• Lorem ipsum

Dekbed 240x200

Een dekbed 240x200 ofwel lits-jumeaux dekbed is de breedste die er is waardoor je nooit zonder deken zal komen te liggen. Bestel hem online bij Sleep fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95

Dekbed 240x200

Voor een tweepersoons bed tot ongeveer 160 cm breed is een dekbed 200x220 groot genoeg. Daarna zal je er echt profijt van hebben om te kiezen voor een maatje groter. Dit is de maat 240x200. Doordat deze net wat breder is, is het hele bed bedekt met deken, ook als er 2 mensen onder liggen. Hierdoor voorkom je dat je de halve nacht zonder deken komt te liggen als degene naast je zich omdraait. Wij bieden een erg divers assortiment aan waardoor je opties zat hebt om uit te kiezen. Lees even verder voordat je overgaat tot het plaatsen van een bestelling. Dan heb je vast een idee van de materialen voor het dekbed die bij jou zouden passen.

Lits-jumeaux dekbed

Het is je misschien wel al opgevallen zat wij ook Lits-jumeaux dekbedden in ons assortiment hebben. Dit zijn alle dekbedden met een breedte van 240 centimeter. Deze zijn heerlijk om onder te slapen wanneer je een extra breed bed hebt. Ook als je een wat smaller bed hebt en je wilt genieten van heerlijk breed deken is een dekbed 240x200 perfect. Je hoeft hierbij in ieder geval nooit bang te zijn dat je niet helemaal bedekt bent. De naam Lits-jumeaux is afkomstig vanuit een tijd dat er nog niet zulke brede bedden waren. Toen werden er twee smallere bedden tegen elkaar geschoven om de gewenste breedte te krijgen en dit werd zo genoemd.

Een dekbed onderhouden

Elk dekbed moet goed onderhouden worden om ervoor te zorgen dat de kwaliteit goed blijft. Ook voor de hygiëne is dit immens belangrijk. Een groot dekbed als dit is misschien wat lastiger om zelf te wassen maar er zijn absoluut een aantal dingen die je wel kunt doen om het dekbed 240x200 mooi en schoon te houden. Schudt hem elke dag even uit zodat het materiaal luchtig blijft en kan drogen. Verschoon het beddengoed optijd zodat het dekbed binnenin ook schoon blijft. Laat het dekbed regelmatig luchten maar doe dit bij de meeste materialen niet in de volle zon. Door deze dingen te doen zal jij het hele jaar door een fris dekbed hebben en hoef je hem haast nooit naar de stomerij te brengen.

Dekbed 240x200 bestellen

Wanneer er een bestelling bij ons binnen komt gaan wij hier direct mee aan de slag. Hierdoor wordt deze altijd binnen 48 uur geleverd. Ook als je kiest voor een extra groot dekbed als dit. Als je de bestelling ontvangen hebt kun je pas gaan bepalen of deze groot genoeg is en natuurlijk of het dekbed aan alle verwachtingen voldoet. Als dit niet het geval is mag je deze kosteloos weer naar ons terug sturen. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug of wij kunnen je helpen om een nieuw beter passend dekbed te kiezen. Als je interesse hebt kun je natuurlijk altijd langskomen in een van onze showrooms. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed 240x200 bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf