras biedt goede ventilatie en is verkrijgbaar in diverse modellen. Je hebt bijvoorbeeld een topper nodig om je matras te beschermen, het ligcomfort te vergroten en/of om geen last meer te hebben van de spleet tussen twee matrassen. Twijfel je of je een topper nodig hebt en/of weet je niet voor welke van onze toppers je moet gaan? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks tot 23 uur bereikbaar in onze chatbox.

Waarom is een Avek topper nodig?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een topper bovenop je Avek matras. Je plaatst dit topmatras van 5 tot 10 cm bovenop je matras om een of meer van de volgende redenen:

 • Meer ligcomfort: Met een topper kun je je matras zachter, maar ook steviger maken.
 • Bescherming van je matras: Door het plaatsen van een Avek topper wordt je matras minder snel vies, waardoor deze langer meegaat.
 • Geen last meer van de naad tussen twee matrassen: Als je een topmatras op twee matrassen van een tweepersoonsbed legt, verdwijnt de spleet tussen de twee matrassen.

Niet in alle gevallen is een Avek topper plaatsen een goed idee. Als je matras niet comfortabel meer ligt door slijtage en/of kuilvorming, ga dan liever voor een nieuw matras!

Waar staat Avek om bekend?

Het merk Avek staat bekend om het volgende:

 • Familiebedrijf met veel kennis en ervaring 
 • Hoogwaardige materialen
 • Nederlands Design: afkomstig van topontwerpers, onder wie Hans Daalder
 • Goede ventilatie
 • Avek toppers, matrassen en bedden op maat, allemaal voorzien van pocketvering

Familiebedrijf sinds 1927

Het begon allemaal aan begin van de 20e eeuw in het Friese Surhuisterveen, waar Roelf Kok een manufacturenwinkel runde. Hij kreeg destijds veel opdrachten met de vraag een standaard bed kleiner te maken, zodat deze in een bedstee paste. Hierdoor kwam Roelf op een idee: hij ging bedden op maat aanbieden. Beddenfabriek ‘Avek’ werd opgericht in het jaar 1927. Avek staat voor Arbeid, Vleit en Kwaliteit. In de loop der jaren werd het bedrijf door vader Roelf overgedragen aan zijn zoon Roelf en door deze Roelf weer overgedragen aan zijn zoon Roelf. Deze laatste Roelf staat nu nog steeds aan het roer van beddenfabriek Avek, die nog altijd in het Friese Surhuisterveen is gevestigd en waar nog steeds Avek toppers, matrassen en bedden op maat gemaakt worden.

Hoogwaardige materialen

Bij Avek is alleen het beste van het beste goed genoeg. Om deze reden wordt een Avek topmatras uitsluitend van hoogwaardige materialen gemaakt:

 • Duurzame veringen: Op de thermische, geharde veringen, afkomstig uit Duitsland word je telkens weer uitgerust wakker. Dat komt doordat deze hoogwaardige veringen hun veerkracht en vorm behouden.
 • Ventilerende materialen: Een Avek topper biedt perfecte afvoer van transpiratievocht. Hierdoor krijgen schimmels en huisstofmijt geen kans en slaap je fris en gezond, waardoor de levensduur van je topmatras wordt verlengd.
 • Rijke stoffen

Topmatras op maat

Ga je voor een Avek topper dan ga je voor een topmatras op maat. Dat wil zeggen dat je de topper kunt kopen in vele soorten. Je hebt keuze uit:

 • Diverse formaten: Je koopt het Avek topmatras in vele formaten: van kleine eenpersoonsformaten tot grote tweepersoonsformaten, van extra kort tot extra lang. Hierdoor kun je voor op elk matras een geschikte Avek topper vinden. Ga altijd voor een topper die precies hetzelfde formaat heeft als de matras(sen) eronder, zodat hij perfect aansluit.
 • Met of zonder split
  Je kunt kiezen voor twee uitvoeringen: de standaard uitvoering of split uitvoering. Als je een vlak bed of vlakke boxspring hebt, ga je voor een standaard topper. Alleen als je je Avek topper op een verstelbaar bed of verstelbare boxspring plaatst, kies je voor een topper met split. De split (inkeping) zorgt ervoor dat je topmatras goed meebeweegt als je je bed in een andere stand plaatst.

Goede topper vinden

Best lastig om te bepalen of je een topper nodig hebt (of beter voor een nieuw matras kunt gaan). En als je zeker weet dat je een topmatras wilt kopen is het ook nog eens moeilijk om te kiezen tussen de vele A merk toppers die Sleepfast in zijn assortiment heeft. Ga je voor een Avek topper of toch liever voor een M line topper of TEMPUR topper? Niet gek dat deze keuzes voor jou lastig zijn, jij bent immers niet dagelijks in de weer met (top)matrassen en weet er niet alles vanaf. De ervaren specialisten van Sleepfast werken wel (al jarenlang) dagelijks met (top)matrassen en kunnen je er alles over vertellen. Ook kunnen ze je (aan de hand van een aantal vragen) advies op maat geven, zodat jij weet of de Avek topper bij jou past of dat je toch beter een andere topper kunt kiezen. Je kunt ons dagelijks tot 23 uur bellen of gebruikmaken van onze chatbox. Wat ook kan is langskomen in onze showroom of winkels.

Bij Sleepfast topper kopen

Weet je welke topper het gaat worden? Dan kun je deze met een gerust hart bij Sleepfast bestellen. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, gaan we voor je aan de slag. We bellen je al snel op voor het maken van een bezorgafspraak. Als de topper bij ons op voorraad ligt, staat onze bezorger al binnen 48 uur bij je op de stoep met jouw nieuwe topper. Je oude topmatras mag je gratis meegeven. Deze wordt vervolgens gerecycled tot judomatten. En ondertussen lig jij heerlijk te slapen op jouw nieuwe Avek topper!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!