• Lorem ipsum


Het is ongelofelijk! Binnen onze compacte winkel van 200 m2, kunnen wij werkelijk alles laten zien van; M line, Tempur, Avek, Tuur en Cinderella. Veel grote touchscreens in de studio om jouw bed samen te stellen. De unieke  matrassenrobe heeft altijd een heerlijk matras voor jou in de kast liggen. Met een bakje koffie aan de Pillowbar hebben wij alle tijd voor jou!

Sleepfast Rotterdam

Al die soorten matrassen, ''Oh nee, waar moet ik beginnen!?'' Onze Sleepcoaches (adviseurs) staan voor jou klaar en coachen jou er doorheen. Of je nou komt voor een lekkere nieuwe boxspring waar je in weg kan dromen of het was weer tijd om je matras te vervangen, klant is koning... nee, onze Sleepfriend! Al onze Sleepcoaches hebben jaren lange ervaring en weten precies wat jij nodig hebt. Woonmall Alexandrium beschikt over 900 parkeerplaatsen. Op het parkeerdak van Woonmall Alexandrium zijn invalideplaatsen en electrische oplaadpunten beschikbaar.

Proefliggen in Rotterdam

Locatie

Woonmall Alexandrium
(Begane grond bij hoofdingang)
Watermanweg 5

3061 GA Rotterdam

Tel. 010-2688164

Boek een showroomafspraak

Openingstijden

 

Maandag13:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-20:00
Zaterdag10:00-17:30
Zondag12:00-17:00
Onze sleepcoaches in Rotterdam
Rob
Annemarie
Danny
Jan
David
Stefan

Grootste voorraad A merken van NL

Door de combinatie van bewezen vakmanschap en advies in de winkel met de onbeperkte mogelijkheid van de online Sleepfast shop, hebben wij voor iedereen de slaapoplossing. Niet alleen voor een gegarandeerd passend matras of bed is de klant bij ons op de juiste plek, maar ook voor nazorg en service! Zo weet je zeker dat je niet alleen een duurzaam slaap-artikel hebt aangeschaft, maar ook dat het Sleepfast team er alles aan doet om ook hiervan 100% profijt te hebben. Zowel online, in onze winkel of bij je thuis: advies waar je alles aan hebt. Dat goed slapen een gezond leven betekent, is voor de sleepcoaches van Sleepfast iedere dag de motivatie om ook jou optimaal en opgewekt te laten opstaan, iedere morgen! 

100 dagen proefslapen
Omruil/retour-garantie op matrassen (gratis)
Super snelle levering
Grootste voorraad van Nederland
Bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig gemonteerd
Onze super scherpe prijzen
Zowel online als in onze winkels
Wat maakt Sleepfast Rotterdam bijzonder?
Bekijk ons kanaal op

Al 32 jaar is de familie zelf niet veranderd, maar wel als familiebedrijf zijn wij hard gegroeit. Zoals je van ons gewend bent, zijn wij sterk met een fysieke winkel. Ons familiebedrijf, opgericht door Helma en Nico-Jan Wolfswinkel, is al ruim 28 jaar een begrip op het gebied van slapen in de regio Midden-Nederland. Boxsprings, ledikanten, waterbedden, matrassen, watermatrassen, lattenbodems, spiralen, maar ook kasten, kussens, dekbedden, bedtextielen en zelfs complete kinderkamers zijn bij ons verkrijgbaar. Wij proberen ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties onder de kop ''recensies'' zijn behalve een groot compliment, hét bewijs dat we op de goede weg zijn.

Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.