• Lorem ipsum

Tempur bedbodem

SALE
Premium static schotelbodem (drop-in single)
SALE
Premium adjustable schotelbodem (drop-in single)
SALE
Tempur Tempur bed Zero G
5.434,-
6.393,- adviesprijs

  Tempur bedbodem

  De TEMPUR bedbodem is een schotelbodem die is voorzien van flexibele, individueel instelbare schotels. Dat maakt dat je de bedbodem compleet op jouw lichaam kunt instellen, waardoor je geniet van comfort en ondersteuning op maat. De goed ventilerende bedbodem is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare variant. Koop je bij je bedbodem ook een matras (of matrassen), dan kun je gebruik maken van onze combi-deal. Deze ontvang je door gebruik te maken van onze chatservice, die dagelijks tot 23 uur beschikbaar is!

  Kenmerken TEMPUR bedbodem

  Dit is wat een bedbodem van TEMPUR je te bieden heeft:

  • Lichte, duurzame schotelbodem
  • Bijzonder comfortabel en perfect ondersteunend
  • Goed ventilerend
  • Flexibele schotels die met je lichaam mee bewegen en individueel kunnen worden ingesteld op stevigheid
  • Schotels verdeeld in vier zones: hoofd-, schouder-, rug- en voetzone (verschillen van elkaar in stevigheid)
  • Poten en matrashouders optioneel
  • Uit te breiden met een massageset inclusief draadloze afstandsbediening
  • De TEMPUR bedbodem is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare variant

  Over TEMPUR

  Het merk TEMPUR is de nummer 1 als naar klanttevredenheid wordt gekeken. Op het gebied van slaapcomfortproducten is TEMPUR ’s werelds grootste leverancier. TEMPUR producten worden gemaakt door ervaren vakmensen. Speciaal is het unieke drukverlagende TEMPUR®-materiaal, dat in de producten is verwerkt. Door dit speciale materiaal geniet je van een magisch gevoel. Je slaapt langer en beter op een TEMPUR.

  Schotelbodem

  Een TEMPUR bedbodem is een schotelbodem. Dat wil zeggen dat de bedbodem is voorzien van kunststof schoteltjes die de druk van de slaper en matrasdruk perfect verdelen. Groot voordeel van dit type bedbodem is dat de schotels kunnen buigen. Onafhankelijk van elkaar kunnen de schotels naar beneden bewegen (ook driedimensionaal) en worden ingedrukt. Dit maakt de TEMPUR bedbodem een bijzonder comfortabele, goed ondersteunende bedbodem. Ander voordeel van een schotelbodem is dat deze goed ventilerend is door het kleine raakvlak (waardoor vocht beter kan worden doorgelaten).

  Flexibele, individueel instelbare schotels

  De TEMPUR bedbodem is voorzien van schotels die je individueel in kunt stellen, waardoor je de ondersteuning compleet op jouw lichaam kunt afstemmen. Je kunt de schotels eenvoudig instellen: je draait zo naar je persoonlijke wensen. Doordat de schotels flexibel zijn, bewegen ze met de vormen van je lichaam mee. Door het kleine raakvlak en de honinggraatvorm van de schotels is de TEMPUR bedbodem bovendien goed ventilerend.

  Schotels verdeeld in vier zones

  De schotels van de TEMPUR schotelbodem zijn in vier zones verdeeld die verschillen in de mate van stevigheid:

  • Hoofdzone: Dit is een stevige zone met verstevigingslatten bij het hoofdeind die ervoor zorgen dat de bedbodem stevig is.
  • Schouderzone: De schouderzone heeft wat zachtere schotels (waarin je schouders lekker weg kunnen zakken) met een extra veerelement voor comfort.
  • Rugzone: De rugzone kun je het beste naar wens instellen (omdat elke rug een andere behoefte heeft). Ons advies is een gemiddelde stevigheid.
  • Voetzone: Net als bij de hoofdzone bevinden zich ook bij de voetzone stevige, ondersteunende schotels (wat de bedbodem stevig maakt).

  Wanneer kiezen voor matrashouders?

  Optioneel kun je bij je TEMPUR bedbodem matrashouders (ook wel matrasbeugels) bestellen. Deze plaats je om te voorkomen dat je matras gaat schuiven, om ervoor te zorgen dat je matras op zijn plek blijft. Je ontvangt 6 matrashouders. Wij raden deze matrashouders aan in de volgende gevallen:

  • Als je geen bedomranding hebt, bijvoorbeeld wanneer je de TEMPUR bedbodem op losse poten zet in plaats van in een bed legt.
  • Bij een elektrisch verstelbare bedbodem: als je je bedbodem verstelt, dan verschuift deze namelijk gemakkelijker.

  Vlak of elektrisch verstelbaar

  De TEMPUR bedbodem is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare variant. Kiezen voor de elektrisch verstelbare variant is een goed idee als je graag vanuit je bed een boek leest, televisie kijkt of houdt van een ontbijt op bed. Ook wanneer je last hebt van lichamelijke klachten, zoals rug- of nekpijn kan een elektrisch verstelbare schotelbodem een uitstekend plan zijn. Je kunt deze TEMPUR bedbodem bij het hoofd- en voeteinde verstellen, waardoor je in een heerlijke zithouding komt te zitten. Let op: ga je voor de elektrisch verstelbare variant, neem er dan matrashouders bij zodat het matras goed op z’n plek blijft.

  Combi-deal: bedbodem en matras

  Heb je voor op je TEMPUR bedbodem ook een TEMPUR matras nodig? Ook daarvoor ben je bij Sleepfast aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot centraal magazijn met daarin een ruime voorraad A merk matrassen. Je hebt bij Sleepfast ruime keuze, waardoor er voor iedereen een matras op maat vindbaar is. Als je bij ons een bedbodem in combinatie met een matras bestelt, dan krijg je van ons een mooie korting. Wil je weten wat deze combi-deal precies inhoudt neem dan contact met ons op via onze chatbox. Ook met vragen over onze bedbodems en matrassen kun je bij ons terecht. Wij geven je ook graag advies op maat, zodat je zeker weet dat jij de juiste bedbodem (en matras) in huis haalt!

  Bedbodem bestellen bij Sleepfast

  Jouw TEMPUR bedbodem (in combinatie met een matras) bij ons bestellen is een uitstekend plan. Sleepfast staat niet alleen vooraf aan je bestelling voor je klaar (telefonisch en in onze chatbox), maar levert ook na het plaatsen van je bestelling topservice. Je kunt jouw nieuwe bedbodem (en matras) al binnen 48 uur verwachten (mits voorradig). Onze eigen bezorger komt je bestelling gratis bezorgen tot in je slaapkamer, waar de TEMPUR bedbodem zelfs voor je wordt gemonteerd!

  Sleepfast.nl

  ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
  Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

  ✅ Grootste voorraad van Nederland!
  Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

  ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

  ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
  In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!