• Lorem ipsum

Matras 160x200

Een matras 160x200 kiezen vanuit ons assortiment is erg eenvoudig. Lees de info, kies wat je wilt en binnen 48 uur heb je het matras 160x200 al in huis.

Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€749,00
Sale
Tempur Original Prima Cooltouch 19cm matras
Tempur
Original Prima Cooltouch 19cm matras
Matras Tempur Original Prima Cooltouch 19 cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €974,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 3 matras
M Line
Cool Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00

Matras 160x200

Het hebben van een goed matras is onmiskenbaar belangrijk. Als je slaapt op een verouderd matras of een van slechte kwaliteit kan dit veel klachten opleveren. Je zal dit al snel gaan voelen aan je nek en rug wat uiteraard voorkomen zou moeten worden. Wanneer je een nieuw matras gaat bestellen is het dan ook erg belangrijk om op verschillende aspecten te letten. Denk aan het kiezen van het best passende materiaal voor uw matras 160x200. Wij bieden verschillende materialen aan waarover we natuurlijk meer gaan vertellen. Zo wordt het zoeken naar een goede optie zo makkelijk mogelijk voor jou.

Een matras 160x200 kiezen

Door de verschillende materialen kan het best lastig zijn om een keuze te maken. Zeker als je nog niet precies weet wat van allemaal de eigenschappen zijn. Gelukkig lees je daar bij ons meer over zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wij bieden matrassen aan gemaakt van traagschuim, koudschuim, pocketveren en latex. Koudschuim staat bekend om de ventilatie. Hierdoor zal je het nooit te warm krijgen in bed en overmatig gaan zweten. Traagschuim vormt zich volledig naar jouw lichaam wanneer het opwarmt door jouw lichaamswarmte. Pocketveren bieden ongekend goede steun door de verschillende veren die elke plek van jouw lichaam op precies de juiste manier steunen. Ten slotte hebben wij latex, dit materiaal verwacht je misschien niet zo snel in een matras. Door de juiste latex te kiezen is het sterk, duurzaam en is er nog altijd een goede ventilatie.

Naast het materiaal heb je ook de keuze tussen soft en compact. Dit gaat om de stevigheid van het matras. Ligt je graag stevig, kies dan voor compact. Als je liever meer wegzakt in het matras en wat zachter ligt dan is soft de beste optie voor jou. De juiste keuze maken is hierbij erg belangrijk. Je hebt niks aan een matras 160x200 als je door de extra keuze hiervoor alsnog niet lekker ligt. Dit is gelukkig erg makkelijk te kiezen als je afgaat op het matras wat je eerder hebt gehad.

Een matras in de maat 160x200 online bestellen

Een matras online bestellen is erg eenvoudig, dit komt door alle informatie die je direct tot je beschikking hebt. Zeker als je besteld vanuit ons assortiment zal het erg eenvoudig en zorgeloos zijn. Wij bieden alleen kwalitatief zeer goede producten aan, zodat je altijd tevreden zal zijn met de kwaliteit van het product. Wanneer je hebt gekozen voor een matras 160x200 kun je deze bestelling plaatsen en zorgen wij ervoor dat hij al binnen 48 uur bij jou thuis geleverd wordt. Wanneer je het matras hebt ontvangen kun je hem lekker gaan uitproberen. Je hebt 90 dagen de tijd om te bepalen of het matras bij jou past. Op deze manier bestel je eenvoudig en zorgenvrij een matras bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!