• Lorem ipsum

Ducky Dons kussen

Ducky dons kussen zijn gevuld met hoge kwaliteit dons waardoor je alle voordelen van dit materiaal kunt ervaren. Bestel jouw kussen van dit merk bij Sleep Fast.

Ducky Dons Kussen Double Face
Ducky Dons
Kussen Double Face
Ducky Dons Double Face kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€69,00

Ducky Dons kussen

Over de kwaliteit van het merk Ducky Dons valt niet te twisten. Alle kussens zijn gevuld met de beste kwaliteit dons waardoor jouw hoofd de meest perfecte steun krijgt. Je zal al snel merken dat deze kussens perfect te vormen zijn naar jouw lichaam en je hierdoor de best mogelijke nachtrust krijgt. Het merk biedt geweldige opties aan welke goed ondersteunen. Lees verder om hier meer over te ontdekken en ga vervolgens opzoek naar het product die het beste bij jouw wensen valt. Een donzen kussen is uniek qua steun maar ook in de manier hoe je deze dient te onderhouden. Lees daarom eerst even verder over de eigenschappen van een Ducky Dons kussen.

Het kussen goed onderhouden

Een Ducky Dons kussen wat gevuld is met dons dient op een andere manier onderhouden te worden als andere materialen. Uiteraard staat dit op het label omschreven maar het is wel zo fijn om dit voor de aanschaf al een beetje te weten. Wat echt aan te raden bij een donzen kussen is om het naar de stomerij te brengen, het kan namelijk best lastig zijn om het materiaal goed droog te krijgen nadat je het hebt gewassen. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit wel thuis te doen. Het kussen kan gewassen worden in de wasmachine. Na het wassen stop je het kussen in de droger voor minimaal 4 uur op een gemiddelde temperatuur. Om de vorm te behouden kun je hier een tennisbal bij stoppen. Laat hierna het kussen nog een dag buiten drogen om er zeker van te zijn dat al het materiaal goed droog is, zo voorkom je dat het kussen gaat stinken. Als het buiten vochtig is kun je het kussen beter binnen te drogen leggen. Naast het wassen kun je er op verschillende manieren voor zorgen dat het dons in goede staat blijft. Een Ducky Dons kussen heeft er veel baat bij om elke dag even opgeschud te worden, dit zorgt ervoor dat het materiaal beter kan drogen nadat je erop hebt geslapen. Het is af te raden om voor het slapen op een dergelijk kussen je gezicht met vette crème in te smeren of om er met nat haar op te gaan liggen. Je kunt een deel van het vocht opvangen door gebruik te maken van een molton kussensloop.

Bestel jouw Ducky Dons kussen bij Sleep Fast

Zoals je hebt kunnen lezen is een Ducky Dons kussen een geweldige optie door de uitzonderlijke kwaliteit en het grote comfort. Als jij hebt besloten hebt dat dit het beste merk is voor jou kun je gaan kiezen uit de verschillende opties die wij aanbieden. Lees de omschrijvingen en kies zo het beste kussen uit. Wanneer je de bestelling plaatst leveren we deze al binnen 48 uur, zo kun je altijd snel comfortabel gaan slapen op jouw nieuwe kussen. Probeer het kussen 90 dagen uit met de zekerheid dat je hem als het nodig is gratis retour mag sturen. Bestel jouw donzen kussen bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf