• Lorem ipsum

Gezondheidskussen

Een goed gezondheidskussen geeft jouw hoofd en nek de juiste steun waardoor je kunt genieten van een geweldige nachtrust. Bestel jouw kussen bij Sleep Fast.

Sale
M Line Athletic Pillow hoofdkussen
M Line
Athletic Pillow hoofdkussen
Dit kussen van M line heeft een unieke vorm. De bijzondere vlindervorm zorgt ervoor dat het hoofd in het midden van het kussen blijft liggen.
€159,00 €119,25
Auping Cloud Latex kussen
Auping
Cloud Latex kussen
Het Auping Cloud Latex hoofdkussen is een anatomisch gevormd kussen gevuld met 100% natuurlatex.
€149,00
Mahoton Kussen Butterfly soft
Mahoton
Kussen Butterfly soft
Het Butterfly gezondheidskussen is een hoofdkussen dat zich aanpast aan uw specifieke lichaamshouding.
€149,00
Sale
Auping Prestige Latex soft kussen
Auping
Prestige Latex soft kussen
Het Auping Prestige Latex hoofdkussen is een anatomisch gevormd kussen gevuld met 50% natuurlatex en 50% synthetische latex en is voorzien van ventilatiekanalen.
€139,00 €104,25
Sale
Auping Prestige Latex medium kussen
Auping
Prestige Latex medium kussen
Het Auping Prestige Latex hoofdkussen is een anatomisch gevormd kussen gevuld met 50% natuurlatex en 50% synthetische latex en is voorzien van ventilatiekanalen.
€139,00 €104,25
Sale
M Line Pillow You blauw 10 cm kussen
M Line
Pillow You blauw 10 cm kussen
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met normale schouders. 
€139,00 €104,00
Sale
Tempur Comfort Cloud soft hoofdkussen
Tempur
Comfort Cloud soft hoofdkussen
Dit TEMPUR® Comfort Cloud hoofdkussen is de perfecte aanvulling op de TEMPUR® Cloud matrassen.
€99,00 €74,25
Jonk Kussen Imperior
Jonk
Kussen Imperior
Een donzen hoofdkussen geeft veel mensen het meest comfortabele gevoel. Het is heerlijk zacht en zeer goed vervormbaar.
€159,00
Mahoton Kussen Melody
Mahoton
Kussen Melody
De Hoogwaardige elastische latexkwaliteit geeft een optimale hoofd en nek ondersteuning. Zowel voor rug als zijslapers geschikt.
€75,00
Sale
M Line Pillow You oranje 11 cm kussen
M Line
Pillow You oranje 11 cm kussen
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met normale/brede schouders. 
€139,00 €104,00
Sale
M Line Pillow You roze  7,5 cm kussen
M Line
Pillow You roze 7,5 cm kussen
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met zeer smalle schouders en voor alle buikslapers.
€139,00 €104,00
Sale
M Line Wave Pillow laag 10 cm kussen
M Line
Wave Pillow laag 10 cm kussen
Dan is de M line Wave Pillow het meest geschikte hoofdkussen voor u. Al uw slaapproblemen worden verleden tijd met dit ergonomisch gevormde neksteun-kussen.
€109,00 €81,75

Gezondheidskussen

Er is niks vervelender als het hebben van een slechte nachtrust door een pijnlijke nek. Het gebruiken van een verkeerd kussen zal dit alleen maar erger maken omdat deze niet de nodige steun geven. Een gezondheidskussen is speciaal ontwikkeld om je nek te ondersteunen op een manier die echt bijdraagt aan een betere slaap. Ontlast jouw nek zoveel mogelijk en kies de optie die goed past bij jouw lichaam. Lees verder en ontdek meer over ons aanbod, alleen zo kom je erachter of een dergelijk kussen geschikt is voor jou.

Een gezondheidskussen bij nekklachten

Nekklachten alleen zijn al erg vervelend. Een verminderde nachtrust zal dit alleen maar erger maken. Je mist hierdoor uren slaap en met het verkeerde kussen zullen klachten slechts toenemen. Een kussen kan op verschillende manieren bijdragen aan een betere slaap. Door de orthopedische vorm sluit deze erg goed aan op het lichaam en zal daardoor op de beste manier de afstand tussen schouder en het oor overbruggen. Daarnaast zijn dergelijke hoofdkussens vormvast waardoor je hier elke nacht weer op kunt rekenen. Leg je hoofd op het kussen en ontspan je eindelijk eens volledig.

De perfecte vorm voor optimale steun

Wat erg belangrijk is bij een gezondheidskussen is de vorm. Dit gaat namelijk om meer als alleen de hoogte van het kussen. Zo is het erg aangenaam als het kussen een vorm heeft waar de schouder prettig in kan liggen. Op deze manier krijgt de nek goede steun zonder dat de schouders in een rare positie komen te liggen. In welke houding en hoe actief je slaapt moeten ook absoluut een factor spelen bij het kiezen van een passend gezondheidskussen. Per product lees je een omschrijving waarin je dit soort belangrijke informatie kunt lezen.

Het hoofdkussen onderhouden

Afhankelijk van het materiaal wat er gebruikt wordt in het kussen is deze te wassen of op een andere manier te onderhouden. Dit lees je allemaal op het label. Door een kussen op de juiste manier te onderhouden blijft de kwaliteit behouden. Bij natuurlijke materialen is het belangrijk deze regelmatig op te schudden en goed te laten drogen zodat het zijn vorm zal behouden. Synthetische materialen zijn vaak makkelijker te wassen wat uiteraard ook weer zijn voordelen heeft. Overweeg de vorm van onderhoud absoluut bij de aanschaf van een nieuw gezondheidskussen, heeft u hier niet veel tijd voor dan kiest u het best voor een kussen wat minder onderhoud nodig heeft.

Bestel jouw gezondheidskussen online

Zoals je hebt kunnen lezen is een gezondheidskussen bij nekklachten een geweldige optie die zeker het overwegen waard is. Als jij hebt besloten hebt dat dit voor jou de beste optie is om je van die vervelende klachten af te helpen zodat je lekker kunt slapen, bekijk dan eens rustig de opties. Lees de omschrijvingen en kies zo de beste variant uit. Wanneer je de bestelling plaatst leveren we binnen 48 uur, zo kun je altijd snel comfortabel gaan slapen op jouw nieuwe hoofdkussen. Probeer het kussen 90 dagen uit met de zekerheid dat je hem als het nodig is gratis retour mag sturen. Bestel jouw gezondheidskussen bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!