• Lorem ipsum

Zenzo dekbed

Een Zenzo dekbed is geschikt voor werkelijk iedereen. Door de verschillende maten kan ook jij een passende optie vinden. Je besteld hem bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€154,95
Zenzo Outlast Dekbed Robyn
Zenzo Outlast
Dekbed Robyn
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo Robijn, ideale temperatuurregulatie!
€249,95

Zenzo dekbed

Een Zenzo dekbed is gemaakt van synthetische vezels wat zo zijn voordelen heeft. Van alle materialen waar je uit kunt kiezen is een synthetische namelijk het meest makkelijk in onderhoud. Ook is het een voordelige optie wat het voor mensen met een budget erg verleidelijk kan maken. Het heeft veel voordelen waardoor het gebruik hiervan erg aantrekkelijk is. Wij gaan je hier natuurlijk meer over vertellen zodat je weet of dit bij jou past. Binnen ons assortiment vind je verschillende producten van het merk Zenzo. Lees verder en ontdek meer over het aanbod wat wij hebben voordat je een bestelling plaatst.

De voordelen van synthetische vezels

Een dekbed gevuld met synthetische materialen is erg makkelijk te wassen. Di is een erg groot voordeel omdat je daardoor altijd een schoon dekbed kunt hebben. Je kunt het wassen gewoon doen in de wasmachine op een lage temperatuur en laat hem vervolgens drogen. Ze kunnen erg goed tegen zonlicht dus hang hem lekker buiten en voor je het weet is hij weer helemaal droog. Het is altijd goed om dekbedden met enige regelmaat te laten luchten zodat de vezels binnenin goed drogen en hij fris blijft ruiken. Een synthetisch dekbed met het Nomite-label is gegarandeerd geschikt voor mensen met allergieën.

Beschikbare maten

Een Zenzo dekbed zou beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Zoals je hebt kunnen lezen heeft het hebben hiervan veel voordelen. Er zijn diverse maten verkrijgbaar waardoor er voor elk bed de perfect bijpassende optie is. De maar 140x200 cm is de standaard maat voor een eenpersoonsbed. Daarnaast is ook de langere versie verkrijgbaar van 220 cm lang. De tweepersoons dekbedden zijn 200x220 cm. Je kunt zelf kiezen of je de extra centimeters in de lengte of breedte wilt gebruiken. Ten slotte zijn er ook de Lits-Jumeaux dekbedden. Deze ken je misschien wel onder de naam kingsize. Met 240x220 cm zijn dit de grootste dekbedden binnen ons assortiment.

Bestel jouw Zenzo dekbed online

Zoals je hebt kunnen lezen is een dekbed gevuld met synthetisch materiaal een erg goede optie. Het is hierbij alleen wel erg belangrijk om goed op de kwaliteit te letten. Dit geldt voor zowel de vulling als de tijk. Het kan best lastig zijn om online te kiezen omdat je niet eerst even kan voelen. Je kan hiervoor wel langskomen in een van onze showrooms in Lunteren of Huizen. Als je hier geen tijd voor hebt maakt dat natuurlijk ook niet uit. Wanneer je een dergelijk product bij ons aanschaft mag je hier altijd 90 dagen mee proefslapen om te ontdekken of dit echt bij jou past. Enige twijfel kan in die periode makkelijk worden weggenomen. Mocht dit toch niet het geval zijn mag je hem altijd gratis terug sturen naar ons. Bestel vandaag nog jouw Zenzo dekbed bij Sleep Fast en slaap heerlijk onder jouw nieuwe dekbed.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf