• Lorem ipsum

Dekbed 140x200

Er zijn onwijs veel verschillende dekbedden die geschikt zijn voor een eenpersoons matras. De meest voorkomende is het dekbed 140x200. Bestel hem bij Sleep Fast.

Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€74,95
Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€154,95
Zenzo Outlast Dekbed Robyn
Zenzo Outlast
Dekbed Robyn
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo Robijn, ideale temperatuurregulatie!
€249,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95
Auping 4 Seizoenen dekbed Prestige Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Prestige Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Prestige Natuur 4 seizoenen dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons.
€599,00

Dekbed 140x200

Er zijn onwijs veel verschillende dekbedden die geschikt zijn voor een eenpersoonsmatras. De meest voorkomende is het dekbed 140x200 maar ook hier zijn veel materialen van verkrijgbaar. Ook bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment. De producten die wij aanbieden zijn allemaal van merken die producten maken van hoge kwaliteit. Zo weet je altijd dat je wanneer je bij ons besteld er een goed product naar je toe komt wat erg duurzaam is. Het kiezen van een goed dekbed 140x200 lijkt misschien minder belangrijk als het bedframe of matras zelf maar een dekbed heeft een grote bijdrage in het comfort wat je zal ervaren.

De perfecte maat voor een eenpersoonsbed

Als het gaat om eenpersoons bedden zijn er een aantal verschillende maten verkrijgbaar. Qua dekbed is het kiezen dan toch een stuk eenvoudiger. Een 1 persoons dekbed is verkrijgbaar in de maat 140x200. Deze past op alle maten van 70cm breed tot 100cm breed. Wel is er naast deze maat ook nog het dekbed 140x220, deze is geschikt voor lange mensen en natuurlijk is het ook ideaal als jij jouw dekbed graag lekker hoog optrekt.

Verschillende materialen

Er zijn verschillende materialen die gebruikt worden in dekbedden. Al deze materialen hebben andere eigenschappen waardoor ze wel of juist niet bij jou zullen passen. Het is echter ook zo dat er regelmatig onderhoud nodig is, het materiaal in jouw dekbed 140x200 is bepalend hoe dit zal moeten gebeuren. Zo is een wollen dekbed relatief onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen. Een donzen dekbed vraagt daarentegen weer om meer onderhoud en moet ook regelmatig opgeschud worden om het materiaal droog en luchtig te houden. Een synthetisch materiaal kan je best in de volle zon laten luchten en dat kan met andere materialen juist weer niet. Lees je altijd goed in.

Een dekbed onderhouden

Het is mogelijk om een stomerij jouw dekbed 140x200 te laten wassen. Het is echter ook heel goed mogelijk om de was zelf te doen, zeker met een dekbed van dit formaat. Elk product heeft een label eraan waarop de wasvoorschriften staan, als je deze aanhoudt gaat er nooit wat mis. Wel is het erg belangrijk om bij bijvoorbeeld dons goed op te letten of het materiaal binnenin volledig droog is. Er zal anders een nare geur ontstaat en het wordt dan opeens een fijne leefomgeving voor bijvoorbeeld schimmel om te groeien.

Een dekbed 140x200 bestellen

Naast de garantie dat je een goed product krijgt heeft het bestellen vanuit ons assortiment nog meer voordelen. Zodra jij een bestelling plaatst, gaan wij ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat deze binnen 48 uur geleverd wordt. Je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je kan gaan genieten. Als je de bestelling hebt ontvangen mag je 90 dagen proefslapen om te ontdekken of het dekbed wel echt bij jou past. Mocht dit toch niet helemaal het geval zijn dan mag je hem zonder extra kosten retour sturen. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf