• Lorem ipsum

Zijden dekbed

Het gebruiken van een zijden dekbed heeft veel voordelen op gebied van comfort en gezondheid. Bestel daarom jouw nieuwe dekbed bij Sleep Fast.

Geen producten gevonden...

Zijden dekbed

Zijde is een geweldig materiaal met eigenschappen die je versteld zullen doen staan. Het kan zijn dat een dekbed gemaakt is van 100% zijde of dat het gecombineerd is. Wanneer je kiest voor puur zijde is het een natuurmateriaal wat dus erg prettige eigenschappen heeft. Hoe puurder het materiaal is hoe meer je zal kunnen genieten van de geweldige eigenschappen. Lees verder en ontdek meer over dit materiaal in een dekbed en over het onderhoud ervan. Zo weet je van te voren of dit een geschikt materiaal voor jou is en hoeveel werk het onderhoud is. Het is daarom aan te raden om verder te lezen voordat je overgaat tot de aanschaf van een zijden dekbed.

Geschikt voor elk seizoen

Een van de grootste voordelen aan dit materiaal is dat het geschikt is om het hele jaar onder te slapen. Het is luchtig en ventileert goed waardoor je het nooit te warm zal krijgen. Dit maakt een zijden dekbed dus zeer geschikt als 4 seizoenen dekbed. Hiernaast heeft de luchtigheid van het materiaal nog een voordeel. Het is hierdoor namelijk stofarm en droogt erg snel waardoor het geen prettige leefomgeving vormt voor bijvoorbeeld huisstofmijt. Heb je last van allergieën dan kan een zijden dekbed zeker een goede optie zijn. Het is een geweldige optie voor de meeste mensen en jij zal er dan ook haast zeker heerlijk onder slapen.

Een zijden dekbed onderhouden

Door de luchtigheid van het materiaal heeft het haast geen onderhoud nodig. Omdat het erg goed ventileert droogt het snel wat voordelen biedt voor mensen met allergieën en voor de algemene hygiëne. Als je wilt weten hoe je een dekbed moet wassen dan bekijk je simpelweg het label met de instructies. Hier staat precies wat wel en niet mag. Een zijden dekbed hoef je eigenlijk nooit te wassen. Zachtjes opschudden en een paar keer per jaar buiten laten luchten is al voldoende.

Een bed bekleed met zijde

Een zijden dekbed is een geweldige start als je interesse hebt om dit materiaal te gebruiken. Daarnaast kun je ook andere delen van het bed bekleden met zijde waardoor je volledig kunt genieten van de eigenschappen. Het is namelijk zeer zacht voor de huid en slapen met een zijden kussensloop is ook het beste voor je haar. Het wordt dan ook aangeraden door dermatologen en kappers. Je kunt hierbij om het dekbed nog een zijden hoes gebruiken en er zijn ook kussenslopen van dit materiaal verkrijgbaar. Op deze manier krijg je op alle vlakken te maken met de geweldige eigenschappen van dit materiaal.

Bestel jouw nieuwe dekbed online

Zoals je hebt kunnen lezen heeft het gebruiken van een materiaal als zijde zeer veel voordelen. Het is onderhoudsarm, geschikt voor mensen met allergieën en het dekbed is geschikt voor alle seizoenen. Als je nog een beetje twijfelt of het wel bij jou zal passen dan kun je alsnog bij ons bestellen. Je mag namelijk altijd 90 dagen proefslapen met een niet goed, geld terug garantie. Ben je niet volledig tevreden mag je het zijden dekbed gratis retour sturen. Bestel bij Sleep Fast en je hebt jouw nieuwe dekbed al binnen 48 uur in huis.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!