• Lorem ipsum

Texelwool dekbed

Kies voor de beste kwaliteit en een materiaal wat zichzelf altijd reinigt en bestel een Texelwool dekbed uit het assortiment van Sleep Fast.

Texelwool dekbed

Wanneer je kiest voor een Texelwool dekbed kies je voor een product gevuld met hoge kwaliteit wol met geweldige eigenschappen. Je zal wanneer je hieronder slaapt al heel snel de voordelen van dit materiaal opmerken. Het merk Texelwool gebruikt alleen de beste materialen om zo de klanten van de beste nachtrust te verzekeren. Het is niet voor niets dat wij dit merk zo graag aanbieden aan jou. Wol heeft bepaalde eigenschappen die geweldig zijn, zelfs voor mensen met allergieën. Lees verder en ontdek meer over dit geweldige materiaal en waarom je absoluut voor dit merk zou moeten kiezen.

Het onderhoud van wol

Een dekbed gevuld met wol zal je in tegenstelling tot andere natuurlijke materialen niet vaak hoeven te wassen. Het materiaal is van zichzelf reinigend waardoor je er zeer weinig onderhoud aan hebt, dit is natuurlijk een groot voordeel van dit materiaal. Een klein maar eenvoudig op te lossen nadeel aan wol is dat het ten opzichte van andere materialen snel zijn volume verliest en dat merk je wel. Gelukkig is dat makkelijk op te lossen door nieuwe wol in het Texelwool dekbed te stoppen als aanvulling. Hierdoor heb je weer nieuw volume en is het dekbed eigenlijk weer zo goed als nieuw. Dit is mogelijk bij alle dekbedden met een rits maar let wel op de kwaliteit van de wol die je gebruikt.

Kiezen voor een wollen dekbed

In principe kan iedereen gebruik maken van een Texelwool dekbed. Zelfs als je last hebt van allergieën of als je extra op hygiëne let. Het is namelijk zo dat een wollen dekbed in hoge mate zelfreinigend is. Transpiratievocht wordt geabsorbeerd en het materiaal is erg snel weer volledig droog. Hierdoor heb je niet alleen het gevoel in een fris bed te liggen, het is ook echt zo. Door deze eigenschap is het dekbed geen prettige leefomgeving voor huisstofmijt of schimmels. Elke nacht slaap jij zorgeloos en heerlijk onder een dekbed waarvan je zeker weet dat hij gewoon schoon is en vrij van nare mijten.

Bestel jouw met wol gevulde dekbed online

Wol is een materiaal wat zoals je hebt kunnen lezen onwijs veel voordelen heeft. Zeker als je kiest voor het merk Texelwool weet je dat de kwaliteit altijd erg goed is. Het is dan ook absoluut een goede keuze als de eigenschappen ervan bij jou passen. Wanneer je een Texelwool dekbed besteld vanuit bij ons heb je altijd een niet goed geld terug garantie. Als je binnen de 90 dagen proefslapen toch niet volledig tevreden bent om wat voor reden dan ook, dan mag je het dekbed gratis terug sturen. Bestel eenvoudig en snel jouw geweldige Texelwool dekbed bij Sleep Fast en binnen 48 uur kan jij hem al in huis hebben.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!