• Lorem ipsum

Zomerdekbed

Een goed zomerdekbed is luchtig en laat je heerlijk comfortabel slapen tijdens warmere zomernachten. Bestel hem online bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95
Silvana Royale dekbed Rood
Silvana
Royale dekbed Rood
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Light
€119,00

Zomerdekbed

In de zomer is het vaak erg warm in huis waardoor je behoefte zal hebben aan een heel ander soort dekbed als in andere seizoenen. Sommige nachten zal het voldoende zijn om zonder deken te slapen maar op de iets frissere nachten is het toch wel fijn om bedekt te zijn. Het is dan zaak om ervoor te zorgen dat een deken luchtig is, niet zwaar aanvoelt en erg goed ventileert. Je kan het snel te warm krijgen en daarom is het zeker voor een zomermaanden dekbed zeer belangrijk om voor een aangenaam materiaal te kiezen. Wij bieden hier een zeer divers assortiment van aan waardoor je voldoende opties hebt om uit te kiezen.

Welke materialen werken in de zomer?

Zeker als het erg warm is in huis is het extreem belangrijk te kiezen voor passende materialen. Denk hierbij aan de luchtigheid en het gewicht van een dekbed. Neem bijvoorbeeld het materiaal dons. Een donzen dekbed is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Als je kiest voor goede kwaliteit is het een zeer lichtgewicht dekbed en het materiaal is erg luchtig waardoor je niet overmatig gaat transpireren. Er zijn ook enkele dekbedden van het merk Polydaun verkrijgbaar, deze hebben een synthetische vulling wat ze erg makkelijk wasbaar maakt. Toch voelt het erg luxe en natuurlijk aan waardoor je erg lekker onder kunt slapen. Lees absoluut eerst over de eigenschappen van een materiaal om te bepalen of het bij je past.

Een dekbed voor alle seizoenen

Bepaalde materialen die erg geschikt zijn voor de zomer kunnen ook prima gebruikt worden in andere seizoenen. Hierdoor zijn ze erg veelzijdig te gebruiken en heb je niet allemaal verschillende dekbedden nodig voor koude en warme nachten. Als je weinig ruimte hebt om extra beddengoed op te slaan is zo een 4 seizoenen dekbed ideaal. Je hoeft maar een keer een goede optie te zoeken, bent geen ruimte kwijt om op te bergen en je kunt het hele jaar door genieten van jouw favoriete dekbed. Een zomerdekbed kan dus voor veel meer goed zijn als alleen de hete nachten in de zomer.

Bestel jouw zomerdekbed online

Iedereen heeft baat bij een heerlijk luchtig zomerdekbed die je de hele zomer comfortabel kan laten slapen. Hierdoor slaap je lekkerder en heb je geen last van overmatig transpireren of een benauwd gevoel door extreme hitte. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je een bestelling altijd binnen 48 uur ontvangt, hierdoor kan je jouw nieuwe dekbed snel gaan uitproberen. Hier heb je 90 dagen proefslapen de tijd voor, neem dus gerust de tijd om te ontdekken of hij bij jou past. Bevalt het goed, dan blijf je er gewoon lekker verder onder slapen. Is het toch niet helemaal naar wens dan heb je een niet goed, geld terug garantie en mag je het zomerdekbed gratis retour sturen. Bestel daarom jouw zomerdekbed online bij Sleep Fast en vind een product wat perfect past bij al jouw wensen. Je zal de hele zomer heerlijk slapen.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf