• Lorem ipsum
Caresse boxspring
Vraag slaapadviseur terug

Caresse boxspring

Configuratie is in slaap gevallen

Herlaadt de pagina om verder te gaan.

Een Caresse boxspring is ideaal wanneer je op zoek bent naar een uitmuntende boxspring tegen een aanbiedingsprijs. Je hebt binnen onze webwinkel de keuze uit verschillende basismodellen die je vervolgens volledig op maat kunt samenstellen. Hierbij kan je denken aan de afmeting, uitvoering, model, hoofdbord, kleur, voetbord en natuurlijk de matrassen en toppers. Wij kunnen onze Caresse boxsprings zelfs leveren inclusief verlichting en wacht dan ook niet langer met het op maat stellen van jouw ideaal boxspring van Caresse.

De collecties van Caresse

Jarenlang waren de Jublieum 3850 en 3800 de populairste boxsprings van Caresse, maar sinds de introductie van de nieuwere modellen zijn de 3000, 3010, 3300 en 3310 de droombedden van dit moment. Of het nu een elektrisch verstelbare of een vlakke variant is, de kwaliteit en het slaapcomfort is uitstekend. Daarnaast betaal je voor deze excellente kwaliteit niet de hoofdprijs, aangezien een Caresse boxspring al te bestellen is van € 1.395,- in een tweepersoons afmeting van 180x200 cm.

De belangrijkste eigenschappen van een Caresse boxspring

Deze uitmuntende kwaliteit waar we het over hadden. Hoe komt die nu precies tot uiting bij de boxsprings van Caresse? Dit zetten we graag even voor je op een rijtje, zodat je precies weet wat je kan verwachten:

  • Het pocketvering matras bestaat uit 7 comfortzones die zijn afgedekt met HR-koudschuim;
  • Uitstekende ventilatie door de open constructie;
  • Zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar;
  • De elektrische variant is draadloos bedienbaar;
  • Gemaakt van natuurlijk, duurzame materialen;
  • Voorzien van een uniek pullbacksysteem voor maximaal comfort;
  • Keuze uit hoogwaardige handgemaakte toppers;
  • Leverbaar in verschillende kleuren;
  • Eventueel leverbaar met gratis voetbord en keuze uit verschillende hoofdborden.

Zoals je hierboven hebt kunnen zien zijn er heel wat voordelen verbonden aan een Caresse boxspring, maar natuurlijk kunnen onze sleepcoaches je nog veel meer over deze boxsprings vertellen. Mocht je dan nog vragen hebben raden we je zeker even aan om met ons te chatten of op een andere manier contact met ons op te nemen.

De verschillende collecties van Caresse

Bij Sleepfast heb je de keuze uit verschillende collecties van Caresse boxsprings. Om precies te zijn kan je kiezen uit de ‘Caresse Silver Collection’ en de ‘Caresse Gold Collection’. De Silver Collection kenmerkt zich door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Met andere woorden je koopt een Caresse boxspring van uitstekende kwaliteit voor outletprijzen. De Gold Collection biedt uitkomst wanneer je iedere avond opnieuw het wauw-effect in de slaapkamer wilt beleven.

Nu verkrijgbaar inclusief gratis voetbord

Bij Sleepfast begrijpen we dat smaken verschillen en dit is dan ook precies de reden dat we je de mogelijkheid aanbieden om jouw Caresse boxspring volledig op maat samen te stellen. Eén van de mogelijkheden die we je bieden is om te kiezen voor een boxspring mét of zónder voetbord. Mocht je de voorkeur hebben voor een boxspring met een voetbord leveren wij deze volledig gratis erbij. Iedere Caresse boxspring wordt standaard geleverd met een hoofdbord, maar eventueel is het mogelijk om tegen een meerprijs van € 100,- te kiezen voor een hoofdbord met inkeping.

Vraag gratis kleurstalen aan voor jouw Caresse boxspring

Naast de technische kenmerken van een Caresse boxspring is natuurlijk ook de uitstraling van belang. Je realiseert namelijk de mooiste uitstraling wanneer je boxspring naadloos aansluit op de huidige uitstraling van je slaapkamer. Vandaar dat wij je kunnen voorzien van gratis kleurstalen, zodat je inzicht krijgt in welke kleur nu precies je voorkeur heeft. Je kunt tientallen verschillende kleurstalen gratis geleverd krijgen, waardoor je vervolgens je keuze hierop kunt baseren.

Eigen bezorg- en montageservice

Sleepfast is dé online beddenwinkel van Nederland, maar inmiddels hebben we ook enkele fysieke locaties waar je terechtkunt voor advies op maat en natuurlijk onze bedden in het echt kunt bezichtigen. Wat zijn nu nog andere voordelen waar je op kunt rekenen in het geval dat je kiest voor Sleepfast? Dat is in ieder geval onze eigen bezorg- en montageservice. Bezorging bij Sleepfast houdt in dat wij je Caresse boxspring niet tot de voordeur, maar tot in de slaapkamer leveren. Dit gebeurt allemaal door onze eigen bezorgers en daarnaast helpen onze bezorgers je ook om de boxspring in elkaar te zetten wanneer je dit wenst. Ook streven we er altijd naar om jouw Caresse boxspring binnen enkele dagen te leveren, mits de voorraad dit toelaat natuurlijk.

90 dagen proefslapen op je nieuwe matras

Het is op voorhand nu eenmaal lastig te bepalen welk matras het beste bij je past. Onze sleepcoaches kunnen je natuurlijk wel een uitstekende inschatting geven. Toch ervaar je dit het beste zelf en vandaar dat wij je de mogelijkheid aanbieden om tot 90 dagen proef te slapen. Dat wil zeggen dat je het matras binnen deze termijn kosteloos kunt omruilen voor een Caresse matras met een andere hardheid. In dit geval komen wij persoonlijk bij je langs om de matrassen te ruilen. Hiervoor ritsen we de gestoffeerde hoes open, halen het matras dat niet bevalt eruit en voorzien de hoes van een nieuw matras.

Gratis advies van onze sleepcoaches

De Caresse boxspring biedt in principe alles wat je nodig hebt voor een goede en comfortabele nachtrust en dit alles tegen een uitstekende prijs. Toch begrijpen we dat je het mogelijk moeilijk vindt om een boxspring op maat samen te stellen en vandaar dat onze sleepcoaches dan ook altijd voor je klaarstaan met advies op maat. Chat live met één van onze sleepcoaches en krijg goed en eerlijk advies. Hierdoor weet je precies wat je kan én mag verwachten, waardoor het eenvoudiger wordt om jouw Caresse boxspring volledig op maat samen te stellen.

100 dagen proefslapen
Gratis omruil/retour garantie matrassen
Super snelle levering
Mits voorradig, binnen paar dagen in huis
Eigen bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig geleverd
Onze super scherpe prijzen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.