• Lorem ipsum

Dekbed 240x200

Een dekbed 240x200 ofwel lits-jumeaux dekbed is de breedste die er is waardoor je nooit zonder deken zal komen te liggen. Bestel hem online bij Sleep fast.

Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€79,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€164,95
Texeler Dekbed Bovenste Beste 4-seizoenen lamswol
Texeler
Dekbed Bovenste Beste 4-seizoenen lamswol
Het beste wollen dekbed voor het hele jaar! Blinkt uit in vochtafvoer en warmteregulatie!
€369,00
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€99,95
Zenzo Outlast Dekbed Robyn
Zenzo Outlast
Dekbed Robyn
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo Robijn, ideale temperatuurregulatie!
€264,95
Texeler Dekbed Multikeus 400 gram
Texeler
Dekbed Multikeus 400 gram
€112,00

Dekbed 240x200

Voor een tweepersoons bed tot ongeveer 160 cm breed is een dekbed 200x220 groot genoeg. Daarna zal je er echt profijt van hebben om te kiezen voor een maatje groter. Dit is de maat 240x200. Doordat deze net wat breder is, is het hele bed bedekt met deken, ook als er 2 mensen onder liggen. Hierdoor voorkom je dat je de halve nacht zonder deken komt te liggen als degene naast je zich omdraait. Wij bieden een erg divers assortiment aan waardoor je opties zat hebt om uit te kiezen. Lees even verder voordat je overgaat tot het plaatsen van een bestelling. Dan heb je vast een idee van de materialen voor het dekbed die bij jou zouden passen.

Lits-jumeaux dekbed

Het is je misschien wel al opgevallen zat wij ook Lits-jumeaux dekbedden in ons assortiment hebben. Dit zijn alle dekbedden met een breedte van 240 centimeter. Deze zijn heerlijk om onder te slapen wanneer je een extra breed bed hebt. Ook als je een wat smaller bed hebt en je wilt genieten van heerlijk breed deken is een dekbed 240x200 perfect. Je hoeft hierbij in ieder geval nooit bang te zijn dat je niet helemaal bedekt bent. De naam Lits-jumeaux is afkomstig vanuit een tijd dat er nog niet zulke brede bedden waren. Toen werden er twee smallere bedden tegen elkaar geschoven om de gewenste breedte te krijgen en dit werd zo genoemd.

Een dekbed onderhouden

Elk dekbed moet goed onderhouden worden om ervoor te zorgen dat de kwaliteit goed blijft. Ook voor de hygiëne is dit immens belangrijk. Een groot dekbed als dit is misschien wat lastiger om zelf te wassen maar er zijn absoluut een aantal dingen die je wel kunt doen om het dekbed 240x200 mooi en schoon te houden. Schudt hem elke dag even uit zodat het materiaal luchtig blijft en kan drogen. Verschoon het beddengoed optijd zodat het dekbed binnenin ook schoon blijft. Laat het dekbed regelmatig luchten maar doe dit bij de meeste materialen niet in de volle zon. Door deze dingen te doen zal jij het hele jaar door een fris dekbed hebben en hoef je hem haast nooit naar de stomerij te brengen.

Dekbed 240x200 bestellen

Wanneer er een bestelling bij ons binnen komt gaan wij hier direct mee aan de slag. Hierdoor wordt deze altijd binnen 48 uur geleverd. Ook als je kiest voor een extra groot dekbed als dit. Als je de bestelling ontvangen hebt kun je pas gaan bepalen of deze groot genoeg is en natuurlijk of het dekbed aan alle verwachtingen voldoet. Als dit niet het geval is mag je deze kosteloos weer naar ons terug sturen. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug of wij kunnen je helpen om een nieuw beter passend dekbed te kiezen. Als je interesse hebt kun je natuurlijk altijd langskomen in een van onze showrooms. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed 240x200 bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!