• Lorem ipsum

Paardenhaar topper

Van Cadsand Toppers
Van Cadsand
Toppers
945,-

  Paardenhaar topper

  Een paardenhaar topper is 100% natuurlijk en zeer duurzaam. Het topmatras gaat lange tijd mee. Daarnaast is het ook nog eens een zeer comfortabele topper: hij voelt heerlijk zacht en soepel aan, doordat paardenhaar veerkrachtig is. Je hebt het op dit topmatras niet snel te warm; een paardenhaar topper behoudt namelijk de gehele nacht een fijne temperatuur, doordat paardenhaar goed ventileert en vocht absorbeert. Kortom een heerlijke, frisse topper die je laat genieten van een beter ligcomfort en zorgt voor bescherming van je matras!

  Wanneer heb je een topper nodig?

  Een topper is een dun topmatras die je bovenop het matras van je bed of boxspring legt. De dikte van deze topper is 5 tot 10 cm. In welke gevallen kun je kiezen voor een topper, zoals bijvoorbeeld een paardenhaar topper?

  • Je vindt je matras niet meer lekker liggen, wilt een beter ligcomfort.
  • Je matras voelt te hard of te zacht aan: met een zachte topper maak je een hard matras zachter en met een harde topper een zacht matras harder.
  • Je wilt je matras beschermen: als je op je matras een topper legt, dan wordt het matras minder snel vies, waardoor deze langer meegaat.
  • Je wilt geen last meer hebben van de naad tussen twee matrassen: dat is opgelost als je een tweepersoons paardenhaar topper bovenop twee eenpersoons matrassen legt.

  Let op: een topper bovenop een matras leggen is alleen een goed idee als je matras nog in een redelijke staat verkeerd. Voelt je oude matras niet meer comfortabel aan en/of zit er een flinke kuil in? Dan is een paardenhaar topper niet het beste idee, maar kun je beter gaan voor een nieuw matras.

  Het materiaal paardenhaar

  Iedereen weet wat paardenhaar is, maar hoe kom je er precies aan? Paardenhaar knip je niet af, maar krijg je door het zorgvuldig kammen van de staarten en manen van een paard. Om genoeg paardenhaar te verzamelen voor een topmatras zijn er gemiddeld maar liefst 500 tot 2000 kambeurten nodig.

  Waarom kiezen voor een paardenhaar topper?

  Met paardenhaar kun je luxueuze toppers maken. Wat is er zo geweldig aan paardenhaar?

  • 100% natuurlijk materiaal
  • Duurzaam materiaal, heeft een lange levensduur
  • Voelt zacht en soepel aan, doordat paardenhaar veerkrachtig is
  • Goede vochtabsorptie en ventilatie: paardenhaar heeft een holle kern die vocht snel transporteert, waardoor je topper droog blijft.
  • Je paardenhaar topper behoudt de gehele nacht een prettige temperatuur (door de goede vochtabsorptie en ventilatie)

  Verkrijgbaar in vele formaten

  Je koopt de topper van paardenhaar in diverse een persoons, twee persoons en twijfelaar formaten. Ook voor een extra lang bed van 210 of 220 cm is er een topper verkrijgbaar. Koop altijd een topper die precies hetzelfde formaat heeft als de matras die op je bed ligt of die het formaat heeft van de optelsom van de twee eenpersoons matrassen die op je bed liggen. Kortom de topper moet precies aansluiten op het formaat van je matras(sen)

  Met of zonder split

  Een paardenhaar topper kun je in twee verschillende uitvoeringen kopen: met of zonder split. Je kiest voor de variant met split als je je topper bovenop een verstelbaar bed of verstelbare boxspring legt. Door de split kan je topper goed met het bed meebewegen als je deze van stand verandert. Heb je een vlak bed of vlakke boxspring? Kies dan altijd voor de standaard uitvoering.

  Hulp nodig? Sleepfast staat voor je klaar

  Weet je niet goed of je wilt gaan voor een paardenhaar topper of een topper van een ander materiaal, zoals bijvoorbeeld koudschuim, latex, pocketveer of traagschuim? Neem dan gerust contact met ons op. De ervaren specialisten van Sleepfast denken graag met je mee in jouw zoektocht naar jouw ideale topper. Ze weten door hun jarenlange ervaring in de beddenbranche alles over onze verschillende A merk toppers, waaronder de paardenhaar topper, en kunnen je er in geuren en kleuren over vertellen. Ook geven ze je graag advies op maat, zodat jij zeker weet dat jij het juiste topmatras in huis haalt. Je kunt ons dagelijks tot 23 uur telefonisch en in onze chatbox bereiken. Ook langskomen in onze showroom en winkels is mogelijk.

  Topper bestellen bij Sleepfast

  Jouw paardenhaar topper bij Sleepfast bestellen is een uitstekend idee. Het geeft je namelijk een aantal mooie voordelen. We staan niet alleen dagelijks tot 23 uur voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden, maar kunnen jouw nieuwe topper ook al snel bezorgen, omdat wij in ons ruime magazijn beschikken over een ruime voorraad toppers, waardoor de kans groot is dat jouw bestelde product bij ons op voorraad ligt. Is dat het geval, dan staat onze bezorger al binnen 48 uur bij je op de stoep met jouw nieuwe topper. Deze brengt hij niet tot aan je voordeur, maar zelfs tot in je slaapkamer. Als je nog een oude topper hebt liggen dan neemt de bezorger deze gratis mee, zodat de bezorger jouw nieuwe paardenhaar topper direct op je bed kan leggen!

  Sleepfast.nl

  ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
  Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

  ✅ Grootste voorraad van Nederland!
  Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

  ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

  ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
  In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!