• Lorem ipsum

Tencel dekbed

Merk niks van transpiratievocht in de nacht en slaap altijd onder een fris en luchtig dekbed. Bestel jouw nieuwe tencel dekbed online bij Sleep Fast.

Geen producten gevonden...

Tencel dekbed

Een goed dekbed moet over bepaalde eigenschappen bezitten. Zo moet hij je warm houden en toch licht aanvoelen. Een tencel dekbed heeft door het materiaal geweldige eigenschappen die je op een geheel eigen manier warm zullen houden de hele dag. Voordat je er een aanschaft is het wel zo fijn om van te voren te weten hoe dit werkt en natuurlijk hoe het materiaal onderhouden moet worden. Daar gaan we je meer over vertellen zodat je van te voren al weet of het bij je zou passen. Lees daarom even verder voordat je overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

De geweldige eigenschappen van een tencel dekbed

Tencel is een natuurlijk materiaal met eigenschappen waar veel mensen zeker te spreken over zijn. In de nacht zal je door de warmte en alle bewegingen die je maakt best wat transpireren. Het is daarom erg belangrijk dat het materiaal in jouw dekbed hier goed mee om kan gaan. Een groot voordeel aan dit materiaal is dan ook dat je niks merkt van het feit dat je transpireert. Een tencel dekbed heeft namelijk een hoog absorptievermogen. Doordat het goed ademt en ventileert droogt het snel op waardoor het voor huisstofmijt, schimmels en bacteriën geen fijne leefomgeving is. Daarnaast voelt het materiaal erg zacht aan en is het vergelijkbaar met zijde. Het voelt erg luxe aan en is eenvoudig te wassen op 40 graden.

Volledig natuurlijk en beter voor het milieu

Het materiaal waarmee een tencel dekbed is gevuld is afkomstig van de eucalyptusboom. Dit is dus een 100% natuurlijke grondstof. Het materiaal wordt behandeld zodat het geschikt is voor gebruik in een dekbed. Zo moeten de vezels gebleekt worden maar dit gebeurd hierbij zonder chloor. De chemicaliën die gebruikt worden zullen weer worden hergebruikt waardoor dit proces een stuk minder schadelijk is voor het milieu. Ook qua wassen en drogen blijft energie bespaard omdat het materiaal op een lage temperatuur gewassen wordt en erg snel droogt.

Het dekbed onderhouden

Zoals je al een beetje hebt kunnen lezen is het onderhoud van een tencel dekbed erg eenvoudig. Uiteraard heeft elk product een label met daarop de was instructies staan. Toch is het wel fijn om van te voren te weten hoe intensief het onderhoud is. Je kunt het dekbed wassen op 40 graden en vervolgens drogen in de droger of aan de lucht. Het drogen zal relatief snel gaan door het hoge absorptievermogen. Je hoeft een dekbed niet vaak te wassen als je deze regelmatig laat luchten en hem goed uitschudt, dit houdt het materiaal namelijk fris en helpt het goed te drogen.

Bestel jouw tencel dekbed online

Transpireer je veel in bed of heb je last van allergieën? Dan is een tencel dekbed de ideale optie voor jou. Door zijn hoge absorptievermogen zal je altijd kunnen genieten van een fris gevoel in bed en een prettige nachtrust. Wanneer je een dekbed besteld vanuit ons assortiment mag je deze altijd 90 dagen uitproberen met de garantie dat je hem gratis retour kunt sturen als het toch niet helemaal bevalt. Zodra je de bestelling hebt geplaatst wordt jouw bestelling binnen 48 uur al geleverd, je hoeft dus nooit lang te wachten. Bestel daarom vandaag nog uit het assortiment van Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf