• Lorem ipsum

Twijfelaar matras

Een twijfelaar matras is de perfecte tussenmaat waarop je zowel alleen als samen heerlijk kunt slapen. Bestel jouw twijfelaar matras bij Sleep Fast.

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Cool Motion 3 matras
M Line
Cool Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00

Twijfelaar matras

Een twijfelaar is een matras die qua maat tussen een een- en tweepersoonsbed in zit. Dit is voor veel mensen een ideale maat in verschillende situaties. Wij vertellen je natuurlijk met alle plezier meer over de verschillende opties in deze maat en waarom dit misschien voor jou een goede optie kan zijn. Als je verder leest kom je dit allemaal te weten. Een twijfelaar matras is misschien niet iets waar je direct aan denkt maar het kan net de oplossing zijn voor bijvoorbeeld jouw ruimtegebrek.

De materialen in jouw matras

Als je gaat kijken naar de matrassen in ons assortiment dan zal je al snel zien dat er veel verschillende materialen zijn. Traagschuim, latex, pocketvering en koudschuim komen allemaal voor. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en kan daardoor wel of niet passen bij wat jij wil. Afhankelijk van het soort steun wat je wilt en het budget wat je hebt kies je voor een bepaald materiaal. Het is erg belangrijk hier eerst meer over te lezen en dat is uiteraard mogelijk. Door eerst te lezen over de materialen voorkom je een miskoop. Bij elk product lees je meer over dat matras zelf waardoor het aanschaffen van een twijfelaar matras niet zo lastig meer is.

Waarom kiezen voor een twijfelaar matras

Zo een tussenmaat lijkt misschien wat vreemd maar het kiezen hiervoor kan in een aantal situaties juist erg handig zijn. Als je een lekker ruim bed wilt maar niet genoeg ruimte hebt voor een volledig tweepersoonsbed dan kan dit een perfecte optie zijn. Je kunt breed liggen zonder dat je alle vrije ruimte kwijt bent aan een bed. Als je alleen slaapt heb je dus heel veel ruimte. Wanneer je samen met iemand slaapt in een twijfelaar is het juist heerlijk knus. Je ligt lekker tegen elkaar aan wat natuurlijk ook heerlijk kan zijn.

Bestel jouw twijfelaar bij Sleep Fast

Het maakt niet uit waarom je kiest voor deze tussenmaat, zolang de kwaliteit maar goed is. Wij bieden een ruim assortiment aan met allemaal hoge kwaliteit producten. Deze kun je makkelijk bekijken, meer over lezen en opslaan om later nogmaals te bekijken. Online bestellen is makkelijk en biedt de mogelijkheid om alle matrassen op je gemak te bekijken en rustig te kiezen zonder winkels af te gaan. Dit is natuurlijk geweldig omdat je eerst kunt lezen over de verschillende materialen voordat je kiest. Het kan best even lastig zijn maar met alle informatie is het absoluut niet onmogelijk om een goede match te vinden. Een groot voordeel aan bestellen bij ons is dat het matras al binnen 48 uur geleverd zal worden en dat helemaal gratis. Je mag hierop 90 dagen proefslapen om aan te voelen of dit matras echt bij jou past. Bevalt het toch niet helemaal dan mag je het twijfelaar matras gratis retour sturen. Bestel eenvoudig en zonder zorgen een matras bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf