• Lorem ipsum

Dekbed 140x200

Er zijn onwijs veel verschillende dekbedden die geschikt zijn voor een eenpersoons matras. De meest voorkomende is het dekbed 140x200. Bestel hem bij Sleep Fast.

Auping All Year dekbed Deluxe Natuur
Auping
All Year dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Comfort Natuur enkel dekbed is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€299,00
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€74,95
Auping All Year dekbed Climat Natuur
Auping
All Year dekbed Climat Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Climat Natuur enkel dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig.
€449,00
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95

Dekbed 140x200

Er zijn onwijs veel verschillende dekbedden die geschikt zijn voor een eenpersoonsmatras. De meest voorkomende is het dekbed 140x200 maar ook hier zijn veel materialen van verkrijgbaar. Ook bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment. De producten die wij aanbieden zijn allemaal van merken die producten maken van hoge kwaliteit. Zo weet je altijd dat je wanneer je bij ons besteld er een goed product naar je toe komt wat erg duurzaam is. Het kiezen van een goed dekbed 140x200 lijkt misschien minder belangrijk als het bedframe of matras zelf maar een dekbed heeft een grote bijdrage in het comfort wat je zal ervaren.

De perfecte maat voor een eenpersoonsbed

Als het gaat om eenpersoons bedden zijn er een aantal verschillende maten verkrijgbaar. Qua dekbed is het kiezen dan toch een stuk eenvoudiger. Een 1 persoons dekbed is verkrijgbaar in de maat 140x200. Deze past op alle maten van 70cm breed tot 100cm breed. Wel is er naast deze maat ook nog het dekbed 140x220, deze is geschikt voor lange mensen en natuurlijk is het ook ideaal als jij jouw dekbed graag lekker hoog optrekt.

Verschillende materialen

Er zijn verschillende materialen die gebruikt worden in dekbedden. Al deze materialen hebben andere eigenschappen waardoor ze wel of juist niet bij jou zullen passen. Het is echter ook zo dat er regelmatig onderhoud nodig is, het materiaal in jouw dekbed 140x200 is bepalend hoe dit zal moeten gebeuren. Zo is een wollen dekbed relatief onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen. Een donzen dekbed vraagt daarentegen weer om meer onderhoud en moet ook regelmatig opgeschud worden om het materiaal droog en luchtig te houden. Een synthetisch materiaal kan je best in de volle zon laten luchten en dat kan met andere materialen juist weer niet. Lees je altijd goed in.

Een dekbed onderhouden

Het is mogelijk om een stomerij jouw dekbed 140x200 te laten wassen. Het is echter ook heel goed mogelijk om de was zelf te doen, zeker met een dekbed van dit formaat. Elk product heeft een label eraan waarop de wasvoorschriften staan, als je deze aanhoudt gaat er nooit wat mis. Wel is het erg belangrijk om bij bijvoorbeeld dons goed op te letten of het materiaal binnenin volledig droog is. Er zal anders een nare geur ontstaat en het wordt dan opeens een fijne leefomgeving voor bijvoorbeeld schimmel om te groeien.

Een dekbed 140x200 bestellen

Naast de garantie dat je een goed product krijgt heeft het bestellen vanuit ons assortiment nog meer voordelen. Zodra jij een bestelling plaatst, gaan wij ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat deze binnen 48 uur geleverd wordt. Je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je kan gaan genieten. Als je de bestelling hebt ontvangen mag je 90 dagen proefslapen om te ontdekken of het dekbed wel echt bij jou past. Mocht dit toch niet helemaal het geval zijn dan mag je hem zonder extra kosten retour sturen. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw bestelling gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras (of kussen) niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw bestelling binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 28 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug… dat geeft zekerheid!