• Lorem ipsum

Pullman topper

Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex
Pullman
Silverline Comforttopper Natuurlatex
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€480,00
Pullman Goldline Comforttopper Pocket
Pullman
Goldline Comforttopper Pocket
Binnen 48 uur Pullman Topper Goldline Comforttopper Pocket in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€780,00
Pullman Silverline Comforttopper Latex
Pullman
Silverline Comforttopper Latex
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper latex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€420,00
Pullman Goldline Comforttopper Natuurlatex
Pullman
Goldline Comforttopper Natuurlatex
Binnen 48 uur Pullman Topper Goldline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€540,00
Pullman Silverline Comforttopper Pocket
Pullman
Silverline Comforttopper Pocket
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€780,00
Pullman Silverline Comforttopper Comfortschuim
Pullman
Silverline Comforttopper Comfortschuim
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Comfortschuimin huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€360,00

Pullman topper

Gebruikmaken van een Pullman topper in combinatie met een boxspringmatras zorgt er voor dat er een comfortverhogende werking kan worden gerealiseerd voor jouw bed. Dat is echter niet alles. Het is namelijk ook algemeen bekend dat gebruikmaken van een topmatras er voor zorgt dat de onderliggende matras beter kan worden beschermd. Deze verbeterde bescherming heeft in het bijzonder betrekking tot het feit dat het transpiratievocht wordt opgevangen door de topper en dus niet meer kan doordringen tot in de onderliggende matras. In ieder geval, denk jij er ook over na om een Pullman topmatras in huis te halen en ben je nog op zoek naar een geschikte webwinkel om dit bij te doen? In dat geval zal je al snel kunnen vaststellen dat je hier bij Sleep Fast perfect aan het juiste adres bent!

Waarom gebruikmaken van een Pullman topmatras?

Door de jaren heen kon er reeds worden vastgesteld dat steeds een verder toenemend aantal mensen er voor koos om gebruik te gaan maken van een topmatras. De redenen die men hiervoor had lagen vaak sterk uiteen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld perfect mogelijk dat deze mensen er voorheen voor hebben gekozen om twee individuele eenpersoonsmatrassen te kopen. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een prima idee (iedereen beschikt namelijk over diens eigen, specifieke eisen voor wat de eigenschappen van een matras betreft), maar al snel kan de gleuf in het midden voor problemen zorgen.

Door gebruik te maken van een Pullman topper is het perfect mogelijk om die gleuf in het midden weg te werken zonder dat er wordt geraakt aan de eigenschappen van de onderliggende matras. Dat is echter nog niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat het gebruik van een topmatras van Pullman de volgende, extra voordelen met zich meebrengt:

  • Je kan genieten van een op en top luxueuze zachtheid;
  • De hygiënische eigenschappen van je bed worden aanzienlijk verbeterd;
  • Je ervaart ten allen tijde een uitstekende frisheid tijdens het slapen;

Veel mensen slapen slecht waardoor ze worden belemmerd bij het uitvoeren van hun dagelijkse taken. Wil jij daar nu op een efficiënte manier en zonder hoge kosten verandering in brengen? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat het in huis halen van een Pullman topmatras altijd een uitstekende keuze is.

Pullman toppers, behandeld met Sensity

Een Pullman topper weet zich op tal van verschillende manieren te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat elke Pullman topmatras wordt behandeld met de probiotica 'Sensity'. Deze probiotica zorgt er voor dat er op een natuurlijke wijze een frisse slaapomgeving kan worden gerealiseerd. Sensity zorgt er namelijk voor dat huisstofmijt en schimmels geen kans meer maken. Ben jij dus met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om de hygiënische omstandigheden in je slaapkamer te verbeteren? Dan is het zeker het overwegen waard om gebruik te gaan maken van een matrastopper van het merk Pullman!

Keuze uit verschillende Pullman topmatrassen

Op het ogenblik dat je hebt besloten om over te gaan tot het kopen van een Pullman topper zal je kunnen vaststellen dat deze in tal van verschillende uitvoeringen op de markt zijn terug te vinden. Elke topper uit het assortiment van Pullman beschikt over diens eigen, specifieke eigenschappen en voordelen. Om er zeker van te zijn dat jij uiteindelijk kiest voor die ene topmatras die perfect in lijn zal liggen met de door jou vooropgestelde verwachtingen hebben we de verschillende mogelijkheden alvast even voor jou op een rijtje gezet.

1.) De Topper Comfortschuim

De instap topmatras van Pullman is de 'Topper Comfortschuim'. Deze Pullman topper is voorzien van een kern van comfortschuim en beschikt over een afdekking van Comfortfill. Wanneer je er voor kiest om deze topper in huis te halen zal je eveneens kunnen genieten van de voordelen van de stretch afwerking en Sensity behandeling. De middenhoogte waar deze topper over beschikt bedraagt zo'n 6 centimeter. De Topper Comfortschuim is net zoals de andere toppers uit het assortiment van het merk Pullman ook verkrijgbaar als Split variant.

2.) De Silverline Latex Topper

Een andere Pullman topper die het overwegen waard is, is de zogenaamde 'Silverline Latex'. Het betreft hier een fantastische topper welke is uitgerust met een kern van latex en een afwerking van Comfortfill. Deze topper uit het assortiment van Pullman is afgewerkt met stretch en heeft uiteraard een behandeling met de Sensity probiotica ondergaan. De middenhoogte waar deze topper over beschikt bedraagt 7 centimeter. Het is tevens mogelijk om de Silverline Latex Topper te kopen in Split uitvoering.

3.) De Goldline Natuurlatex Topper

De meest luxueuze Pullman topper is de Goldline Natuurlatex Topper. Deze topmatras heeft een kern van natuurlatex en beschikt over een afwerking bestaande uit natuurlijke materialen. Voor de afwerking is er gebruik gemaakt van een combinatie van wol, zijde en katoen. Daarnaast spreekt het voor zich dat deze materialen zijn aangevuld met Comfortfill. Tot slot kenmerkt deze topmatras uit het assortiment van Pullman zich door een geknopte afwerking en damast. De middenhoogte van deze topper bedraagt 9 centimeter. Het is mogelijk om de Goldline Natuurlatex Topper te kopen in een handige split uitvoering. Deze split zorgt er voor dat allebei de hoofdeinden individueel ingesteld kunnen worden.

Jouw Pullman topmatras snel bij je thuis geleverd!

Wil jij graag zo snel mogelijk jouw slaapcomfort kunnen verbeteren? Kijk je daarvoor in de richting van een Pullman topper? In dat geval spreekt het voor zich dat je deze topper graag zo snel mogelijk in huis zal willen hebben. Dat is perfect mogelijk. Indien je er voor kiest om jouw nieuwe topper van Pullman te kopen bij Sleep Fast zorgen wij er voor dat deze doorgaans binnen de 48 uur kan worden geleverd. Op deze manier kan je er meteen gebruik van maken en kan je ook direct de vele, interessante voordelen van een Pullman topmatras aan de lijve ondervinden. Wist je bovendien dat er voor het leveren van je nieuwe topper binnen Nederland ook geen verzendkosten worden aangerekend? Op deze manier kan je ook nog eens rekenen op een interessant, extra financieel voordeel!

Vragen over een Pullman topmatras? Contacteer ons vrijblijvend!

Bij Sleep Fast beschikken we over een uitmuntende klantendienst die al jouw vragen meteen kan beantwoorden. Wil je wel een Pullman topper uit ons assortiment bestellen, maar is het voor jou niet meteen helder welke van de diverse uitvoeringen nu precies het interessantst is? In dat geval kan je altijd met jouw vragen terecht bij onze klantendienst. Ook op dit vlak weten we ons bij Sleep Fast te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Onze klantendienst is namelijk zeven dagen op zeven te bereiken en dat ook nog eens van 08h30 tot 23h00. Contact opnemen met de medewerkers van onze klantendienst is bovendien niet alleen mogelijk via de telefoon, maar ook door middel van de live chat in onze website. Door er in eerste instantie voor te kiezen om je vraag voor te leggen aan één van onze experts kan je er pas echt honderd procent zeker van zijn dat je uiteindelijk precies die Pullman topper in huis haalt die jou precies die nachtrust zal schenken waar je naar verlangt.

Kom de Pullman toppers ontdekken in één van onze showrooms!

Zou je graag een Pullman topper in het echt willen komen bekijken voordat je tot aankoop over gaat? Dat is perfect mogelijk! Sleep Fast beschikt namelijk niet alleen over een webwinkel, daarnaast is het ook steeds mogelijk om een bezoek te brengen aan één van onze showrooms. Deze showrooms bevinden zich in Lunteren en Huizen. Door één van deze showrooms te komen bezoeken kan je niet alleen het merendeel van onze artikelen in het echt aanschouwen, daarnaast kan je ook meteen rekenen op de uitstekende expertise van onze verkopers. Heb je dus nog een bepaalde vraag met betrekking tot het kopen van jouw nieuwe Pullman topper? Dan kan deze meteen door onze verkopers worden beantwoord!

Bestel jouw Pullman topmatras nu bij Sleep Fast!

Ben je na het lezen van de informatie op deze pagina overtuigd geraakt van de vele, interessante voordelen die het gebruik van een topmatras van Pullman met zich meebrengt? Wil je bovendien ook graag kunnen rekenen op de uitmuntende service die wij van Sleep Fast aan onze klanten kunnen aanbieden? In dat geval hoeft helemaal niets je nog tegen te houden om jouw nieuwe topper te kopen. Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog jouw nieuwe Pullman topper tegen de scherpst mogelijke prijs hier bij Sleep Fast!

Bekijk ook eens ons assortiment: M Line matras, Pullman matras, Tempur matras, Auping matras, M line kussen, Tempur kussen, Auping kussen en Silvana kussen.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!