• Lorem ipsum

Matras 70x200

Een matras 70x00 is verkrijgbaar in verschillende materialen en hardheden. Bestel vandaag nog jouw matras bij Sleep Fast.

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
M Line Wave matras
M Line
Wave matras
Gratis retour, 125 dagen bedenktijd! Probeer nu Wave by M Line matras! Gratis bezorging en super Fast in huis!
€359,00
sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00

Matras 70x200

Bij het kiezen van een matras spelen verschillende factoren een rol. De maat is daarin absoluut niet onbelangrijk. Wij bieden verschillende opties aan waaronder het matras 70x200. Dit is een eenpersoons matras in de smalste maat. Het kiezen hiervoor zou je kunnen doen om verschillende redenen. De reden is echter niet heel belangrijk. Als je weet welke maat je wilt is het vooral zaak hier een goede optie van te vinden. Hierbij is het belangrijk te letten op het materiaal en de stevigheid van het matras. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en daarom zullen wij je voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Het materiaal van jouw matras 70x200

Binnen ons assortiment zijn matrassen verkrijgbaar met verschillende materialen. Deze hebben allemaal andere eigenschappen waardoor deze perfect voor jou kunnen zijn of juist niet, Het is dus erg belangrijk om te weten wat deze materialen zijn en waarom dat een goede optie is. Koudschuim verraad eigenlijk al een beetje de meest belangrijke eigenschap. Het materiaal ventileert erg goed waardoor het matras de hele nacht fris aanvoelt. Daarnaast zal het zich enigszins vormen naar het lichaam waardoor het perfecte steun biedt. Traagschuim werkt weer net even wat anders. Dit materiaal vormt zich langzaam naar jouw lichaam wanneer het in aanraking komt met lichaamswarmte. Als je uit bed gaan zal het langzaam de oorspronkelijke vorm weer aannemen. Hierbij voelt het alsof je zweeft in bed. Een pocketvering matras biedt steun op verschillende plekken van het lichaam door de veren in verschillende diktes. De ventilatie hierbij is erg goed. Ten slotte bieden wij matrassen aan van latex. Dit materiaal is misschien niet het eerste waar u aan zou denken. Het is een sterk en zeer duurzaam materiaal wat bij de juiste kwaliteit ook nog eens goed ventileert.

Ook geschikt als tweepersoons

Het is erg eenvoudig om van een matras 70x200 een perfecte slaapplek voor 2 personen te maken. Je kunt hierbij beide een matras naar wens kiezen en deze naast elkaar in het bedframe plaatsen. Je kunt hierbij zelfs kiezen om een koppeling door middel van een rits te laten maken. Je zou hierbij in het midden last kunnen hebben van een gleuf maar dat is weer eenvoudig te verhelpen door middel van een topper.

Bestellen bij Sleep Fast

Online bestellen is vandaag de dag makkelijker dan ooit en het kost haast geen tijd. Zeker als je besteld vanuit ons assortiment zal het erg eenvoudig en zorgeloos zijn door de hoge kwaliteit van alle opties die wij hebben. Wanneer je hebt gekozen voor een matras 70x200 kun je deze bestellen en zal hij binnen 48 uur thuisbezorgd worden. Zodra je het matras hebt ontvangen mag je hier 90 dagen op proefslapen om te kijken of het bevalt. Als het bevalt kan je het matras gewoon blijven gebruiken zoals je reeds hebt gedaan en anders mag je hem gratis retour sturen aan ons. Zo weet je altijd zeker dat je niet eindigt met een matras wat niet bevalt. Bestel vandaag nog een matras van deze maat bij Sleep Fast en ontdek wat de definitie van goed slapen is.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf