• Lorem ipsum
Cinderella boxspring
Vraag slaapadviseur terug

Cinderella boxspring

Configuratie is in slaap gevallen

Herlaadt de pagina om verder te gaan.

De Cinderella boxspring staat bekend om zijn eenvoud, kwaliteit, comfort en uitstraling. Wanneer je dan ook een hoogwaardige boxspring wilt bestellen kan je met de boxspring van Cinderella absoluut niet de mist in gaan. Daarnaast is het mogelijk om deze boxsprings bij Sleepfast volledig op maat samen te stellen. Hierbij kan je onder andere denken aan de uitvoering, de afmetingen, kleuren, hoofdborden, poten, voetborden en natuurlijk heb je ook de keuze uit verschillende matrassen en toppers. Bestel dan ook eenvoudig jouw Cinderella boxspring op maat of schakel eerst de hulp in van onze sleepcoaches die je hier graag verder mee helpen.

De kwaliteit van een Cinderella boxspring

Hoe kenmerkt de kwaliteit van een Cinderella boxspring zich nu precies? Ten eerste ben je altijd verzekerd van boxsprings die in Europa geproduceerd worden. Uiteraard wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van de beste materialen en worden ze voorzien van de nieuwste innovaties. Hierbij kan je denken aan onder andere staalband stabilisatie, massief houten tandverbindingen en thermisch geharde veren. Uiteraard verwachten wij in de toekomst nog vele andere innovaties op het gebied van een Cinderella boxspring.

Een Cinderella boxspring op maat samenstellen

Wanneer je Cinderella boxsprings op maat wilt samenstellen kunnen wij je van Sleepfast uitstekend van dienst zijn. Wat zijn nu precies de opties waar je uit kunt kiezen in het geval van een boxspring van Cinderella? Dit zijn de volgende opties:

  • Uitvoeringen - vlak of elektrisch verstelbaar;
  • Afmetingen – van eenpersoonsbed tot Kingsize;
  • Kleuren – keuze uit tientallen verschillende kleuren;
  • Hoofdborden – zowel met als zonder hoofdbord leverbaar;
  • Poten – keuze uit vier verschillende opties;
  • Voetborden – met of zonder voetbord leverbaar;
  • Matrassen – keuze uit verschillende opties en hardheden;
  • Toppers – keuze uit koudschuim, watergel en Vita Talalay;

Uiteraard is het mogelijk om bij iedere optie te kiezen uit meerdere varianten, zoals hierboven wordt weergeven. Hierdoor wordt het dan ook relatief eenvoudig om jouw perfecte Cinderella boxspring op maat samen te stellen.

Vraag gratis kleurstalen aan

Het is natuurlijk belangrijk om er zeker van te zijn dat de Cinderella boxspring die je wenst aan te schaffen ook past binnen de uitstraling van je slaapkamer. Vandaar dat het bij Sleepfast mogelijk is om gratis kleurstalen aan te vragen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om een goede keuze te maken. Je kunt de kleur- en stofstalen eenvoudig aanvragen via onze chatbox.

Het belang van hoofdborden en poten

De hoofdborden en poten van een boxspring zijn van enorm belang voor de uitstraling van je boxspring en kunnen net voor die extra luxueuze uitstraling zorgen. Bekijk dan ook zeker even de verschillende opties binnen ons assortiment en natuurlijk is het altijd een goed idee om het hoofdbord en de poten van je Cinderella boxspring op elkaar af te stemmen. Houdt er rekening mee dat de boxspring standaard wordt geleverd inclusief een hoofdbord. Mocht je geen hoofdbord willen dan zal er € 360,- minder in rekening worden gebracht.

De bezorg- en montageservice van Sleepfast

Bij Sleepfast zetten we graag altijd een stapje meer. Dat betekent dat we jouw boxspring niet tot de voordeur, maar tot de slaapkamer leveren. Natuurlijk gebeurt dit allemaal door onze eigen bezorgers en kan je dus service van het hoogste niveau verwachten. Ook kunnen onze bezorgers je helpen om de Cinderella boxspring in elkaar te zetten wanneer je dit wenst. Natuurlijk streven we er tot slot altijd naar om jouw boxspring zo spoedig als mogelijk bij je af te leveren en doorgaans kan je deze dan ook binnen enkele dagen in huis verwachten, mocht de voorraad dit toelaten natuurlijk.

90 dagen proefslapen op je nieuwe matras

Zoals je hoogstwaarschijnlijk al hebt opgemerkt is het mogelijk om te kiezen uit verschillende matrassen wanneer je een Cinderella boxspring op maat samenstelt. Onze sleepcoaches kunnen je altijd voorzien van advies op maat wanneer het aankomt op het kiezen van een matras, maar je weet pas echt of dit matras voor je geschikt is wanneer hier zelf op slaapt. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om tot 90 dagen proef te slapen. Dat wil zeggen dat je hem binnen deze termijn nog mag omruilen voor een Cinderella matras met een andere hardheid. Wij komen in dat geval persoonlijk bij je langs om de twee matrassen om te ruilen. Hiervoor ritsen we de gestoffeerde hoes open, halen het matras dat niet bevalt eruit en voorzien de hoes van een nieuw matras.

Persoonlijk advies van onze sleepcoaches via de chatbox

Onze sleepcoaches staan iedere dag van 08:00 tot 23:00 voor je klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een uitstekende keuze te maken. Zo beantwoorden we al je vragen over een boxspring van Cinderella, maar natuurlijk is het ook mogelijk om andere vragen te stellen. We voorzien je altijd snel van eerlijk en goed advies, waardoor het voor jou eenvoudiger wordt om een goede keuze te maken wat het bestellen van een Cinderella boxspring betreft.

100 dagen proefslapen
Gratis omruil/retour garantie matrassen
Super snelle levering
Mits voorradig, binnen paar dagen in huis
Eigen bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig geleverd
Onze super scherpe prijzen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.