• Lorem ipsum

Winterdekbed

Een echt goed winterdekbed zal je de hele winter warm houden hoe koud het buiten dan ook wordt. Bestel de beste kwaliteit daarom bij Sleep Fast.

Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€79,95
Texeler Dekbed Bovenste Beste 4-seizoenen lamswol
Texeler
Dekbed Bovenste Beste 4-seizoenen lamswol
Het beste wollen dekbed voor het hele jaar! Blinkt uit in vochtafvoer en warmteregulatie!
€369,00
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€99,95
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€54,95

Winterdekbed

Het is niet het hele jaar door even warm en daarom kan het veel voordelen opleveren om verschillende producten te gebruiken per seizoen. Zeker in de winter zal je eerder behoefte hebben aan een extra warm dekbed. Zo hoef je niet de kachel te stoken in de nacht en kan je zelfs het raam op een klein kiertje laten staan voor wat frisse lucht. Jij zal het met een kwalitatief winterdekbed nooit te koud hebben. Binnen ons assortiment bieden wij meerdere opties en materialen aan. Dit zorgt ervoor dat er ook voor jou zeker een passend product verkrijgbaar is. Lees daarom even verder en ontdek welk dekbed jou elke winter warm kan houden.

Kiezen uit de verschillende materialen

Er is gelukkig niet maar een materiaal wat verkrijgbaar is voor de winter. Er zijn meerder opties die de eigenschap hebben je goed warm te houden. Zo voelt bijvoorbeeld dons licht aan als de kwaliteit goed is maar je zal het hieronder nooit koud hebben. Hetzelfde geldt voor een wollen dekbed. Deze houdt jouw lichaam zeer warm zonder zwaar aan te voelen. Schapen hebben immers ook ruim voldoende aan het wol op hun lijf om goed warm te blijven. Veel materialen zijn niet alleen geschikt voor de winter maar kun je door de eigenschappen ook gebruiken op iets warmere dagen, lees om dit zeker te weten altijd de productomschrijving.

De hele winter warm

Bij de aanschaf van een winterdekbed is het extra belangrijk om op de kwaliteit te letten. Door dit te doen zal je merken dat zelfs een lichtgewicht dekbed je echt goed warm houdt en dit ook voor lange tijd kan blijven doen. Het maakt niet uit hoe koud het buiten het bed is, jij zal het hiermee altijd warm hebben. Kies voor kwaliteit en voor een materiaal at echt bij jou past en je zal absoluut merken hoe groot de voordelen hiervan zijn.

Een winterdekbed onderhouden

Zodra het buiten echt koud begint te worden wil je er toch zeker van zijn dat je op een winterdekbed kan blijven rekenen. Hiervoor is het erg belangrijk dat je hem goed onderhoudt. Natuurlijk ga je in de winter een dekbed niet buiten in de sneeuw hangen om hem te laten luchten. Het is een goed idee om hem te laten luchten voordat de winter echt begint. Zo heb je een frisse start met het dekbed. Schudt hem elke dag even op om het materiaal luchtig te houden en maak gebruik van een goede dekbedovertrek. Zo zal het niet nodig zijn het dekbed te wassen of luchten tijdens de winter en heb je toch het hele seizoen een fris bed. Wanneer de lente weer begint en er een lekkere dag is kun je hem nog een paar uurtjes laten luchten voordat het winterdekbed weer wordt opgeborgen.

Bestellen bij Sleep Fast

Iedereen heeft baat bij een kwalitatief winterdekbed die echt de hele winter door zal zorgen voor veel warmte. Hierdoor slaap je lekkerder en heb je geen last van die vervelende koude voeten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je een bestelling altijd binnen 48 uur binnen hebt, hierdoor kan je snel beginnen met uitproberen. Hier heb je 90 dagen proefslapen de tijd voor. Als het bevalt heb je een goed dekbed gevonden om je warm te houden en als dit niet het geval is mag je hem gratis terug sturen. Bestel daarom jouw winterdekbed bij Sleep Fast en ontdek wat de beste optie voor jou is.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!