• Lorem ipsum

Medisch matras

Een medisch matras dient te voldoen aan strenge eisen en moet zeer veel comfort bieden. Je vindt deze matrassen binnen het assortiment van Sleep Fast.

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Cool Motion 3 matras
M Line
Cool Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00

Medisch matras

Een medisch matras schaf je natuurlijk niet voor niks aan. Het is hierbij dan ook extra belangrijk dat de kwaliteit goed is en dat deze aan bepaalde eisen voldoet. Een medisch matras wordt vaak meer uren op een dag gebruikt als een ander matras en de steun is hierbij dus zeer belangrijk. Om ervoor te zorgen dat jij eindigt met de beste optie voor jouw lichaam vertellen wij je hier graag meer over. Zo wordt het uitkiezen van een passende optie direct een stuk makkelijker. Lees verder en ontdek meer over het aanschaffen van een matras voor medische doeleinden.

Wat heeft een medisch matras nodig?

In de eerste plaats moet er gedacht worden aan het comfort. Dit kan zijn voor de nacht maar het kan ook zijn voor meer uur als de standaard 8. Hiervoor zijn niet alle materialen even geschikt en daarom is het erg belangrijk goed te lezen. Als u lang op bed ligt moet een materiaal goede steun geven maar ook verlichting op drukpunten. Zo kunnen doorligplekken voorkomen worden en zal je een stuk prettiger kunnen liggen wanneer dat nodig is. Naast de steun is het ook erg belangrijk dat het matras goed ventileert. Dit is alleen het geval met matrassen van erg goede kwaliteit. De ventilatie zorgt ervoor dat je het niet te warm krijgt in bed en dat je dus niet overmatig gaat transpireren. Als je medische klachten hebt moet ten alle tijden voorkomen dat je er nog meer bij krijgt door tekortkomingen van het matras.

Het juiste matras kiezen

Het uitkiezen van een medisch matras is niet altijd makkelijk. Er zijn veel opties en je hebt echt de juiste nodig. Bij de verschillende materialen komen allerlei eigenschappen kijken. Door hier meer over te lezen weet je direct wat bij jou zal passen en wat niet. Daarnaast heb je ook nog de keuze tussen soft en compact, dit omschrijft de stevigheid van het matras. Ook is het belangrijk te kijken naar de maat van het matras wat je gaat aanschaffen. Hiervan zijn namelijk veel opties beschikbaar. Heb je een speciaal bed dan kun je de maten hiervan opnemen of opvragen bij de leverancier zodat je zeker weet dat het matras zal passen.

Bestel jouw medisch matras online

Online bestellen is erg eenvoudig en biedt de mogelijkheid een matras aan te schaffen zonder je huis uit te hoeven. Zeker als je medische klachten hebt is dit een ideale optie. Het kan best even lastig zijn maar met alle informatie is het absoluut niet onmogelijk om een goede match te vinden. Een groot voordeel aan bestellen bij ons is dat het matras snel geleverd wordt, al binnen 48 uur. Je mag hierop 90 dagen proefslapen om aan te voelen of dit echt het juiste matras voor jou is. Bevalt het toch niet helemaal dan mag je hem gratis retour sturen. Bestel zorgeloos, snel en vooral erg eenvoudig jouw medisch matras bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf