• Lorem ipsum
M Line Cool Motion 3 matras
Vraag slaapadviseur terug

M Line Cool Motion 3 matras

Jouw boxspring

M line Cool Motion 3 matras bestellen?

Een M line Cool Motion 3 matras is een zachtere matras die is ontwikkeld voor slankere mensen met een gewicht tot 80 kg. Heb je interesse in deze matras, maar weeg je zwaarder, ga dan voor de M line Cool Motion 4 (deze is wat steviger, maar verder precies hetzelfde als de Cool Motion 3). Je geniet op deze matras van perfecte ondersteuning en een mooie verdeling van de drukpunten van je lichaam. Spieren worden op deze matras minder belast, je bloeddoorstroming verbetert en je lichaam ontspant zich. Dit zijn de drie lagen van een M line Cool Motion 3 matras:

 • Opencellig koudschuim van hoogwaardige kwaliteit : Je lichaam wordt door deze onderste laag op de juiste manier ondersteund. Het schuim van de M line Cool motion 3 matras is voorzien van een aantal stevigere zones.
 • Clima Support laag met insnijdingen: Deze middelste laag zorgt voor verbetering van de druk van het lichaam. Ook biedt deze laag goede ventilatie.
 • Opencellig traagschuim van hoogwaardige kwaliteit: Deze laag maakt dat je op de M line Cool Motion 3 matras gemakkelijker kunt draaien (het traagschuim reageert namelijk snel op bewegingen). Het traagschuim geeft je ook goede ventilatie, vochtafvoer en drukverlaging.

De goede ventilerende en temperatuur regulerende eigenschappen van deze matras worden versterkt door de matrashoes. Deze tijk is van unieke microvezels gemaakt die lekker koel aanvoelen en eenvoudig lichaamswarmte opnemen. Je kunt zowel in de warme zomers als koude winters gebruik maken van de M line Cool Motion 3 matras, omdat je op deze matras een stabiele lichaamstemperatuur hebt.

Wanneer kiezen voor standaard en speciale uitvoering?

Je kunt bij Sleepfast kiezen voor de standaard en speciale uitvoering van de M line Cool Motion 3 matras. Wanneer kies je voor welke matras?

 • Standaard uitvoering: Je kiest voor de standaard uitvoering als je een matras koopt en deze niet aan een andere matras wilt koppelen. De standaard uitvoering is een matras inclusief matrashoes.
 • Speciale uitvoering: Deze uitvoering kies je als je twee matrassen koopt die je aan elkaar wilt koppelen met een Duocover of Twincover (een 2 persoonsmatrashoes waarmee je twee matrassen aan elkaar kunt bevestigen). Bij deze uitvoering ontvang je een matras zonder matrashoes (je koopt er zelf een Duo- of Twincover bij).

Wat is het verschil tussen een M line Cool Motion en Slow Motion matras?

Qua prijs zit er geen verschil tussen een M line Cool Motion en Slow Motion matras. Ook de kern (inhoud) van de twee matrassen is hetzelfde. Een M line Cool Motion 3 matras verschilt van een Slow Motion 3 matras in maar een ding: de matrashoes. De tijk van een Cool Motion matras is gemaakt van een verkoelend, goed ventilerend materiaal, waardoor deze matras beter is voor mensen die veel transpireren of het snel warm hebben.

Productinformatie

Merk: M Line
Anti allergie: Ja
Anti huisstofmijt: Ja
Geschikt voor de volgende slaaphouding: rug, zij 
Hoogte: 22
Gewichtsklasse: tot 80 kg

Comfort

Hardheid: soepel /medium
Comfortzones: 7

Kern matras

Type matras: de M line Cool Motion 3 matras is van traagschuim en koudschuim
Materiaal tijk: 69% Polyester - 30% Lyocell - 1% Elasthan
Weerszijde beslaapbaar: Nee
Soort kern: bovenlaag: 6 cm geprofileerd visco-elastisch schuim SG65, tussenlaag: 4cm HR-Schuim SG43 onderlaag: 11 cm HR schuim SG37

Tijk (matrashoes)

Standaard tijk: Dit is de normale matrastijk in dezelfde maat als het bestelde matras. De matrashoes is gemaakt van unieke microvezels, die heerlijk koel aanvoelen en eenvoudig lichaamswarmte opnemen.
Duo Cover: Bij een bestelling van twee M line Cool Motion 3 matrassen is het mogelijk om er bij beide matrassen een Duo Cover bij te bestellen. Dit is 1 grote matrastijk om 2 losse matraskernen.
Twin Cover: Bij een bestelling van twee M line Cool Motion 3 matrassen is het mogelijk om er bij beide matrassen een Twin Cover bij te bestellen. Dit is 1 grote matrastijk om 2 losse matraskernen met aan beide kanten een split, zodat het hoofd en het voeteinde apart van elkaar om hoog kunnen bij verstelbare bedbodems.
Handvatten: Nee
Tijk afritsbaar: Ja (in 2 losse delen)
Wasbaar: tot 60 graden wasbaar (gemakkelijk te wassen in elke wasmachine.) 

Advies bedbodem

Geschikt voor de volgende bedbodems: binnenvering bodem, lattenbodem met min. 28 latten, schotelbodem, spiraalbodem, inzetboxspring, boxspring
Geschikt voor verstelbare bedbodem: Ja

Goed om te weten

Garantie: 10 jaar volgens M Line voorwaarden (5 jaar volledig en 5 jaar afbouwend). De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.
Onderhoud: 1x per maand keren van hoofd- naar voeteneind van de M line Cool Motion 3 matras; bovenzijde tijk wasbaar tot 60°C
Oude matras: wij nemen gratis jouw oude matras mee en wordt gerecycled. (klant is koning en wij zorgen voor het milieu)

Wat heeft Sleepfast je te bieden?

 • Ervaren familiebedrijf
 • Gratis bezorging
 • Eigen bezorgers
 • Binnen 48 uur geleverd (mits voorradig)
 • Levering van de M line Cool Motion 3 matras tot in je slaapkamer
 • 100 dagen proefslapen
 • Gratis retourneren en geld terug
 • Oude matras gratis inleveren

Binnen 48 uur geleverd

Dat wij je nieuwe M line Cool Motion 3 matras binnen 48 uur kunnen leveren heeft alles te maken met onze ruime voorraad. Al onze A merk matrassen liggen in ons centrale magazijn in grote hoeveelheden opgeslagen. Zodra jij een bestelling doet, kan onze bezorger al op korte termijn jouw bestelling uit ons magazijn ophalen en bij jou thuis bezorgen. Bezorging is bij ons altijd gratis en tot in jouw slaapkamer: de M line Cool Motion 3 matras wordt door onze bezorgers op jouw bed gelegd!

Oude matras gratis inleveren

Je kunt je oude matras gratis bij ons inleveren. Wel zo fijn, want zo kun jij direct jouw nieuwe M line Cool Motion 3 matras op je bed plaatsen. Je oude matras inleveren is heel eenvoudig. Als er een bezorger bij je langskomt met jouw nieuwe matras, dan geef je je oude matras weer mee aan de bezorger. Hier hoef je niks voor te betalen; het is gratis! Wat wordt er dan gedaan met deze matras? Deze krijgt een nieuw leven. Er wordt een judomat van gemaakt! Goed voor jou en voor het milieu!

100 dagen proefslapen

Jouw nieuwe M line Cool Motion 3 matras mag je maar liefst 100 dagen proefslapen. Dat wil zeggen dat je nog nergens aan vast zit. Bevalt de matras je niet, dan komen wij hem weer bij je ophalen en krijg jij je geld terug. Waarom doen wij dit? Dat doen wij, omdat wij grote waarde hechten aan tevreden klanten. Wij willen niks liever dan dat onze klanten 100% tevreden zijn en mogen genieten op een matras die perfect ligt. Uiteraard mag je ook, als jouw M line Cool Motion 3 matras je niet bevalt, deze inruilen voor een andere matras. Wat uniek is bij Sleepfast is dat je de matras voor elke matras naar wens mag inruilen (het hoeft geen M line matras te zijn, zoals bij veel andere verkoopadressen).

Alex en Stefan van Sleepfast vertellen over de M line Cool Motion 3
Bekijk ons kanaal op
100 dagen proefslapen
Het échte testen doe je gewoon thuis!
Binnen 48 uur gratis geleverd
Jouw oude matras gratis gerecycled
Eigen bezorg- & montagedienst
Gratis, snel en kundig met door de Fastboys
Niet goed? Geld terug!
Lekker vrijblijvend binnen 100 dagen
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.