• Lorem ipsum

Traagschuim matras

Traagschuim heeft een geweldige technologie waardoor het voelt alsof je zweeft. Geniet van een geweldige nachtrust en bestel jouw matras bij Sleep Fast.

Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Original Prima Cooltouch 19cm matras
Tempur
Original Prima Cooltouch 19cm matras
Matras Tempur Original Prima Cooltouch 19 cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €974,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Slow Motion 8 matras
M Line
Slow Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 3 matras
M Line
Cool Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00

Traagschuim matras

Tegenwoordig heeft iedereen wel eens gehoord van traagschuim. Dit komt door de geweldige technologie die erachter zit. Dit materiaal zal ervoor zorgen dat je elke nacht de perfecte slaaphouding weet te vinden. Hoe het materiaal precies werkt en wat de eigenschappen en voordelen zijn gaan wij je uiteraard vertellen. Als jij dit materiaal in overweging neemt dan raden wij je absoluut aan om even verder te lezen. Zo weet jij precies waar je aan begint bij de aanschaf hiervan. Het materiaal is anders dan alle andere die je zal tegenkomen door de unieke werking ervan. Lees verder en ontdek meer over de geweldige ligeigenschappen en het comfort.

Hoe werkt een traagschuim matras

Het materiaal van dit soort matrassen verraadt al een beetje hoe het werkt. Het schuim reageert namelijk traag maar zeer efficiënt. Het schuim veranderd langzaam als het wordt verwarmd en dit werkt dus ook zo met lichaamswarmte. Vanaf het moment dat je gaat liggen wordt het schuim langzaam gevormd naar jouw lichaam zodat het aanvoelt alsof je ligt op een matras wat speciaal voor jou gemaakt is. Nadat je bent opgestaan gaat het materiaal langzaam terug naar de oorspronkelijke vorm zodat het zich de volgende nacht weer helemaal opnieuw kan aanpassen aan hoe jij ligt. Traagschuim is ontwikkeld voor de ruimtevaart en het kan dus ook wel eens zijn dat je het tegenkomt onder de naam NASA-schuim.

Kiezen voor de beste kwaliteit

Als je gaat kijken voor een traagschuim matras kom je veel verschillende opties tegen. De prijs hiervan kan erg uiteenlopend zijn. Helaas zegt dit vaak ook veel over de kwaliteit. Wat een geweldige aanbieding lijkt te zijn, blijkt achteraf toch een flop. Dit kan er zelfs voor zorgen dat je dit materiaal niet meer wilt aanschaffen. Toch is het materiaal werkelijk fantastisch voor een matras als je de juiste kwaliteit kiest. Er zit bijvoorbeeld een groot verschil tussen normaal traagschuim en de ventilerende optie. Hierbij zal je het een stuk minder heet hebben en niet overmatig transpireren in bed. Het is bij traagschuim belangrijk dat het reageert op een bepaalde temperatuur van je lichaam omdat anders een hoop comfort verloren zal gaan.

Hoe voelt het liggen op traagschuim

Als je een goed traagschuim matras hebt aangeschaft mag je hier absoluut bepaalde verwachtingen van hebben. Dit zogenaamde NASA schuim beschikt over kwaliteiten waardoor je groot comfort mag verwachten. Door de werking van het schuim hoor je geen drukpunten te voelen. Dit zou dus moeten voelen alsof je zweeft op het matras. Je gewicht wordt perfect verdeeld en op alle drukpunten zakt het materiaal mee en neemt het dezelfde vorm aan. Een kwalitatief matras biedt goede gewichtsverdeling, ondersteund waar nodig en ventileert goed.

Bestel jouw traagschuim matras online

Als je een matras gemaakt van traagschuim gaat bestellen is het belangrijk dat je kiest voor de beste kwaliteit. Alleen dan zal je echt kunnen genieten van alle voordelen wat het te bieden heeft. Daarnaast zal je ongetwijfeld niet lang willen wachten na het plaatsen van een bestelling. Daarom leveren wij al binnen 48 uur. Je mag 90 dagen proefslapen en het matras gratis retour sturen als je niet tevreden bent. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van ons aanbod. Bestel eenvoudig en zonder zorgen jouw NASA schuim matras bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!