• Lorem ipsum

Molton

Jeannette Vite Molton/hoeslaken Tencel anti-allergie
Jeannette Vite
Molton/hoeslaken Tencel anti-allergie
Super kwaliteit molton van Tencel! Gaat lang mee en blijft mooi en geeft een uitstekende bescherming voor jouw matras!
€59,95
Formesse Bella Donna Clima molton
Formesse
Bella Donna Clima molton
Super kwaliteit molton van Bella Donna! Gaat lang mee, blijft mooi en geeft een uitstekende bescherming voor jouw matras.
€51,00
Polydaun Topnop matrasbeschermer
Polydaun
Topnop matrasbeschermer
Deze matrasbeschermer is aan de onderkant voorzien van duizenden onverslijtbare nopjes, die ervoor zorgen dat het matras minder schuift. Deze beschermer is stofvrij en heeft een grote luchtdoorlaatbaarheid. De matrasbeschermer is gemaakt van 100% polyeste
€19,90
Sleepfast Molton 100% katoen | Bedbasic
Sleepfast
Molton 100% katoen | Bedbasic
Sleepfast Molton 100% katoen geeft jouw matras de jarenlange bescherming!
€29,95
Jeannette Vite Molton/hoeslaken split-topper Tencel anti-allergie
Jeannette Vite
Molton/hoeslaken split-topper Tencel anti-allergie
Super kwaliteit molton/hoeslaken voor de split-topper! Combi van Tencel en aardolie! Gaat lang mee en geeft de uitstekende bescherming voor de topper!
€129,95
Jeannette Vite Molton/hoeslaken topper Tencel anti-allergie
Jeannette Vite
Molton/hoeslaken topper Tencel anti-allergie
Super kwaliteit molton/hoeslaken voor de topper van 100% katoen! Gaat lang mee en geeft de uitstekende bescherming voor de topper!
€59,95
Dommelin Molton Stretch Deluxe
Dommelin
Molton Stretch Deluxe
Super kwaliteit Molton Stretch Deluxe! Gaat lang mee en blijft mooi en geeft een uitstekende bescherming voor jouw matras! Door de rekbaarheid vormt het om elk soort matras.
€42,50
Dommelin Molton topper 100% katoen
Dommelin
Molton topper 100% katoen
Super kwaliteit molton voor de topper van 100% katoen! Gaat lang mee en geeft de uitstekende bescherming voor de topper!
€39,95
Dommelin Molton H-model stretch de luxe voor M Line Twincover
Dommelin
Molton H-model stretch de luxe voor M Line Twincover
Super kwaliteit molton van katoen stretch de luxe ! Gaat lang mee en blijft mooi en geeft een uitstekende bescherming voor jouw matras!
€99,95
Formesse Bella Donna Edel Molton
Formesse
Bella Donna Edel Molton
Super kwaliteit molton van Bella Donna! Gaat lang mee, blijft mooi en geeft een uitstekende bescherming voor jouw matras.
€45,00
Dommelin Molton splittopper 100% katoen
Dommelin
Molton splittopper 100% katoen
Super kwaliteit molton voor de topper van 100% katoen! Gaat lang mee en geeft de uitstekende bescherming voor de topper!
€79,95

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!