• Lorem ipsum

De specialist van Gelderland op het gebied van lekker slapen in een ''goed nest''! Sleepfast Lunteren is met zo'n 1000 m2 de één van de grootste Sleepfast winkels! Eén en al bedden, matrassen, beddengoed en boxsprings. Van topmerken zoals: M line, Tempur, Pullman, Avek, Caresse en Cinderella. Tot snel!

De Bedweter of Sleepfast?

In 1992 zijn Nico-Jan en Helma Wolfswinkel begonnen met de Bedweter in Lunteren. In 2009 kwamen de zoons Stefan en Alex Wolfswinkel in de zaak. Wat vaak te zien is met nieuwe generaties is vernieuwing, zo ook bij de familie Wolfswinkel. De online afdeling kon hierin niet ontbreken en zo is in 2019 sleepfast.nl een feit geworden. Jaren later is Sleepfast uitgegroeid tot de online marktleider met uitbreiding van meer winkels. De naam de Bedweter waar het allemaal mee begonnen is, zal langzaam omgetoverd worden naar Sleepfast. Onze vaste klanten in Lunteren zijn de grote winnaar, service zoals ze van ons gewend zijn en nu ook supersnelle levering met écht online prijzen!

Proefliggen in Lunteren

Locatie

Dorpsstraat 63

6741 AB Lunteren

Tel. 0318-486007

Boek een showroomafspraak

Openingstijden

 

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-21:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten
De sleepcoaches in Lunteren
Miranda
Rob
José
Stephanie
Nico-Jan
Annemarie

Officiële Sleepfast winkel

De Bedweter is ook een Sleepfast store! Door de combinatie van bewezen vakmanschap en advies in de winkel met de onbeperkte mogelijkheid van de online Sleepfast shop, hebben wij voor iedereen de slaapoplossing. Niet alleen voor een gegarandeerd passend matras of bed is de klant bij ons op de juiste plek, maar ook voor nazorg en service! Zo weet je zeker dat je niet alleen een duurzaam slaap-artikel hebt aangeschaft, maar ook dat het Sleepfast team er alles aan doet om ook hiervan 100% profijt te hebben. Zowel online, in onze winkel of bij je thuis: advies waar je alles aan hebt. Dat goed slapen een gezond leven betekent, is voor de sleepcoaches van Sleepfast iedere dag de motivatie om ook jou optimaal en opgewekt te laten opstaan, iedere morgen! 

100 dagen proefslapen
Omruil/retour-garantie op matrassen (gratis)
Super snelle levering
Grootste voorraad van Nederland
Bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig gemonteerd
Onze super scherpe prijzen
Zowel online als in onze winkels
Wij weten alles over goed slapen!
Bekijk ons kanaal op
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.