• Lorem ipsum

1 persoons matras

Een 1 persoons matras is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Kies de optie die het best bij jou past en bestel deze bij Sleep Fast.

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Tempur Original Supreme Cooltouch 21cm matras
Tempur
Original Supreme Cooltouch 21cm matras
Matras Tempur Original Supreme Cooltouch 21cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.398,00 €1.045,00
sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00

1 persoons matras

Wij bieden een ruim assortiment met matrassen aan om uit te kiezen. Dit zorgt voor veel mogelijkheden en wij hebben dus ook voor jou de perfecte optie. Een 1 persoons matras uitkiezen hoeft helemaal niet lastig te zijn als je alle nodige informatie bij de hand hebt. Wij vertellen je hier graag meer over zodat je precies weet wat bij jou past. Het maakt niet uit of je zoekt voor een kinderbed, logeerkamer of voor een tweepersoons bed. Bij ons vind je hoe dan ook een geschikte optie. Lees verder en kom meer te weten over ons aanbod en hoe jij het juiste product kiest.

1 persoons matras in verschillende maten

Je zou misschien denken dat er slecht een maat verkrijgbaar is. Toch zijn er wat dat betreft veel opties om uit te kiezen. Iedereen is anders gebouwd en daarom vinden wij het belangrijk om een uitgebreid aanbod te hebben. Als je u een optie zoekt voor een kind dan kan 70 x 200 cm al ruim groot genoeg zijn. Ben je aan het kijken voor een nieuw matras voor op een tweepersoonsbed of voor een lange puber dan zal een groter matras beter passend zijn. Iets breder mag dan wel en misschien is er zelfs behoefte aan een extra lang matras.

Soft en compact in verschillende materialen

Matrassen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Welk matras jij kiest bepaald grotendeels het comfort dat je ervan zal hebben. Omdat iedereen anders is, is het belangrijk een gevarieerd aanbod te hebben. Hoe jij misschien graag op een stevig matras ligt zal een ander liever wegzakken in een zachtere variant. De opties die je hebt zijn soft en compact, voor welk materiaal je dan ook kiest. Het is wel zo prettig om te weten dat je altijd precies kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Samen slapen met eenpersoons matrassen

Als je een tweepersoonsbed hebt denk je misschien niet direct aan de aanschaf van een 1 persoons matras. Waarom zou je ook aangezien dit niet past in het bed wat je hebt. Toch klopt dit niet helemaal. Als je een bed hebt van bijvoorbeeld 160 cm breed dan kun je ervoor kiezen om een groot matras aan te schaffen. Hierbij kan het kiezen lastig zijn omdat niet iedereen hetzelfde soort matras prettig vindt. Als de wensen erg uit elkaar liggen kun je er ook voor kiezen om twee smallere matrassen neer te leggen die dan perfect passen bij wat elke persoon wil. Hierbij heb je een gleuf in het midden maar dat is eenvoudig op te lossen met bijvoorbeeld een topper.

Een 1 persoons matras bestellen bij Sleep Fast

Online bestellen is snel, makkelijk en heeft enorm veel voordelen. Zeker als je besteld vanuit ons assortiment zal het erg eenvoudig en zorgeloos zijn. Wanneer je hebt gekozen voor een product wat bij jou past kun je deze eenvoudig bestellen en wordt hij al binnen 48 uur geleverd. Zodra je het matras hebt ontvangen heb je 90 dagen de tijd om deze uit te proberen. Als het bevalt kan je hier lekker op verder slapen en anders mag je hem gratis retour sturen. Zo weet je altijd zeker dat je niet opgescheept komt te zitten met een matras wat toch niet bij jou past. Bestel vandaag nog jouw 1 persoons matras bij Sleep Fast en ontdek wat echt comfort is.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf