• Lorem ipsum
matras kopen
matras kopen
matras kopen
matras kopen

100% kwaliteit voor een voordelige prijs

Wij geven maximaal 100 dagen retour/omruil - garantie op al onze matrassen buiten de Tweedekanzzz matrassen om. Sleepfast staat voor kwaliteit en een passend advies. Hierdoor krijgen we een klein deel van de matrassen terug die geruild worden tegen een ander matras of hardheid, echt een unieke service! De matrassen die wij terugnemen bieden wij nu speciaal aan als Tweedekanzzz matras. Maximaal 100 dagen beslapen en dus daarom extra voordelig, mooi matrazzeltje dus!

Klant en matras blijken toch geen 100% match
Iedereen is welkom in één van onze Sleepfast winkels, maar het vervelende is dat je het dan alsnog niet goed weet of dit de 100% de juiste keuze is voor jou. Wij werken op de manier zodat je thuis lekker kunt proberen en je merkt pas echt thuis na een paar nachten/weken of het kan zijn dat jij en het matras geen match zijn.
Sleepfast wisselt het gekochte matras om voor een alternatief
Het is heel simpel, je hebt bij onze nieuwe matrassen 100 nachten de tijd! Bevalt het matras niet, dan halen wij het nieuwe matras weer gratis bij je op en krijg je al je geld terug! Zonder extra kosten of kleine lettertjes! Zeer unieke service! Je moet gewoon 100% tevreden zijn, dat is het belangrijkste!
Matras gaat door een grondige hygiëne- en kwaliteitcheck
Al onze tweedekanzzz matrassen hebben wij volldig nagekeken. Indien mogelijk zullen wij de matrastijken/hoezen vernieuwen, controleren alle matrassen voor een goede orginele stevigheid en doen de volledige hygiëne check. Je krijgt dus altijd een schoon en goed tweedekanzzz matras.
Check doorstaan? Dan bieden wij het matras opnieuw maar voordeliger aan
Deze matrassen geven wij een tweedekanzzz en bieden wij dan ook duidelijk aan als een gebruikt (max. 100 dagen beslapen) matras aan met wat extra korting. Daarbij is een tweedekanzzz matras bij ons ook gelijk de laatste kans, want mocht je bij ons kiezen voor een tweedekanzzz matras, dan kan die namelijk niet terug.
Binnen 48 uur leveren wij ons tweedekanzzz matras
Wij hebben ook een eigenbezorg team en bezorgen elke dag met meerdere wagens door heel Nederland, dus wij zijn ook heel flexibel! Wij staan binnen een paar dagen bij jou op de stoep, kostenloos! Lekker snel, daarom noemen we onze bezorgers de Fastboys!
De Sleepfast kwaliteitcheck
Slechts 1 - 100 dagen beslapen
Vanwege ons retourbeleid is een tweedekanzzz matras tot maximaal 100 dagen beslapen. Veel minder dan in een gemiddeld hotel.
Een groene keuze
Sleepfast vindt het zone om goede matrassen te vernietigen. Onze tweedekanzzz matrassen verdienen deze tweede kans.
Grondige check op hygiëne
Onze medewerkers controleren de matrassen nauwkeurig op hygiëne in ons matraslab. Indien mogelijk vervangen we de tijk/hoes.
Gecontroleerd op stevigheid
Naast hygiëne controleren wij alle matrassen ook op stevigheid en comfort. Zo zal je nooit verschil merken met een nieuw exemplaar.

Slapen is onwijs belangrijk en daarom is het hebben van een goed bed een must. Hiermee zorg je voor een goede nachtrust en word je uitgrust wakker. Lichamelijke klachten en stijf wakker worden is ook verleden tijd. Toch is het vaak lastig  om tussen alle opties te kiezen voor het juiste product.  Er zijn enorm veel merken en soorten producten verkrijgbaar. Door te bestellen bij een beddenwinkel eindig je altijd met de juiste spullen. Wij bieden alleen de beste kwaliteit aan en staan altijd voor je klaar met een passend advies. Zo is een betere nachtrust altijd een stap dichterbij als je bij ons kijkt. Enkel van onze meest populaire matrassen zijn onder andere de M line matras en Tempur matras.

Twijfel je nog?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren op onze chat.