• Lorem ipsum

Silvana kussen

Silvana Kussen Emerald Support
Silvana
Kussen Emerald Support
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met een smalle/normale schouders.
€99,00
Silvana Kussen Fluorine Support
Silvana
Kussen Fluorine Support
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met een normale/brede schouders.
€99,00
Silvana Comfort kussen Blauw
Silvana
Comfort kussen Blauw
De Silvana Comfort Blauw is iets steviger dan de Silvana Comfort Paars.
€69,00
Silvana Support Royale kussen Oranje
Silvana
Support Royale kussen Oranje
De Silvana Support® Royale Oranje is de één van de stevigste varianten uit de Silvana Support Royale collectie.
€139,00
Silvana Kussen Cristal Support
Silvana
Kussen Cristal Support
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met een brede schouders.
€99,00
Silvana Support Royale kussen Paars
Silvana
Support Royale kussen Paars
De Silvana Support® Royale Paars is de gemiddelde variant uit de Silvana Support Royale collectie.
€139,00
Silvana Comfort kussen Paars
Silvana
Comfort kussen Paars
De Silvana Comfort Paars is het kussen uit de Silvana Comfort collectie met een gemiddelde zachtheid.
€69,00
Silvana Comfort kussen Groen
Silvana
Comfort kussen Groen
De Silvana Comfort Groen is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie.
€69,00
Silvana Kussen Grenat Support
Silvana
Kussen Grenat Support
Geschikt voor: buikslapers, rugslapers en zijslapers met een smalle schouders en een heel zacht bed (zoals een waterbed)
€99,00
Silvana Kussen Saphir Support
Silvana
Kussen Saphir Support
Geschikt voor: rugslapers en zijslapers met een smalle schouders.
€99,00
Silvana Start Up
Silvana
Start Up
De Silvana Start Up is een zeer zacht en dun kussen. Ideaal voor buikslapers!
€65,95
Silvana Comfort kussen Geel
Silvana
Comfort kussen Geel
De Silvana Comfort Geel is de op één na stevigste variant uit de Silvana Comfort collectie.
€69,00

Silvana kussen

Een Silvana kussen is er door de jaren heen in geslaagd om de nachtrust van heel wat mensen structureel te verbeteren. Behoorlijk veel mensen kregen na een nachtje slapen af te rekenen met verkrampte spieren in niet alleen de schouders, maar ook in de nek. Deze verkrampte spieren resulteerden niet zelden in stevige hoofdpijn waardoor het uitvoeren van de dagelijkse verplichtingen in het gedrang kwam. Door gebruik te maken van één van de kussens van Silvana is het mogelijk om dergelijke vervelende situaties te voorkomen. Alle kussens die door dit merk op de markt zijn gebracht zijn immers speciaal ontworpen met de hulp van fysiotherapeuten. Op deze manier kan er tijdens het slapen pas echt een optimale slaaphouding worden gegarandeerd. Ben jij dus met andere woorden op zoek naar een nieuw, hoogwaardig kwaliteitskussen? Dan is het zeker de moeite waard om over te gaan tot het kopen van een Silvana kussen hier bij Sleep Fast!

Welke Silvana kussens bestaan er precies?

Wanneer je van plan bent om een nieuw hoofdkussen te kopen spreekt het voor zich dat je daar zelf bepaalde eisen voor in gedachten hebt. Het is mede omwille van deze persoonlijke eisen waar mensen over beschikken dat merken als Silvana er steevast voor kiezen om een uitgebreid en divers assortiment te creëren met hoofdkussens. Wil jij ook graag een Silvana kussen kopen, maar is het voor jou niet helemaal duidelijk welke van de verschillende kussens nu precies het interessantst zijn? Wij zetten ze graag even voor je op een rijtje!

1.) Het Silvana Support kussen

Wellicht de bekendste naam uit het assortiment van het merk 'Silvana' is ongetwijfeld de 'Silvana Support'. Reeds meer dan 30 jaar wordt dit kussen dan ook beschouwd als één van de beste nek ondersteunende hoofdkussens die op de markt zijn terug te vinden. Dit Silvana kussen werd ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en is vervaardigd uit 's werelds allerbeste materialen. Bovendien is de Silvana Support tot in het kleinste detail uitgedacht met als finale doel om jouw lichaam op de meest optimale wijze te kunnen ondersteunen.

De Silvana Support kussens zijn in de praktijk verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. Dit zorgt er voor dat je als klant altijd precies kan aangeven of je een voorkeur hebt voor een extra zacht of net een extra stevig model. Bovendien is het mogelijk om een extra smal exemplaar in huis te halen. Dit type kussen kan bijvoorbeeld interessant zijn voor mensen die wat langer zijn en meer ruimte willen overhouden in hun bed. Hoe dan ook, wanneer je van plan bent om een nek ondersteunend hoofdkussen in huis te halen is het altijd de moeite waard om daarvoor in de richting te kijken van de Silvana Support.

2.) Silvana antiallergische hoofdkussens

Ben jij iemand die krijgt af te rekenen met een huisstofmijtallergie? Of ben jij iemand die een grote waarde hecht aan niet alleen lekker fris, maar ook hygiënisch slapen? In beide gevallen kan het zeer interessant zijn om te kiezen voor een antiallergisch hoofdkussen van Silvana. Al deze kussens werden speciaal behandeld tegen huisstofmijt waardoor ze op dit vlak een optimale bescherming weten te garanderen. Bovendien is het ook nog eens zo dat dit type van Silvana kussen verkrijgbaar is in een uitvoering welke op zeer hoge temperaturen wasbaar is.

3.) Silvana Puur Natuur

Wil jij er zeker van zijn dat je tijdens het slapen kan genieten van de bijzondere voordelen die de beste puur natuurlijke materialen met zich meebrengen? In dat geval is het de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van de Silvana kussens. Silvana doet op dit vlak namelijk geen enkele concessie. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van 100 procent natuurlijke tij samen met een 100 procent natuurlijke vulling. Op deze manier kan er pas echt een heerlijke, op en top natuurlijke nachtrust worden gerealiseerd.

4.) Silvana Ondersteunend kussen

Wil jij graag een Silvana kussen kopen welke niet alleen een soepele, maar bovendien ook een veerkrachtige ondersteuning weet te bieden aan hoofd en nek? In dat geval kan het interessant zijn om daarvoor te kijken in de richting van de Silvana kussens welke deel uitmaken van de 'Ondersteunend' collectie. Alle kussens die in deze collectie zijn terug te vinden beschikken over een slim geïntegreerde latex neksteun of latex kern waardoor jouw hoofd altijd kan rekenen op de meest optimale ondersteuning.

5.) Silvana Dooradembaar

Zoals reeds aangegeven is het zo dat elke persoon bepaalde keuzes zal moeten maken met betrekking tot het aanschaffen van zijn of haar nieuw Silvana kussen. Is het voor jou vooral van belang dat je kan rekenen op een vrije ademhaling in combinatie met de beste ventilatie en vochtregulatie? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat lang niet elk hoofdkussen op de markt aan deze eisen kan voldoen, in tegendeel. Gelukkig geldt dat wel voor de Silvana kussens die deel uitmaken van de speciale 'dooradembaar' collectie. In deze collectie zijn de beste dooradembare hoofdkussens terug te vinden.

6.) Silvana Climate Control

Tijdens het slapen ondervinden veel mensen aanzienlijke schommelingen in de temperatuur die ze gewaarworden. Het is dan ook best mogelijk dat je het, het ene moment koud hebt waarna je enkele tellen later erg warm en zweterig aanvoelt. Wanneer jij jezelf hierin herkent betekent dit dat je nood hebt aan een speciaal Silvana Climate Control kussen. Door gebruik te maken van dit type Silvana kussen zal je immers kunnen vaststellen dat je kan rekenen op de bijzondere werking van een temperatuur regulerend textiel. De overtollige warmte wordt hierdoor opgeslagen en pas afgegeven op het ogenblik dat de lichaamstemperatuur voldoende is gedaald.

7.) Drukverlagend kussen van Silvana

Last but not least zijn er ook nog de drukverlagende kussens uit het assortiment van Silvana. Een dergelijk, drukverlagend Silvana kussen is gemaakt van traagschuim of werd gevuld met zachte holle vezels welke er in slagen om de natuurlijke vorm van niet alleen je hoofd, maar ook de nek aan te nemen. Op deze manier slaagt het materiaal er in om bij elke slaaphouding steeds een unieke, drukverlagende pasvorm voor het hoofd en de nekwervels te creëren.

Waarom kiezen voor een kussen met nekondersteuning?

Bij het kopen van een Silvana kussen zal je kunnen vaststellen dat verschillende exemplaren uit het aanbod van Silvana over nekondersteuning beschikken. In dit geval is er sprake van een speciale inkeping voor de nek of zijn de kussens voorgevormd. Op deze manier kan er voor worden gezorgd dat de nek zich tijdens het slapen optimaal kan ontspannen. Dat is nodig, want ondanks het feit dat veel mensen er niet bij stilstaan is het zo dat we doorheen de dag heel wat spanning opbouwen in ons hoofd. Deze spanning is het gevolg van de hectische levenswijze die we elke dag opnieuw meemaken. De sterk toegenomen, mentale inspanningen die mensen tegenwoordig in tal van verschillende sectoren dienen te leveren dragen hier uiteraard ook hun steentje aan bij.

Door te kiezen voor een Silvana kussen met nekondersteuning wordt er voor gezorgd dat je nek zich tijdens het slapen op de meest optimale wijze kan ontspannen. Het gevolg hiervan is dat de energie tijdens de slaap kan afvloeien uit het hoofd waardoor je, je de volgende ochtend pas echt uitgerust en fris zal voelen. Bovendien kan er tegenwoordig ook worden vastgesteld dat onze nek, mede door toedoen van het intensieve gebruik van niet alleen de smartphone, maar ook de computer, de neiging heeft om naar voren te leunen. Door gebruik te maken van een kussen met neksteun van Silvana wordt deze ongezonde houding tijdens de nacht gecorrigeerd. Het mag dan ook duidelijk zijn, het kopen van een Silvana hoofdkussen met neksteun is absoluut geen overbodige luxe, in tegendeel!

Tips voor het onderhouden van je Silvana kussen

Wil je er zeker van zijn dat je niet alleen in de meest optimale omstandigheden, maar ook nog eens voor een zo lang mogelijke tijd gebruik kan maken van jouw Silvana kussen? In dat geval is het belangrijk om deze steeds op de meest optimale wijze te onderhouden. Elke nacht opnieuw verliezen mensen zo'n halve liter aan transpiratievocht. Dat is heel wat. Het is net deze hoeveelheid aan transpiratievocht welke er voor kan zorgen dat de levensduur van je kussen aanzienlijk wordt ingeperkt. Wil jij dit voorkomen? Dan is het altijd een goed idee om rekening te houden met de onderstaande onderhoud tips.

  • Zorg voor het dagelijks opschudden van het kussen;
  • Vergeet niet om je Silvana kussen tijdig te laten luchten (niet in de felle zon);
  • Elk kussen dient te worden gewassen volgens de aanwijzingen die op het waslabel zijn terug te vinden;
  • Maak bij het wassen van een donzen kussen gebruik van een speciaal wolwasmiddel;
  • Probeer ervoor te zorgen dat de vulling na het wassen zo snel mogelijk kan drogen;
  • Stop een plat donzen hoofdkussen in de droogtrommel samen met een tennisbal;

Door rekening te houden met de hierboven aangegeven onderhoudstips zal je in ieder geval kunnen vaststellen dat je pas echt optimaal en bovendien ook zo lang mogelijk van jouw aangekochte Silvana kussen kan genieten.

Jouw Silvana hoofdkussen binnen de 48 uur in huis!

Bij Sleep Fast stellen we altijd alles in het werk om onze klanten de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Dit uit zich onder meer in de razendsnelle levertijden die wij hanteren. Kies je er voor om bij ons een Silvana kussen te kopen? In dat geval heb je deze doorgaans altijd binnen de 48 uur in huis! Dat is echter nog niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat onze professionele vakmensen je zeven dagen op zeven bijstaan met gespecialiseerd advies. Op deze manier wordt voorkomen dat je onverhoopt een kussen aankoopt die niet aan jouw vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen. Wil je graag contact opnemen met onze klantendienst? Dat is zowel telefonisch mogelijk als door gebruik te maken van de live chat. Onze klantendienst is dagelijks bereikbaar van 08h30 tot 23h00.

Kom de Silvana kussens ontdekken in één van onze showrooms!

Wil je liever geen nieuw kussen kopen zonder dat je deze eerst even in het echt hebt kunnen aanschouwen en aanvoelen? Dat is geen probleem. Sleep Fast beschikt namelijk ook over verschillende showrooms waarin we onze klanten graag verwelkomen. Je kan ons niet alleen vinden in Lunteren, maar ook in Huizen. Twijfel dus geen moment langer en kom ook jouw toekomstige Silvana kussen snel ontdekken in één van onze Sleep Fast showrooms!

Bekijk ook eens ons assortiment: M Line matras, Pullman matras, Tempur matras, Auping matras, M line kussen, Tempur kussen en Auping kussen.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!