• Lorem ipsum

Avek boxspring

Avek Ninety boxspring
Vanaf 2.995,-
  Avek Fier boxspring
  Vanaf 3.795,-
   Avek Noflik boxspring
   Vanaf 5.295,-

    Avek boxspring

    Al sinds 1927 maakt Avek bedden op maat en sinds tientallen jaren is er ook de Avek boxspring. De bedden en boxsprings van Avek worden gemaakt in een eigen beddenfabriek in het Friese Surhuisterveen. Inmiddels zijn er in de fabriek zes verschillende typen boxsprings ontwikkeld, allemaal met een uniek karakter en uitgebreide keuzemogelijkheden, waardoor er voor iedereen een perfecte boxspring is te vinden.

    Waarom kiezen voor een Avek boxspring?

    In het Avek assortiment nemen boxsprings een belangrijke plek in; ze zijn zeer populair. Wat maakt boxsprings van Avek tot een favoriet product bij klanten?

    • Bijzondere comforteigenschappen
    • Hoge kwaliteit
    • Gemaakt van hoogwaardige materialen
    • Op maat gemaakt
    • Nederlands Design: ontworpen door topontwerpers, zoals Hans Daalder
    • Vaste en verstelbare uitvoering

    Avek bestaat al sinds 1927

    Kiezen voor een Avek boxspring betekent kiezen voor jarenlang vakmanschap. Avek bedden worden al gemaakt sinds 1927. Toen was Roelf Kok werkzaam in een manufacturenwinkel in het Friese Surhuisterveen, waar hij vele opdrachten binnen kreeg om standaard bedden aan te passen, omdat ze te groot waren voor bedsteden. Roelf kwam door deze opdrachten op het idee om bedden op maat aan te gaan bieden. Hij richtte een beddenfabriek in Surhuisterveen op en gaf zijn bedrijf de naam ‘Avek’. De letters van het woord ‘Avek’ staan voor ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. Avek werd door vader Roelf overgedragen aan zijn zoon Roelf, die zijn bedrijf weer doorgaf aan zijn zoon Roelf. Nog altijd is de huidige Roelf Kok werkzaam in de beddenfabriek in het Friese Surhuisterveen en nog steeds worden Avek boxsprings en bedden op maat gemaakt.

    Op maat gemaakte boxsprings

    De missie van Avek is het bereiken van een optimaal slaapcomfort en uitstekende nachtrust. Om dit te creëren ontwikkelt Avek boxsprings en bedden op maat, compleet afgestemd op de wensen van de klant. Je hebt bij Avek keuze uit diverse ontwerpen, maten, stoffen, hardheden en verstelbaarheid. Je kiest voor een compleet eigen stijl, volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en slaapkamer.

    Zes verschillende boxspring programma’s

    Een Avek boxspring is verkrijgbaar in zes verschillende boxspring programma’s:

    • Ninety
    • Fier
    • Noflik
    • 1927
    • Simmer
    • Sinne

    Elk van deze boxspring programma’s heeft een uniek karakter en biedt uitgebreide keuzemogelijkheden. Je kunt je boxspring compleet op maat laten maken, waardoor je altijd een boxspring vindt die compleet bij je past. De bovenste drie typen boxsprings zijn verkrijgbaar bij Sleepfast. Daarom worden de Ninety, Fier en Noflik hieronder nader omschreven.

    Ninety: luxe drie laags boxspring met vele extra’s

    De Ninety boxspring werd speciaal ontwikkeld om te vieren dat Avek 90 jaar bestond (in 2017). Al ruim 90 jaar wordt de Avek boxspring in de eigen fabriek in Friesland  gemaakt. De boxspring Ninety heeft de volgende kenmerken:

    • Luxe drie laags boxspring
    • Vele extra’s
    • Ninety achterwand
    • Extra dik topmatras
    • Gratis set LED leeslampjes
    • Gratis in- en uitstapverlichting

    Fier: doordachte vormgeving én compromisloos slaapcomfort

    Het Friese woord ‘fier’ betekent ‘trots’ en dat is wat ze in Friesland zijn: trots op de Fier Avek boxspring. Deze unieke, nieuwe boxspring is ontwikkeld in samenwerking met de bekende ontwerper Hans Daalder. Doordachte vormgeving gaat bij deze boxspring hand in hand met compromisloos slaapcomfort. Oftewel je beleeft de nacht in stijl op een Fier boxspring. Het woord ‘fier’ betekent in het Fries niet alleen ‘trots’, maar ook ‘ver’. De vergezichten van Friesland vormden een belangrijke inspiratiebron voor de Fier. Het gevoel van ruimte en lucht zie je in een Fier boxspring terug in het volgende:

    • Unieke designelementen: hoge ‘black chrome’ designpoten, ranke onderbox en zwevende achterwand
    • Onder het bed eenvoudig schoon te maken (door de hoge poten en zwevende achterwand)
    • Optimale doorluchting en ventilatie

    Noflik: luxe en comfort op maat

    ‘Prettig’ is de betekenis van het Friese woord noflik. En dat is waar deze boxsprings bekend om staan: je slaapt bijzonder prettig in een Noflik boxspring, geniet van een weldadige nachtrust. De Avek boxspring Noflik is gebaseerd op de rust en schoonheid van het Friese land. Dit zijn de kenmerken van de Noflik:

    • Uitermate comfortabel
    • Pure, heldere vormgeving
    • Subtiele details
    • Hoogwaardige, geselecteerde kwaliteitsmaterialen
    • Comfort op maat: keuze uit verschillende hardheden, verschillende bedlengtes (tot 240 cm), diverse comfortcombinaties en op maat gemaakte achterwanden

    Vaste en verstelbare uitvoering

    De Avek boxspring is niet alleen verkrijgbaar in een vaste variant, maar ook in een verstelbare uitvoering. Erg handig als je graag televisie kijkt of een boek leest in bed. De verstelbare boxspring plaats je eenvoudig van de ligstand naar een comfortabele zitstand. Je bedient de elektrisch verstelbare Avek boxspring met behulp van een draadloze RF afstandsbediening. Je hoeft enkel op een knop te drukken om de boxspring in een gewenste stand te plaatsen.

    Avek bedden

    Je kunt kiezen voor Avek boxsprings, maar ook voor Avek bedden. Het belangrijkste verschil tussen een boxspring en een bed is dat een boxspring wordt geleverd met een matras en dat je bij een bed zelf nog een matras naar wens kunt uitkiezen. Ook Avek matrassen zijn te koop bij Sleepfast. Wat kies jij: een Avek bed of Avek boxspring? En als je voor een Avek bed kiest welk matras kies je daar dan bij? Dit zijn lastige vragen om zelf te beantwoorden. De sleepcoaches van Sleepfast staan dagelijks tot 23 uur voor je klaar om jou te helpen bij jouw keuzes. Je kunt direct met ze in gesprek gaan in onze chatbox (rechtsonder in beeld). Ook bellen en langsgaan in de showroom behoort tot de mogelijkheden.

    Sleepfast staat voor je klaar

    Als je een Avek boxspring koopt bij Sleepfast dan ben je niet alleen verzekerd van een boxspring op maat van topkwaliteit, maar ook van een perfecte service. Dat begint al bij jouw keuze uit onze boxsprings. Je kunt als je nog niet precies weet voor welke boxspring je wilt gaan, gebruik maken van onze chatbox. Tijdens de chat worden al jouw vragen beantwoord en krijg je een persoonlijk advies voor jouw boxspring op maat. Zodra je de boxspring bij ons hebt besteld gaan we direct voor je aan de slag en staan we al binnen 48 uur (mits voorradig) bij jou op de stoep om jouw nieuwe aanwinst te leveren. In welke Avek boxspring geniet jij straks van optimaal slaapcomfort en uitstekende nachtrust? 

    Sleepfast.nl

    ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
    Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

    ✅ Grootste voorraad van Nederland!
    Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

    ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
    Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

    ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
    In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!