• Lorem ipsum

2 persoons dekbed

Bij ons vind je een hoge kwaliteit 2 persoons dekbed gemaakt met de zachtste materialen. Bestel jouw tweepersoons dekbed uit het assortiment van Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€479,00 €407,15
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95

2 persoons dekbed

Het is toch wel zo prettig om te weten dat er ook voor jou een optie is waarmee je echt tevreden zal zijn. Het is misschien even een lastige zoektocht maar uiteindelijk zal je prinsheerlijk slapen onder jouw nieuwe dekbed. Door de verschillende materialen en eigenschappen die er zijn is er altijd een goede optie verkrijgbaar. Wij raden zeker aan om even de tijd te nemen om het juiste product uit te kiezen en je zal hier dan zeker veel profijt van hebben. Wij helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze en daarom vertellen wij je graag meer over ons uitgebreide assortiment. Lees verder en ontdek de opties die jij hebt als je een 2 persoons dekbed gaat aanschaffen.

Welk materiaal kies je?

Net als bij alle soorten en maten dekbedden heb je de keuze uit verschillende materialen welke gebruikt worden als vulling en voor de tijk. Tussen de verschillende materialen zitten grote verschillen door de diverse eigenschappen. Elk 2 persoons dekbed beschikt hierdoor over andere eigenschappen en zal dus ook op een andere manier onderhouden moeten worden. Zo heb je bijvoorbeeld het donzen dekbed als optie. Dit is een geweldig natuurlijk materiaal met heel aangename eigenschappen. Het ventileert uitstekend en voelt zeer licht aan waardoor je er heerlijk onder kunt slapen. Het vergt echter wel wat meer onderhoud als sommige andere materialen en moet bijvoorbeeld elke dag zacht opgeschud worden om kwaliteit te behouden. Wol daarentegen is haast volledig zelfreinigend en vergt nauwelijks onderhoud. Je laat het af en toe luchten en je hebt weer een heerlijk fris dekbed klaarliggen om te gebruiken. Denk goed na voor het aanschaffen van een 2 persoons dekbed welk materiaal past bij jouw wensen.

Het dekbed onderhouden

Het is onwijs belangrijk om een dekbed goed te onderhouden. Hiermee zorg je namelijk dat de kwaliteit behouden wordt en voorkom je onhygiënische situaties. Elk materiaal moet op een andere manier onderhouden worden en het is daarom belangrijk een goede keuze te maken. Dons moet elke dag even opgeschud worden en moet regelmatig luchten. Een synthetisch dekbed kan makkelijk in de wasmachine gedaan worden wat natuurlijk een groot voordeel is. Een zijden 2 persoons dekbed heeft genoeg aan af en toe luchten en regelmatig even zachtjes opschudden.

Bestel een dekbed online

Wij bieden je een zeer uitgebreid assortiment dekbedden aan welke geschikt zijn voor tweepersoons bedden in verschillende maten. Door bij ons te bestellen geniet je van meer voordelen als alleen producten van hoge kwaliteit. Het online bestellen van iets als een dekbed kan best lastig zijn, je weet immers niet van te voren hoe het materiaal aanvoelt. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om 90 dagen proef te slapen, dit is simpel gezegd een test periode. Probeer uit of het product wat je hebt besteld echt bij jou past. Mocht dit toch niet helemaal het geval zijn dan kun je hem gratis terug zenden en krijg je het aanschaf bedrag van ons terug. Als je van te voren leest over de verschillende materialen en eigenschappen dan kan het haast niet mis gaan. Bestel jouw 2 persoons dekbed online bij Sleep Fast en geniet van een diepe slaap.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf