• Lorem ipsum

Pullman matras

Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€849,00
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€749,00
Pullman Silverline Allure matras
Pullman
Silverline Allure matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Allure matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.049,00
Pullman Silverline Master matras
Pullman
Silverline Master matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Master matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.149,00
Pullman Silverline Royal matras
Pullman
Silverline Royal matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Royal matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.249,00
Sale
Pullman Goldline Premier matras
Pullman
Goldline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€999,00 €849,00
Sale
Pullman Goldline Excellence matras
Pullman
Goldline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €1.099,00
Pullman Silverline Luxury matras
Pullman
Silverline Luxury matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Luxury matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€949,00
Pullman Goldline Allure matras
Pullman
Goldline Allure matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Allure matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.199,00
Pullman Goldline Master matras
Pullman
Goldline Master matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Master matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00
Pullman Goldline Royal matras
Pullman
Goldline Royal matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Royal matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00
Pullman Goldline Luxury matras
Pullman
Goldline Luxury matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Luxury matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.549,00

Pullman matras

De kans is bijzonder groot dat je ooit al eens over de Pullman matras hebt gehoord. De Pullman matrassen die door de jaren heen op de markt zijn verschenen zijn meteen te herkennen aan hun hoge mate aan comfort die ze weten te realiseren. Dit is mede het gevolg van de opbouw welke bestaat uit een slim uitgedokterd veersysteem welke vervolgens is afgedekt met kwalitatieve comfortlagen. Dit betekent concreet dat de vering verantwoordelijk is voor het realiseren van de vereiste ondersteuning terwijl de zogenaamde afdeklagen verantwoordelijk zijn voor het comfort. Heb jij ook uitstekende dingen gehoord over een Pullman matras en wil je dan ook graag overgaan tot het aanschaffen van een exemplaar? Dan ben je hier bij Sleep Fast aan het juiste adres! Een goed product dat aansluit bij een Pullman matras is de Pullman topper van Sleep Fast.

Twee verschillende Pullman collecties

Pullman staat er om bekend een fabrikant te zijn welke gebruik maakt van verschillende veersystemen. Omwille van deze reden heeft ze er dan ook voor gekozen om twee verschillende collecties in het leven te roepen. Het gaat hierbij om de Goldline en Silver collectie. Allebei deze series worden evenwel vervaardigd in dezelfde fabriek in Nederland. Pullman gaat er namelijk prat op dat het alleen op deze manier mogelijk is om de meest optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het mag nu in ieder geval reeds duidelijk zijn, voor welke Pullman matras je uiteindelijk ook mag kiezen, je kan altijd rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de Pullman matrassen snel in ons assortiment!

De Pullman Goldline collectie

Zoals reeds aangegeven heeft Pullman er voor gekozen om twee verschillende collecties op de markt te brengen. De eerste collectie luistert naar de naam 'Pullman Goldline'. Het betreft hier een collectie met matrassen waarbij er gebruik wordt gemaakt van de Pocket Insideveer. Voor veel mensen is het echter niet meteen duidelijk wat deze veer nu eigenlijk zo bijzonder maakt. Eigenlijk is er bij de Pocket Insideveer sprake van een veer in een veer. In de hoge pocketveer is er namelijk nog een kleinere veer terug te vinden. De buitenveer staat er om bekend soepel te zijn waardoor ze makkelijker in kan zakken. De veer die zich aan de binnenkant bevindt is een flink stuk steviger waardoor ze in staat is om meer weerstand te geven. Dit zorgt er ondanks het soepele karakter van de Pullman Goldline matrassen voor dat je tijdens het slapen toch steeds het gevoel hebt goed gedragen en ondersteund te worden. Een Pullman matras uit de Goldline collectie kan in verschillende uitvoeringen worden aangekocht.

1.) De Goldline Grandeur matras

In eerste instantie is er de Goldline Grandeur matras. Het betreft hier een extra hoge matras welke kan worden bestempeld als een absolute topper. De Inside Pocketvering waar gebruik van wordt gemaakt in deze Pullman matras is nagelhard en in verschillende comfortzones verdeeld. De uitstekend ventilerende aercomfort natuurlatex afdeklaag zorgt er voor dat je ten allen tijde kan rekenen op een uitstekend en zeer soepel slaapcomfort. Het spreekt voor zich dat dit topmodel uit de Goldline collectie werd behandeld met Sensity. Het betreft hier een probiotica behandeling welke er voor zorgt dat het Pullman matras op een natuurlijke manier kan worden beschermd tegen niet alleen huisstofmijt, maar ook schimmels.

2.) De Goldline Luxury matras

De tweede Pullman matras uit de Goldline collectie is de 'Goldline Luxury'. Deze matras kenmerkt zich door het feit dat ze is afgedekt met een combinatie van natuurlatex en paardenhaar en is voorzien van een drukverdeler van jute. Ook voor de Goldline Luxury matras geldt dat ze altijd is behandeld met Sensity. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een aangenaam schoon en lekker fris Pullman matras.

3.) De Goldline Excellence matras

Het derde model dat deel uitmaakt van de Goldline collectie van Pullman is de 'Goldline Excellence'. Van dit type Pullman matras is bekend dat ze uiteraard eveneens beschikt over de gepatenteerde vering. Bovendien kan er worden vastgesteld dat ook deze matras van Pullman van binnenuit met de hand is genopt waardoor de best mogelijke kwaliteit en duurzaamheid kan worden gegarandeerd. De afdeklaag van natuurlatex waar dit Pullman matras over beschikt zorgt er in combinatie met de drukverdeler van jute voor dat er ten allen tijde een echt soepel en optimaal slaapcomfort kan worden gerealiseerd.

4.) De Goldline Premier matras

De laatste Pullman matras welke we terug kunnen vinden in de Goldline collectie luistert naar de naam 'Goldline Premier'. Bij dit type van matras wordt er geen gebruik gemaakt van een natuurlatex, maar wel van een gewoon latex. Dit heeft als gevolg dat de Goldline Premier een iets steviger gevoel weet neer te zetten in vergelijking met het Excellence model.

De Pullman Silverline collectie

Buiten de zogenaamde Goldline collectie heeft Pullman er ook voor gekozen om uit te pakken met de 'Silverline' collectie. Het betreft hier een collectie met matrassen welke allen beschikken over de zogenaamde 'Advanced Dynamic Pocketspring'. Van dit type veer is bekend dat ze zowel boven- als onderaan over verschillende windingen beschikt. Het veersysteem dat je in deze Pullman matrassen kan aantreffen reageert op de meest actieve manier op het lichaam van de persoon die aan het slapen is. De opbouw waar de kern van de Pullman matras over beschikt zorgt er voor dat deze matrassen zich uitstekend lenen voor zeer uiteenlopende slaaphoudingen en voorkeuren.

1.) De Silverline Luxury matras

De Luxury Pullman matras uit de Silverline collectie staat er algemeen om bekend te zijn afgedekt met een natuurlatex welke zich kenmerkt door een hoge kwaliteit. Deze laag weet zich uitstekend te vormen naar het lichaam en slaagt er in om het gewicht uitstekend te verdelen over maar liefst zeven verschillende comfortzones.

2.) De Silverline Excellence matras

De Excellence Pullman matras beschikt eveneens over zeven verschillende comfortzones. Bij dit type van matras wordt er evenwel geen gebruik gemaakt van natuurlatex, maar wel van een hoge kwaliteit latex. Deze staat er om bekend over net wat minder soepele eigenschappen te beschikken. Dit zorgt er voor dat Silverline Excellence dus in vergelijking met de Luxury uitvoering een stuk steviger is op vlak van comfort.

3.) De Silverline Premier matras

Ben jij op zoek naar een Pullman matras die echt stevig aanvoelt? In dat geval hoef je niet verder te zoeken! De Silverline Premier matras van Pullman beschikt namelijk over een comfortschuim afdeklaag welke er voor zorgt dat dit model lekker stevig aanvoelt. Het spreekt voor zich dat je ook tijdens het gebruik van de Silverline Premier Pullman matras kan rekenen op het comfort van de ADP veren in zeven verschillende comfortzones. Bovendien is er natuurlijk ook bij deze matras sprake van de Sensity behandeling. Niet voor niets werd de Silverline Premier matras in het verleden meermaals verkozen tot beste keuze!

Ervaar zelf de bijzondere voordelen van een Pullman matras!

Eender voor welke Pullman matras je uiteindelijk zal kiezen is het steeds zo dat je kan rekenen op de aanwezigheid van een nagelhard veersysteem. Dit nagelharde veersysteem komt tot stand door tijdens het productieproces een elektrische lading door de veer te sturen. Deze zorgt er voor dat het karakter van de staaldraad zal veranderen op moleculair niveau. De bijzondere veerkracht waar je bij een Pullman matras op kan rekenen blijft ook na vele jaren gebruik perfect behouden. Dit is niet het enige voordeel waar je op kan rekenen bij het kopen van één van de verschillende matrassen uit de Pullman collectie. Daarnaast is het namelijk ook altijd zo dat alle matras tijken worden behandeld met Sensity. Deze probiotica behandeling zorgt eigenlijk voor een dubbele bescherming. Ze biedt dan ook bescherming tegen zowel huisstofmijt als tegen schimmelvorming. Ben jij iemand die krijgt af te rekenen met bepaalde allergieën? Dan kan gebruikmaken van een Pullman matras met Sensity behandeling absoluut zeer interessant zijn!

Jouw matras van Pullman razendsnel geleverd!

Moet je elke nacht opnieuw vaststellen dat je huidige matras je slaapcomfort op zeer negatieve wijze beïnvloedt? Wil je daar op een efficiënte manier komaf mee maken en ben je daarom van plan om een nieuw Pullman matras in huis te halen? In dat geval spreekt het voor zich dat je deze bij voorkeur zo snel mogelijk in huis zal willen hebben. Dat is geen enkel probleem! Wij van Sleep Fast zorgen er namelijk voor dat je jouw nieuwe matras doorgaans binnen de 48 uur in huis hebt. Bovendien wordt je nieuwe matras ook nog eens geleverd tot in de slaapkamer. Het spreekt voor zich dat je op deze manier in geen tijd terug bent verzekerd van een zo optimaal mogelijke nachtrust.

Vragen? Neem snel contact op met onze klantendienst!

Zoals de informatie op deze pagina duidelijk heeft gemaakt is de ene Pullman matras uiteraard absoluut de andere niet. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je, je af zal vragen welke matras uit het Pullman assortiment nu precies het best zal weten te voldoen aan jouw vooropgestelde verwachtingen. Kan je bij het maken van jouw keuze wel een beetje hulp gebruiken? In dat geval is het altijd interessant om contact op te nemen met onze professionele klantendienst. Onze uiterst vakkundige medewerkers staan je elke dag graag te woord van 08h30 tot 23h00. Het is bovendien mogelijk om zowel telefonisch als door middel van de live chat contact op te nemen met onze klantendienst. Twijfel dus niet om al je vragen over een Pullman matras aan ons te stellen. Naast de Pullman matras leveren wij ook kwalitatieve M line matrassen en Tempur matrassen

Kom de Pullman matrassen ontdekken in één van onze showrooms!

Ben jij ook geïnteresseerd in het bestellen van een Pullman matras? Wil je echter liever de matras van je keuze niet bestellen zonder ze eerst even in het echt te hebben gezien en gevoeld? In dat geval is het altijd interessant om een bezoek te brengen aan één van onze Sleep Fast showrooms. Deze showrooms zijn terug te vinden in Lunteren en Huizen waar onze medewerkers je graag verwelkomen. Op deze manier kan je er pas echt zeker van zijn dat je met absolute zekerheid die ene Pullman matras zal kopen die jouw niet alleen tegenwoordig, maar ook in de toekomst de best mogelijke nachtrust weet te garanderen!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!