• Lorem ipsum

Mahoton bedbodem

Mahoton zijbeugel Chroom
19,50

  Mahoton bedbodem

  Een Mahoton bedbodem is een wat goedkopere lattenbodem die verkrijgbaar is in een vlakke en elektrisch verstelbare variant. Je kunt kiezen voor drie soorten, waarbij verschillende essentiële zones kunnen worden verhoogd, zodat je ligcomfort op je lichaamsvorm is afgesteld. De bedbodem is te koop in vele formaten, waardoor er voor bijna elk bed een geschikte Mahoton bedbodem is. Heb je hulp nodig bij je keuze? Schakel dan de hulp in van onze ervaren specialisten. Zij staan je graag te woord in onze chatbox!

  Waarom kiezen voor een Mahoton bedbodem?

  Dit is wat een bedbodem van Mahoton je te bieden heeft:

  • Voordelige lattenbodem
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Keuze uit drie soorten: Emotion, Infusion en Reflexion
  • Verkrijgbaar in vlakke en elektrisch verstelbare variant (dat geldt voor alle drie de soorten)
  • Essentiële zones kunnen worden verhoogd waardoor je geniet van comfort op maat (verschilt per soort welke zones er kunnen worden verhoogd)
  • Lathouders verstelbaar in soft of hard (bij de Infusion en Reflexion)
  • Extra openingen voor ventilatie (bij de Reflexion)

  Drie soorten

  Er zijn drie soorten Mahoton bedbodem:

  • Emotion: Deze goedkoopste bedbodem van Mahoton heeft een verstelbare middenzone. De Emotion is een stevig beukenhouten frame met 28 overstekende latten.
  • Infusion: Elke lathouder van de Infusion bedbodem is verstelbaar in hard of soft. In de lumbale- en nekzone kunnen de lathouders tot 3 cm worden verhoogd.
  • Reflexion: Net als bij de Infusion zijn ook bij de Reflexion de lathouders in hard of soft verstelbaar. Ook kun je bij deze meest luxueuze Mahoton bedbodem je voeten, knieën, lumbale- en nekzones in hoogte verstellen in vijf standen. De Reflexion heeft kunststof met glasvezel versterkte latten die zijn voorzien van extra openingen voor ventilatie.

  Vlak en verstelbaar

  De Emotion, Infusion en Reflexion lattenbodem zijn alle drie te koop in een vlakke bedbodem en een verstelbare variant. Je hebt in totaal dus keuze uit zes verschillende Mahoton bedbodems. Wanneer ga je voor een elektrisch verstelbare bodem? Dat doe je als je graag in bed een boek leest, televisie kijkt en/of ontbijt. Een elektrisch verstelbare lattenbodem plaats je eenvoudig met behulp van een afstandsbediening in een comfortabele zithouding. Ook voor mensen met lichamelijk klachten, zoals rugpijn, is een verstelbaar bed soms de oplossing. Je kunt de elektrisch verstelbare Mahoton bedbodem dan in een stand plaatsen waarbij je minder last hebt van je klachten. De elektrisch verstelbare bedbodem van Mahoton is voorzien van een neksteun, knieknik, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.

  Verkrijgbaar in vele afmetingen

  De Mahoton bedbodem is te koop in de volgende formaten:

  Wil je een bedbodem voor op een tweepersoonsbed, dan ga je voor twee aparte bedbodems die je naast elkaar op je bed legt. Dat is prettig, want zo kunnen jij en jouw partner een Mahoton bedbodem op maat uitkiezen en deze bedbodem naar wens instellen.

  Advies op maat in onze chatbox

  Weet je niet goed voor welke bedbodem je moet kiezen, welke het beste bij jou en jouw wensen past? Schakel dan gerust onze hulp in! Onze ervaren sleepcoaches staan dagelijks tot 23 uur voor je klaar in onze chatbox. Zij weten door hun jarenlange ervaring in de beddenbranche alles af van bedbodems, bedden en alles wat daarbij komt kijken. De ervaren specialisten van Sleepfast geven je graag bedbodem advies op maat. Ook kun je bij hen terecht met al jouw vragen over onze Mahoton bedbodem. Wij zijn niet alleen bereikbaar in onze chatbox, je kunt ons ook bellen of langskomen in onze showroom.

  Sleepfast staat voor je klaar!

  Ben je eruit? Weet je welke bedbodem je wilt bestellen? Dan staat Sleepfast voor je klaar. Zodra jij de bedbodem in de winkelmand hebt geplaatst, gaan we voor je aan de slag. We kijken of het product voorradig is. Als dat het geval is, ontvang je hem nog binnen 48 uur. Onze eigen bezorgers komen de bedbodem gratis bij je brengen. Ze brengen je nieuwe Mahoton bedbodem niet tot op de stoep, maar tot op je bed!

  Sleepfast.nl

  ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
  Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

  ✅ Grootste voorraad van Nederland!
  Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

  ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

  ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
  In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!