• Lorem ipsum

Medisch matras

Een medisch matras dient te voldoen aan strenge eisen en moet zeer veel comfort bieden. Je vindt deze matrassen binnen het assortiment van Sleep Fast.

Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€749,00
Sale
Tempur Original Prima Cooltouch 19cm matras
Tempur
Original Prima Cooltouch 19cm matras
Matras Tempur Original Prima Cooltouch 19 cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €974,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Slow Motion 8 matras
M Line
Slow Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00

Medisch matras

Een medisch matras schaf je natuurlijk niet voor niks aan. Het is hierbij dan ook extra belangrijk dat de kwaliteit goed is en dat deze aan bepaalde eisen voldoet. Een medisch matras wordt vaak meer uren op een dag gebruikt als een ander matras en de steun is hierbij dus zeer belangrijk. Om ervoor te zorgen dat jij eindigt met de beste optie voor jouw lichaam vertellen wij je hier graag meer over. Zo wordt het uitkiezen van een passende optie direct een stuk makkelijker. Lees verder en ontdek meer over het aanschaffen van een matras voor medische doeleinden.

Wat heeft een medisch matras nodig?

In de eerste plaats moet er gedacht worden aan het comfort. Dit kan zijn voor de nacht maar het kan ook zijn voor meer uur als de standaard 8. Hiervoor zijn niet alle materialen even geschikt en daarom is het erg belangrijk goed te lezen. Als u lang op bed ligt moet een materiaal goede steun geven maar ook verlichting op drukpunten. Zo kunnen doorligplekken voorkomen worden en zal je een stuk prettiger kunnen liggen wanneer dat nodig is. Naast de steun is het ook erg belangrijk dat het matras goed ventileert. Dit is alleen het geval met matrassen van erg goede kwaliteit. De ventilatie zorgt ervoor dat je het niet te warm krijgt in bed en dat je dus niet overmatig gaat transpireren. Als je medische klachten hebt moet ten alle tijden voorkomen dat je er nog meer bij krijgt door tekortkomingen van het matras.

Het juiste matras kiezen

Het uitkiezen van een medisch matras is niet altijd makkelijk. Er zijn veel opties en je hebt echt de juiste nodig. Bij de verschillende materialen komen allerlei eigenschappen kijken. Door hier meer over te lezen weet je direct wat bij jou zal passen en wat niet. Daarnaast heb je ook nog de keuze tussen soft en compact, dit omschrijft de stevigheid van het matras. Ook is het belangrijk te kijken naar de maat van het matras wat je gaat aanschaffen. Hiervan zijn namelijk veel opties beschikbaar. Heb je een speciaal bed dan kun je de maten hiervan opnemen of opvragen bij de leverancier zodat je zeker weet dat het matras zal passen.

Bestel jouw medisch matras online

Online bestellen is erg eenvoudig en biedt de mogelijkheid een matras aan te schaffen zonder je huis uit te hoeven. Zeker als je medische klachten hebt is dit een ideale optie. Het kan best even lastig zijn maar met alle informatie is het absoluut niet onmogelijk om een goede match te vinden. Een groot voordeel aan bestellen bij ons is dat het matras snel geleverd wordt, al binnen 48 uur. Je mag hierop 90 dagen proefslapen om aan te voelen of dit echt het juiste matras voor jou is. Bevalt het toch niet helemaal dan mag je hem gratis retour sturen. Bestel zorgeloos, snel en vooral erg eenvoudig jouw medisch matras bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!