• Lorem ipsum

Hoe werkt het?

stap
1

Wij geven maximaal 100 dagen retour/omruil - garantie op al onze matrassen buiten de Tweedekanzzz matrassen om. Sleepfast staat voor kwaliteit en een passend advies. Hierdoor krijgen we een klein deel van de matrassen terug die geruild worden tegen een ander matras of hardheid, echt een unieke service! De matrassen die wij terugnemen bieden wij nu speciaal aan als Tweedekanzzz matras. Maximaal 100 dagen beslapen en dus daarom extra voordelig, mooi matrazzeltje dus!

stap
2

Bestel dus met een bewuste keuze één van onze Tweedekanzzz matrassen. Wij checken het Tweedekanzz matras bewust na op de juiste stevigheid en doen voor jou de volledige hygiëne check. Hulp nodig met het uitzoeken voor een passend matras voor jou? Chat nu live met één van onze Sleepcoaches voor persoonlijk advies. Wij snappen als geen ander dat je zo Fast mogelijk lekker wilt slapen op je ''nieuwe'' matras! Binnen 48 uur bezorgen wij een Tweedekanzzz matras, lekker fast!

De voordelen van een tweedekanzzz

maximaal 100 dagen beslapen
groene keuze
volledige hygiëne check
gecontroleerd op stevigheid

Goed om te weten

Schoon en goed
Al onze Tweedekanzzz matrassen hebben wij volldig nagekeken. Indien mogelijk zullen wij de matrastijken/hoezen vernieuwen, controleren alle matrassen voor een goede orginele stevigheid en doen de volledige hygiëne check. Je krijgt dus altijd een schoon en goed Tweedekanzzz matras. 

Complimenten voor jou
Alvast bedankt! Ja, wij bedanken je alvast voor de groene en milieubewuste keuze die je eventueel wilt gaan maken. Wij kiezen bewust ervoor om de terugkomende matrassen van maximaal 100 dagen beslapen een Tweedekanzzz te geven. Dus maak jij de keuze voor een Tweedekanzzz matras? Complimenten voor jou vanuit ons hele Sleepfast Team!

Geen omruil/retour - garantie op Tweedekanzzz matrassen
Zoals eerder benoemd: lekker voordelig en dus een mooi matrazzeltje. Door de extra scherpgeprijsde Tweedekanzzz matrassen is het daarbij ook direct de laatste kans. Deze Tweedekanzzz matrassen worden niet teruggenomen mochten ze toch niet naar wens zijn. Wil je dit risico niet lopen en wél gebruik willen maken van 100 dagen proefslapen, koop dan een matras uit onze nieuwe collectie. 

Fabrieksgarantie
Geen zorgen wat betreft de kwaliteit van de matrassen. Gezien er bij Sleepfast alleen echte A merk matrassen worden verkocht, is de kans op fabrieksfouten zeer klein. Mocht er toch een fabrieksfout ontdekt worden, dan krijg je ook bij deze Tweedekanzzz matrassen de volledige fabrieksgarantie, uitgevoerd door Sleepfast.