• Lorem ipsum

Ducky Dons kussen

Ducky dons kussen zijn gevuld met hoge kwaliteit dons waardoor je alle voordelen van dit materiaal kunt ervaren. Bestel jouw kussen van dit merk bij Sleep Fast.

Ducky Dons Kussen Double Face
Ducky Dons
Kussen Double Face
Het donzen kussen bestaat uit twee kamers, waarvan één zachte (200 gram 90% eendendons) en één stevige (1000 gram eendeveertjes) kamer.
€69,00

Ducky Dons kussen

Voor een Ducky Dons kussen ben je bij Sleepfast.nl aan het juiste adres. Ducky Dons is een Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in het fabriceren van donzen kussens. De kussens staan bekend om de goede kwaliteit en een goede ondersteuning van het hoofd tijdens het slapen. Lees verder om meer te weten over de Ducky Dons kussens of bekijk ons aanbod hierboven.

Over Ducky Dons

Ducky Dons is een Nederlands bedrijf met twee productielocaties in Ermelo. Vanuit deze locatie wassen, drogen, sorteren en verwerken zij dons tot kussens en dekbedden. Door deze twee uitgebreide fabrieken kunnen zij een hoge kwaliteit van de producten garanderen. Alle producten uit deze fabriek voldoen aan de strengste Europese normen. De Ducky Dons kussens worden verkocht in Nederland, België en Duitsland, maar het dons en de veren gaan naar verschillende locaties in Europa.

Al meer dan 60 jaar lang houdt het bedrijf zich bezig met het ontwikkelen van dons- en veerproducten voor de buitenlandse markt. De eerste eigen productielijn van het bedrijf stamt uit 1967 en het is dan ook niet verwonderlijk dat een Ducky Dons kussen garant staat voor topkwaliteit. De kernwaarden van het bedrijf zijn comfort, kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap en dit is dan ook zeker terug te zien in de producten.

Ducky Dons kussen

Over de kwaliteit van een Ducky Dons kussen valt niet te twisten. Alle kussens zijn gevuld met de kwaliteit dons waardoor jouw hoofd tijdens de nachtrust de meest perfecte steun krijgt. Al snel zal je merken dat het kussen perfect vormt naar het hoofd en het lichaam. Een donzen kussen is uniek qua steun, maar ook in de manier van hoe je het kussen dient te onderhouden. Lees verder om meer te weten te komen over het onderhouden van een Ducky Dons kussen.

Het onderhouden van het kussen

Een Ducky Dons kussen dient op de juiste manier onderhouden te worden en deze manier verschilt van het onderhouden van kussens die gemaakt zijn van andere materialen. Voor de was-instructies van het kussen is het mogelijk om het label van het kussen raad te plegen, maar graag geven wij je vooraf ook wat extra informatie over het onderhouden van het kussen. Wij raden het namelijk aan om een donzen kussen indien mogelijk naar de stomerij te brengen, omdat het namelijk best lastig kan zijn om het Ducky Dons kussen droog te krijgen na het wassen. Wil je het kussen toch zelf wassen? Dan is dit gewoon mogelijk in de wasmachine. Na het wassen stop je het kussen in de droger voor minimaal vier uur op een gemiddelde temperatuur. Eventueel is het mogelijk om er een tennisbal bij te stoppen, zodat de vorm van het kussen goed behouden blijft. Laat het kussen nadat deze in de droger is geweest nog minimaal 24 uur buiten drogen, zodat je er zeker van bent dat al het materiaal goed droog is. Op deze manier voorkom je namelijk dat het Ducky Dons kussen gaat stinken.

Naast het wassen is het mogelijk om er op andere manieren voor te zorgen dat het donzen kussen in goede staat blijft. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het Ducky Dons kussen iedere dag goed op te schudden, dit zorgt er weer voor dat het materiaal goed kan drogen nadat je erop hebt geslapen. Wij raden het af om voor het slapen je gezicht in te smeren met een créme of om er met nat haar op te gaan liggen. Hierdoor kan er namelijk extra vocht in het kussen terecht komen, wat ten koste kan gaan van de levensduur van het kussen. Wil je voorkomen dat er vocht in het kussen terecht komt? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van een molton kussensloop.

Waarom een kussen van Ducky Dons?

Wanneer je kiest voor een Ducky Dons kussen kunnen wij je garanderen dat je kiest voor topkwaliteit. Daarnaast profiteer je bij de aanschaf van dit kussen van een aantal voordelen, zoals:

Streng gecontroleerd

De in Nederland geproduceerde kussens van Ducky Dons voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo voldoet het productieproces van de kussen aan de Europese normen en daarnaast staat de productie onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA)

TUV garantie

Alle kussens van het dit merk zijn voorzien van een TUV label. Het TUV label garandeert dat de producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Nomite

Vaak wordt er gedacht dat een donzen kussen niet geschikt is voor mensen met allergische reacties. Het Nomite Label benadrukt echter dat deze kussens geschikt zijn voor mensen met een allergische reactie. Deze reactie wordt namelijk niet veroorzaakt door het aanwezige dons in het kussen, maar door de huisstofmijt in de slaapkamer.

Downafresh Greenline keurmerk

Dit keurmerk garandeert dat er tijdens de productie van het dons geen agressieve middelen zijn gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast kan je er door dit keurmerk vanuit gaan dat de kussens voldoen aan de strengste Europese norm (EN 12945).

Online kussens bestellen

Hoe online bestellen vroeger vooral veel nadelen had heeft het nu erg veel voordelen. Wanneer je een bestelling plaatst hoef je namelijk niet meer lang te wachten. Wij leveren uit voorraad altijd binnen 48 uur zodat je snel kunt gaan genieten van je bestelling. Als je er bang voor bent om ontevreden te eindigen kunnen wij die angst voor je wegnemen. Op alle kussens, dekbedden en overig bedtextiel krijg je 14 dagen beoordeeltijd. Beoordeeltijd betekent: In die 14 dagen mag je het artikel uit de verpakking halen, passen en beoordelen. Is het niet wat je zoekt, dan mag je het artikel gratis retourneren. Bestel daarom snel en veilig het kussen van jouw wens bij Sleep Fast.

 

Levering

Sleepfast.nl staat bekend om de gunstige leveringsvoorwaarden. De nachtrust is van groot belang om het dagelijks functioneren en daarom snappen wij dat niemand lang wilt wachten op zijn of haar nieuwe Ducky Dons kussen. Wij kunnen in de meeste gevallen namelijk een leveringstermijn van maximaal twee werkdagen garanderen, mits de voorraad dit toelaat. Houdt voor de actuele voorraad de website goed in de gaten.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over een Ducky Dons kussen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je meer informatie verschaffen over al onze producten. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 033 - 455 20 47 of het is mogelijk om ons te mailen op [email protected] Wij geven je graag extra informatie over een Ducky Dons kussen of over de andere producten uit ons assortiment.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!