• Lorem ipsum

Pullman topper

Pullman topper

De Pullman topper is verkrijgbaar in diverse afmetingen en soorten met eigen unieke kenmerken, waardoor er voor iedereen een geschikt topmatras is. Je kunt de topper op elk matras leggen. De Pullman topper vergroot het ligcomfort en zorgt door zijn Sensity® behandeling voor een frisse slaapomgeving; huisstofmijt en schimmels krijgen geen kans!

Voordelen van een topper

Een topper leg je bovenop het matras van je boxspring of bed. Het is een dun topmatras van 5 tot 12 cm. Wat zijn de voordelen van het plaatsen van een topper?

 • Je hebt geen last meer van de gleuf tussen twee matrassen.
 • Het onderliggende matras blijft schoner, doordat deze wordt beschermd door de topper.
 • Het ligcomfort wordt vergroot.
 • Je (te harde) matras ligt minder hard.
 • Je oude matras wordt verstevigd, waardoor je weer meer steun ontvangt.

Let op! Niet elk oud matras is geschikt voor een topper. Ligt jouw oude matras niet lekker meer doordat er een flinke kuil is ontstaan en/of door slijtage? Dan is het een beter plan om in plaats van een nieuwe topper te kiezen voor een nieuw matras.

Wat biedt de Pullman topper?

Je kunt bij Sleepfast kiezen voor toppers van diverse merken. Wat maakt de Pullman topmatras uniek?

 • Je geniet van een frisse slaapomgeving, omdat de topper is behandeld met Sensity®, een product dat op natuurlijke wijze zorgt voor frisheid: huisstofmijt en schimmels worden geweerd.
 • De topper is met stretch afgewerkt.
 • Je hebt keuze uit verschillende soorten topmatrassen met eigen unieke kenmerken.
 • Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
 • Splitvariant (voor verstelbaar bed).

Verschillende soorten toppers

De Pullman topper is verkrijgbaar in drie hoofdcategorieën:

 1. Silverline comforttopper
 2. Goldline comforttopper
 3. Original comforttopper

Bij Sleepfast verkopen wij de Silverline en Goldline comforttopper. Daarom worden deze twee categorieën hieronder nader omschreven.

Silverline comforttopper

Je kunt kiezen uit vier verschillende Silverline Pullman toppers:

 • Silverline comforttopper Comfortschuim: ongeveer 6 cm dik; voorzien van een comfortschuim kern en afdeklaag van Comfortfill
 • Silverline comforttopper Latex: ongeveer 8 cm dik; voorzien van een latex kern en afdeklaag van Comfortfill
 • Silverline comforttopper Natuurlatex: ongeveer 8 cm dik; voorzien van een natuurlatex kern en afdeklaag van Comfortfill
 • Silverline comforttopper Pocket: luxueuze Pullman topper van maar liefst 12 cm dik; voorzien van Advanced Pocketveer interieur met natuurlatex en afdeklaag van Comfortfill

Goldline comforttopper

De Goldline comforttopper verschilt van de Silverline comforttopper in zijn afdeklaag. Deze is luxueuzer dan die van de Silverline comforttopper. De Goldline topper is verkrijgbaar in twee varianten:

 • Goldline comforttopper Natuurlatex: ongeveer 8 cm dik; voorzien van een natuurlatex kern en afdeklaag van Comfortfill en de natuurlijke materialen katoen, zijde en wol
 • Goldline comforttopper Pocket: luxueuze Pullman topper van maar liefst 12 cm dik; voorzien van Advanced Pocketveer interieur en afdeklaag van Comfortfill en de natuurlijke materialen katoen, zijde en wol

Diverse afmetingen

Sleepfast verkoopt de Pullman topper in diverse afmetingen, waardoor je voor bijna elk bed en elke boxspring een topmatras kunt kopen. Je kunt kiezen uit de volgende formaten:

 • 80x200, 80x210 en 80x220 cm
 • 90x200, 90x210 en 90x220 cm
 • 100x200, 100x210 en 100x220 cm
 • 120x200, 120x210 en 120x220 cm
 • 140x200, 140x210 en 140x220 cm
 • 160x200, 160x210 en 160x220 cm
 • 180x200, 180x210 en 180x220 cm
 • 200x200, 200x210 en 200x220 cm

Zoals je ziet is er zelfs een Pullman topper voor op je extra lange matras van 220 cm en voor op je twijfelaar matras, die een breedte heeft van 120 of 140 cm. Alleen als jouw bed of boxspring smaller is dan 80 cm (bv. 70 cm) of korter is dan 200 cm (bv. 190 cm) moet je op zoek gaan naar een topper van een ander merk.

Splitvariant voor een verstelbaar bed

De Pullman topper is verkrijgbaar in een standaard uitvoering (zonder split) en een split-uitvoering. Een split-uitvoering wil zeggen dat het Pullman topmatras is voorzien van een split, waardoor je hem op een verstelbaar bed of verstelbare boxspring kunt leggen. De topper beweegt dan moeiteloos mee met je bed. Heb je een vlak bed (dat je niet kunt verstellen), ga dan voor de standaard uitvoering (zonder split).

Geschikt voor elk matras

Je kunt de Pullman topper op elk matras leggen (mits deze hetzelfde formaat heeft als de topper). Het matras hoeft dus niet een bepaald merk te hebben of van een specifiek materiaal te zijn gemaakt.

Pullman matras

Hoewel je de Pullman topper op ieder gewenst matras kunt leggen, is het zeker een aanrader om het Pullman topmatras op een Pullman matras te plaatsen. Pullman matrassen zijn voorzien van een uniek pocketveersysteem: een zeer duurzame, elektro thermische geharde pocketveer met in het midden een kleinere pocketveer, die al eind 19e eeuw werd ontwikkeld voor bedden in treincoupés. Net als het Pullman topmatras is ook het Pullman matras verkrijgbaar in diverse collecties, die vele soorten matrassen bieden, gemaakt van diverse materialen met eigen unieke eigenschappen. Zo is er voor iedereen een geschikt Pullman matras.

Pullman boxspring

Niet alleen de Pullman topper en het Pullman matras zijn geliefde producten. Ook de boxspring van Pullman is populair. Net als het Pullman matras is ook de Pullman boxspring voorzien van het unieke pocketveersysteem dat al in de 19e eeuw werd ontwikkeld. En net als op het Pullman matras en de topper van Pullman geniet je ook op een Pullman boxspring van een ongekend ligcomfort, zeker als je de verschillende producten van Pullman met elkaar combineert. Je maakt dan ook een verstandige keuze wanneer je voor een Pullman boxspring met Pullman matras en Pullman topper kiest!

Sleepfast staat voor je klaar!

Sleepfast biedt jou niet alleen een perfecte snelle levering, maar staat ook al vooraf aan je bestelling voor je klaar. Onze ervaren medewerkers zijn dagelijks tot 23 uur telefonisch en in onze chatbox (rechts onderin beeld) bereikbaar. Zij geven je graag advies over de Pullman topper en andere producten die in onze webshop verkrijgbaar zijn. Wil je onze producten in het echt zien en ervaren? Kom dan langs in onze showroom waar ook specialisten voor je klaarstaan om je te adviseren. Heb je eenmaal je bestelling geplaatst, dan ontvang je al snel een telefoontje waarin we een bezorgafspraak inplannen op een moment dat jou het beste schikt. Als het product voorradig is, komen wij al binnen 48 uur bij je langs met jouw nieuwe Pullman topper!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!