• Lorem ipsum

Ducky Dons kussen

Ducky dons kussen zijn gevuld met hoge kwaliteit dons waardoor je alle voordelen van dit materiaal kunt ervaren. Bestel jouw kussen van dit merk bij Sleep Fast.

Ducky Dons Kussen Double Face
Ducky Dons
Kussen Double Face
Ducky Dons Double Face kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€69,00

Ducky Dons kussen

Voor een Ducky Dons kussen ben je bij Sleepfast.nl aan het juiste adres. Ducky Dons is een Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in het fabriceren van donzen kussens. De kussens staan bekend om de goede kwaliteit en een goede ondersteuning van het hoofd tijdens het slapen. Lees verder om meer te weten over de Ducky Dons kussens of bekijk ons aanbod hierboven.

Over Ducky Dons

Ducky Dons is een Nederlands bedrijf met twee productielocaties in Ermelo. Vanuit deze locatie wassen, drogen, sorteren en verwerken zij dons tot kussens en dekbedden. Door deze twee uitgebreide fabrieken kunnen zij een hoge kwaliteit van de producten garanderen. Alle producten uit deze fabriek voldoen aan de strengste Europese normen. De Ducky Dons kussens worden verkocht in Nederland, België en Duitsland, maar het dons en de veren gaan naar verschillende locaties in Europa.

Al meer dan 60 jaar lang houdt het bedrijf zich bezig met het ontwikkelen van dons- en veerproducten voor de buitenlandse markt. De eerste eigen productielijn van het bedrijf stamt uit 1967 en het is dan ook niet verwonderlijk dat een Ducky Dons kussen garant staat voor topkwaliteit. De kernwaarden van het bedrijf zijn comfort, kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap en dit is dan ook zeker terug te zien in de producten.

Ducky Dons kussen

Over de kwaliteit van een Ducky Dons kussen valt niet te twisten. Alle kussens zijn gevuld met de kwaliteit dons waardoor jouw hoofd tijdens de nachtrust de meest perfecte steun krijgt. Al snel zal je merken dat het kussen perfect vormt naar het hoofd en het lichaam. Een donzen kussen is uniek qua steun, maar ook in de manier van hoe je het kussen dient te onderhouden. Lees verder om meer te weten te komen over het onderhouden van een Ducky Dons kussen.

Het onderhouden van het kussen

Een Ducky Dons kussen dient op de juiste manier onderhouden te worden en deze manier verschilt van het onderhouden van kussens die gemaakt zijn van andere materialen. Voor de was-instructies van het kussen is het mogelijk om het label van het kussen raad te plegen, maar graag geven wij je vooraf ook wat extra informatie over het onderhouden van het kussen. Wij raden het namelijk aan om een donzen kussen indien mogelijk naar de stomerij te brengen, omdat het namelijk best lastig kan zijn om het Ducky Dons kussen droog te krijgen na het wassen. Wil je het kussen toch zelf wassen? Dan is dit gewoon mogelijk in de wasmachine. Na het wassen stop je het kussen in de droger voor minimaal vier uur op een gemiddelde temperatuur. Eventueel is het mogelijk om er een tennisbal bij te stoppen, zodat de vorm van het kussen goed behouden blijft. Laat het kussen nadat deze in de droger is geweest nog minimaal 24 uur buiten drogen, zodat je er zeker van bent dat al het materiaal goed droog is. Op deze manier voorkom je namelijk dat het Ducky Dons kussen gaat stinken.

Naast het wassen is het mogelijk om er op andere manieren voor te zorgen dat het donzen kussen in goede staat blijft. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het Ducky Dons kussen iedere dag goed op te schudden, dit zorgt er weer voor dat het materiaal goed kan drogen nadat je erop hebt geslapen. Wij raden het af om voor het slapen je gezicht in te smeren met een créme of om er met nat haar op te gaan liggen. Hierdoor kan er namelijk extra vocht in het kussen terecht komen, wat ten koste kan gaan van de levensduur van het kussen. Wil je voorkomen dat er vocht in het kussen terecht komt? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van een molton kussensloop.

Waarom een kussen van Ducky Dons?

Wanneer je kiest voor een Ducky Dons kussen kunnen wij je garanderen dat je kiest voor topkwaliteit. Daarnaast profiteer je bij de aanschaf van dit kussen van een aantal voordelen, zoals:

Streng gecontroleerd

De in Nederland geproduceerde kussens van Ducky Dons voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo voldoet het productieproces van de kussen aan de Europese normen en daarnaast staat de productie onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA)

TUV garantie

Alle kussens van het dit merk zijn voorzien van een TUV label. Het TUV label garandeert dat de producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Nomite

Vaak wordt er gedacht dat een donzen kussen niet geschikt is voor mensen met allergische reacties. Het Nomite Label benadrukt echter dat deze kussens geschikt zijn voor mensen met een allergische reactie. Deze reactie wordt namelijk niet veroorzaakt door het aanwezige dons in het kussen, maar door de huisstofmijt in de slaapkamer.

Downafresh Greenline keurmerk

Dit keurmerk garandeert dat er tijdens de productie van het dons geen agressieve middelen zijn gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast kan je er door dit keurmerk vanuit gaan dat de kussens voldoen aan de strengste Europese norm (EN 12945).

Probeer jouw kussen 90 dagen uit

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jouw nieuw aangeschafte Ducky Dons kussen niet helemaal naar wens is. Helaas heb je dit meestal niet binnen een week door, je lichaam moet namelijk nog wennen aan het nieuwe kussen. Omdat sommige mensen langer de tijd nodig hebben om te wennen dan anderen bieden wij de mogelijkheid aan om het kussen 90 dagen lang uit te proberen. Ben je na 90 dagen nog niet helemaal tevreden over het kussen? Dan is het mogelijk om het Ducky Dons kussen volledig gratis te retourneren. Je krijgt van ons het aankoopbedrag teruggestort.

Levering

Sleepfast.nl staat bekend om de gunstige leveringsvoorwaarden. De nachtrust is van groot belang om het dagelijks functioneren en daarom snappen wij dat niemand lang wilt wachten op zijn of haar nieuwe Ducky Dons kussen. Wij kunnen in de meeste gevallen namelijk een leveringstermijn van maximaal twee werkdagen garanderen, mits de voorraad dit toelaat. Houdt voor de actuele voorraad de website goed in de gaten.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over een Ducky Dons kussen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je meer informatie verschaffen over al onze producten. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 033 - 455 20 47 of het is mogelijk om ons te mailen op [email protected] Wij geven je graag extra informatie over een Ducky Dons kussen of over de andere producten uit ons assortiment.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf