• Lorem ipsum

Ons familiebedrijf, opgericht door Helma en Nico-Jan Wolfswinkel, is al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van slapen in de regio's Midden-Nederland en Noord-Holland. In onze fysieke winkels proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services op de matrassen doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht. 100 dagen matrassen uitproberen.

Met www.sleepfast.nl willen wij ook de rest van Nederland gaan voorzien van een goede nachtrust! Je hebt recht op dezelfde garanties als in onze fysieke winkels en ook online nemen we graag de tijd om je van advies te voorzien. Inmiddels hebben wij gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in de beddenbranche en is geen enkele vraag ons te gek!
Vraag maar raak! 

Vier fysieke winkels

Veel van de producten die we op Sleepfast aan je aanbieden, kan je uiteraard ook eerst even komen voelen! In onze winkels in Lunteren, Huizen, Amsterdam  en Rotterdam nemen we graag uitgebreid de tijd om te bepalen wat voor jou het meest geschikte ligcomfort is. Hoeft jouw nieuwe bed niet per sé binnen 1 of 2 weken geleverd te worden? Dan kunnen we alles voor jou op maat maken. Ons aanbod beperkt zich namelijk niet alleen tot hetgeen in de winkel staat. Zie je op het gebied van slapen iets leuks op internet, in een blad of ergens anders? Laat het ons weten! Wij kunnen (vrijwel) alles voor je in orde maken!  

Showroom in Lunteren
De Bedweter - Sleepfast store
Dorpsstraat 63
6741 AB Lunteren
0318-486007

Showroom in Huizen
De Slaapmaker - Sleepfast store
Eemlandweg 13-A
1271 KR Huizen
035-5234567

Showroom in Rotterdam
Sleepfast Rotterdam
Watermanweg 5
3067 GA Rotterdam
010-2688164
(alle merken m.u.v. Caresse en Pullman)

 

Showroom in Amsterdam
Sleepfast Amsterdam
Postjesweg 12
1057 EA Amsterdam
020-6121736

Grootste voorraad van Nederland

Grote kans dat we jouw bestelling op voorraad hebben liggen! Wij beschikken immers over de grootste voorraad boxsprings en matrassen van Nederland! Wij nemen telefonisch contact met je op om het bezorgmoment af te stemmen. Je mag er uiteraard ook voor kiezen om het op een later moment te laten bezorgen, maar de tijd dat je 6 weken op je nieuwe matras moet wachten is voorbij!

Uitstekende garantievoorwaarden

Bij www.sleepfast.nl heb je recht op de gebruikelijke garantie die vanuit ieder afzonderlijke fabrikant gegeven wordt. Dit noemen we de standaard 'fabrieksgarantie' (waar je dus ook gewoon recht op hebt). Heb jij een probleem met je matras/bed? Zeg het tegen ons! Wij ontzorgen jou, en regelen alles met de desbetreffende fabrikant! Daarnaast willen wij door middel van een aantal van onze eigen garanties ervoor zorgen dat onze klanten méér dan 100% tevreden zijn. 'Service' is onze tweede naam! Lees hieronder meer!

100 dagen ''niet goed, geld terug-garantie'' voor matrassen (uniek!)

Wettelijk gezien heb je als consument het recht om je online bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retour te sturen. Bij Sleepfast zijn we van mening dat je in 14 dagen niet voor de komende 10 jaar kan bepalen of je matras lekker ligt. Daarom krijg je van ons 100 dagen de tijd om je nieuwe matras op je gemak thuis uit te proberen. Weet je na deze periode zeker dat je niet lekker ligt, én dat je geen gebruik wilt maken van onze gratis omruilservice, dan krijg je gewoon netjes je geld terug en wordt je matras ''gewoon'' weer gratis bij je thuis opgehaald. 

100% slaapgarantie (uniek!)

Gegarandeerd goed slapen, hoe mooi klinkt dat? Natuurlijk kunnen wij niet beloven dat je na aanschaf van je nieuwe matras direct perfect gaat slapen. Het komt in sommige gevallen voor dat iemand niet aan het ligcomfort van het nieuwe matras kan wennen. Geen probleem, wij lossen het voor je op! Een (soms kleine) aanpassing in het matras lost zeker 90% van de problemen in het ligcomfort van klanten op. Helaas komt het in een enkel geval voor dat na meerdere omruilingen/aanpassingen van het matras, een klant toch niet prettig slaapt. In dat geval bieden wij de garantie dat wij, buiten de hierboven genoemde omruilgaranties, er alles aan zullen doen om je alsnog een fijn slaapcomfort te bieden. Bij ons krijg je de garantie dat je matras goed gaat slapen, samengevat in het woord 'slaapgarantie'.

Gratis omruilservice matrassen

Het is geen probleem als je niet tevreden bent over je aankoop, wij gaan het voor je oplossen! Als een matras niet voldoet aan jouw eisen, kan dat aan verschillende factoren liggen. In de meeste gevallen gaan de problemen weg na zo’n 2-3 weken op het matras te hebben gelegen, dus na deze periode zal het matras wellicht beter bevallen. Wij adviseren daarom om minimaal 2 weken op het nieuwe matras te slapen. Je hebt maar liefst 100 dagen bedenktijd! Ligt het toch niet goed, dan ruilen wij het gratis om voor een ander type matras.

Ruil het matras, in overleg met één van onze adviseurs, gratis om voor een ander type, hardheid of merk. Bij omruiling naar een goedkoper type matras krijg je geld terug en bij omruiling naar een duurder matras betaal je het verschil bij. www.sleepfast.nl biedt deze omruilservice voor elk matras éénmalig aan per woonadres, naam, telefoonnummer of rekeningnummer. Wil je voor een 2e keer het matras omruilen, dan worden er 125,- euro omruilkosten per matras in rekening gebracht. 

 

Retourname oude matras(sen)

Jouw oude matras(sen) nemen wij gratis voor je mee. De bruikbare onderdelen van jouw oude matras(sen) worden gebruikt in andere industrieën! Wist je dat van oude schuimmatrassen bijvoorbeeld judomatten gemaakt worden? Leuk toch? Zo blijven we elkaar een beetje helpen!