• Lorem ipsum

Twijfelaar matras

Een twijfelaar matras is de perfecte tussenmaat waarop je zowel alleen als samen heerlijk kunt slapen. Bestel jouw twijfelaar matras bij Sleep Fast.

Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€749,00
Sale
Tempur Original Prima Cooltouch 19cm matras
Tempur
Original Prima Cooltouch 19cm matras
Matras Tempur Original Prima Cooltouch 19 cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €974,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 3 matras
M Line
Cool Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00

Twijfelaar matras

Een twijfelaar is een matras die qua maat tussen een een- en tweepersoonsbed in zit. Dit is voor veel mensen een ideale maat in verschillende situaties. Wij vertellen je natuurlijk met alle plezier meer over de verschillende opties in deze maat en waarom dit misschien voor jou een goede optie kan zijn. Als je verder leest kom je dit allemaal te weten. Een twijfelaar matras is misschien niet iets waar je direct aan denkt maar het kan net de oplossing zijn voor bijvoorbeeld jouw ruimtegebrek.

De materialen in jouw matras

Als je gaat kijken naar de matrassen in ons assortiment dan zal je al snel zien dat er veel verschillende materialen zijn. Traagschuim, latex, pocketvering en koudschuim komen allemaal voor. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en kan daardoor wel of niet passen bij wat jij wil. Afhankelijk van het soort steun wat je wilt en het budget wat je hebt kies je voor een bepaald materiaal. Het is erg belangrijk hier eerst meer over te lezen en dat is uiteraard mogelijk. Door eerst te lezen over de materialen voorkom je een miskoop. Bij elk product lees je meer over dat matras zelf waardoor het aanschaffen van een twijfelaar matras niet zo lastig meer is.

Waarom kiezen voor een twijfelaar matras

Zo een tussenmaat lijkt misschien wat vreemd maar het kiezen hiervoor kan in een aantal situaties juist erg handig zijn. Als je een lekker ruim bed wilt maar niet genoeg ruimte hebt voor een volledig tweepersoonsbed dan kan dit een perfecte optie zijn. Je kunt breed liggen zonder dat je alle vrije ruimte kwijt bent aan een bed. Als je alleen slaapt heb je dus heel veel ruimte. Wanneer je samen met iemand slaapt in een twijfelaar is het juist heerlijk knus. Je ligt lekker tegen elkaar aan wat natuurlijk ook heerlijk kan zijn.

Bestel jouw twijfelaar bij Sleep Fast

Het maakt niet uit waarom je kiest voor deze tussenmaat, zolang de kwaliteit maar goed is. Wij bieden een ruim assortiment aan met allemaal hoge kwaliteit producten. Deze kun je makkelijk bekijken, meer over lezen en opslaan om later nogmaals te bekijken. Online bestellen is makkelijk en biedt de mogelijkheid om alle matrassen op je gemak te bekijken en rustig te kiezen zonder winkels af te gaan. Dit is natuurlijk geweldig omdat je eerst kunt lezen over de verschillende materialen voordat je kiest. Het kan best even lastig zijn maar met alle informatie is het absoluut niet onmogelijk om een goede match te vinden. Een groot voordeel aan bestellen bij ons is dat het matras al binnen 48 uur geleverd zal worden en dat helemaal gratis. Je mag hierop 90 dagen proefslapen om aan te voelen of dit matras echt bij jou past. Bevalt het toch niet helemaal dan mag je het twijfelaar matras gratis retour sturen. Bestel eenvoudig en zonder zorgen een matras bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!