• Lorem ipsum

Boxspring 140x200

Pullman Pullman boxspring
Vanaf 2.999,-
  Cinderella Cinderella boxspring
  Vanaf 1.799,-
   SALE
   M Line M line boxspring
   Vanaf 3.371,-
   4.397,- adviesprijs
    Caresse Caresse boxspring
    Vanaf 1.795,-
     Sleepfast Boxspring onderstel
     Vanaf 1.200,-
      SALE
      Tempur Tempur boxspring One
      3.442,-
      4.050,- adviesprijs
       Tuur Boxspring
       1.299,-

        Boxspring 140x200

        Een boxspring 140x200 cm zit qua formaat tussen een 1 persoons boxspring en 2 persoons boxspring in en wordt daarom ook wel een twijfelaar boxspring genoemd. Deze boxspring is ideaal voor een persoon die graag lekker breed ligt of veel woelt en draait. Ook voor stelletjes die graag lekker knus dicht tegen elkaar liggen en slapen kan een boxspring 140x200 cm perfect zijn. Voordeel van deze boxspring is dat hij minder plek inneemt dan een 2 persoons boxspring.

        Waarom kiezen voor een boxspring 140x200 cm?

        Er zijn vele redenen om te kiezen voor een boxspring 140x200 cm. Hier staan een paar van deze redenen op een rij:

        • Als je twijfelt tussen een 1 en 2 persoons boxspring: je vindt een 1 persoons boxspring te klein en een 2 persoons boxspring te groot. In dit geval is een twijfelaar boxspring 140x200 cm perfect voor jou/jullie.
        • Als voor jou alleen een 1 persoons bed te klein is: bijvoorbeeld omdat je breed ligt, veel draait en woelt.
        • Als je alleen slaapt, maar soms samen slaapt: je hebt een vriend/vriendin die soms bij je slaapt.
        • Als je te weinig plek hebt voor een 2 persoons bed: je woont bijvoorbeeld samen in een studio of hebt een kleine slaapkamer. Als je er een boxspring 140x200 cm in plaatst, houdt je meer ruimte over voor andere meubels en spullen.
        • Als jullie graag knus, dicht tegen elkaar slapen: jij en je partner liggen altijd verstrengeld in elkaar en draaien en woelen nauwelijks. Waarom zou je kiezen voor een grote 2 persoons boxspring als je het ook met een kleinere boxspring kunt doen. Voordeel van deze kleinere boxspring is dat je er ruimte mee bespaart.
        • Als je niet zoveel geld hebt om te besteden: een boxspring 140x200 cm is veelal goedkoper dan een grotere 2 persoons boxspring. Wil je nog meer geld besparen? Dan kun je ook nog kiezen voor de iets smallere twijfelaar boxspring 120x200 cm. Al doe je dit uiteraard alleen maar als deze boxspring voor jou/jullie voldoende slaapplek biedt.

        Waaruit kun je kiezen?

        Je hebt bij Sleepfast ruime keuze uit boxsprings 140x200 cm van diverse merken met verschillende stofferingen (in allerlei materialen en kleuren), hoofdborden, voetborden en poten. Je kunt kiezen voor een boxspring 140x200 cm met een pocketveringmatras, maar ook voor een boxspring zonder matras. Je kunt er dan zelf een matras/matrassen naar wens bij uitkiezen. Ook een topper/topmatras is optioneel. Je hebt boxsprings waar al een topmatras bij zit, maar kunt ook een losse topmatras kopen voor op jouw nieuwe boxspring 140x200 cm.

        Onze merken

        Bij Sleepfast heb je keuze uit diverse boxspring merken. Al deze merken bieden uitstekende kwaliteit. Hieronder staan ze kort omschreven:

        • TEMPUR: Dit merk staat bekend om zijn speciale TEMPUR®-materiaal, een uniek traagschuim dat zich door zijn open structuur perfect naar je lichaam vormt. Het voelt op een TEMPUR boxspring 140x200 cm alsof je zweeft.
        • M line: De unieke 7-zones pocketvering van deze boxspring geeft je een combinatie van luxe en comfort.
        • Avek: De boxsprings op maat van dit merk bieden je vele keuzemogelijkheden.
        • Viking: Dit merk biedt luxueuze boxsprings van Zweedse materialen. De boxsprings worden met de hand gemaakt.
        • HML-Bedding: De mooi vormgegeven boxsprings van HML-Bedding kun je compleet naar wens laten maken.
        • Caresse: Een Caresse boxspring 140x200 cm is luxueus en prachtig vormgegeven. Je kunt de boxspring geheel naar eigen wens samenstellen.
        • Pullman: Dit merk staat bekend om zijn unieke pocketveringsysteem: de afzonderlijk van elkaar verpakte veren bieden je een zijdezachte vering.
        • Sleepfast: De boxsprings van ons eigen merk Sleepfast zijn van uitstekende kwaliteit.

        Wil je een uitgebreide omschrijving van de verschillende merken. Kijk dan op onze boxspring merken pagina’s.

        Met of zonder hoofd- en voetbord

        De meeste boxsprings zijn voorzien van een hoofdbord. Soms zie je boxsprings die naast een hoofdbord ook een voetbord hebben en ook kun je kiezen voor een boxspring 140x200 cm zonder hoofd- en voetbord. Hoofd en voetborden geven je boxspring een extra luxueuze uitstraling. Je hebt keuze uit diverse hoofd- en voetborden in diverse stoffen, kleuren en patronen. Meestal kies je voor een hoofd- en voetbord dat past bij de stof en kleur van jouw boxspring 140x200 cm, soms zijn deze borden al bij de boxspring inbegrepen, soms ook niet. Of je nu wel of niet kiest voor een hoofd- en voetbord is helemaal aan jou. Wil je een bed waar je lekker in kunt slapen zonder poespas en zo goedkoop mogelijk? Dan is een boxspring 140x200 cm zonder hoofd- en voetbord waarschijnlijk prima voor jou. Wil je dat jouw boxspring de eyecatcher wordt van jouw slaapkamer? Dan neig jij waarschijnlijk meer naar een boxspring met hoofd- en/of voetbord.

        Matras naar keuze

        Veel mensen denken dat de matras van een boxspring onderdeel is van de boxspring, dus dat je hem er altijd bij koopt, maar dat is niet zo. Het is waar dat je bij vele boxsprings de pocketvering matras erbij koopt, maar je kunt vaak ook kiezen voor een boxspring 140x200 cm zonder matras. In dat geval ga je zelf op zoek naar een losse matras voor op jouw boxspring. Voordeel hiervan is dat je een matras kunt uitkiezen die compleet bij jou en jouw lichaam past, waardoor je geniet van een optimaal slaapcomfort. Op een boxspring 140x200 cm kun je een 2 persoonsmatras van ditzelfde formaat plaatsen, maar ook twee 1 persoonsmatrassen van 70x200 cm. Kies je voor twee 1 persoonsmatrassen dan kunnen jij en je partner ieder een eigen perfecte matras uitkiezen, waardoor jullie allebei kunnen genieten van een perfect slaapcomfort. Hoe vinden jullie die ene perfecte matras voor op jullie boxspring 140x200 cm die compleet is afgestemd op jullie persoonlijke situatie? Daarvoor kun je gebruikmaken van onze speciale matraswijzer. Je krijgt dan een aantal vragen over je persoonlijke situatie, lengte, gewicht, postuur, lighouding, allergieën en lichamelijk klachten. Op basis van de antwoorden krijg je een persoonlijk matrasadvies voor jou en eventueel ook voor je partner. Je kunt hierover direct een chatgesprek aangaan met één van onze medewerkers. Zij informeren je niet alleen over jouw persoonlijke matrasadvies, maar geven je ook een speciale aanbieding!

        Wel of geen topmatras

        Ga je voor een boxspring 140x200 cm dan heb je niet alleen keuze uit wel of geen hoofdbord, voetbord en matras. Je hebt ook keuze uit een boxspring met of zonder topmatras. Wat is precies een topmatras? Een topmatras wordt ook wel een topper genoemd. Het is een dunne matras van 5 tot 20 cm dik, die je (eventueel) bovenop de matras van je boxspring 140x200 cm legt. Wat zijn de voordelen van een topmatras?

        • Met een topmatras bepaal je jouw perfecte ligcomfort: je kiest zelf voor een bepaalde hardheid: voor een zachte topper waar je lekker in wegzakt of voor een hardere topper waarop je stevig ligt.
        • Een topmatras zorgt voor goede hygiëne: je kunt de topmatras eenvoudig schoon houden: er zit een afritsbare hoes omheen die je in de wasmachine kunt wassen.
        • De topper biedt bescherming van je matras: dit topmatras bevindt zich bovenop de matras. Hierdoor gaat je matras langer mee.
        • Een topmatras maakt dat je geen last hebt van schuivende matrassen: ideaal in het geval van twee losse matrassen.

        Boxspring of bed?

        Twijfel je tussen een boxspring 140x200 cm of bed? Dan is het handig om de verschillen te weten. Hier staan ze op een rij:

        • Een boxspring is een box met pocketveren, een bed heeft een onderstel met daarbovenop een matras.
        • De box met pocketveren (en pocketvering matras en eventuele topper) van een boxspring biedt een ander ligcomfort dan een bed.
        • Een boxspring heeft, doordat hij is voorzien van stoffering, veelal een luxere uitstraling dan een bed.
        • De instaphoogte van een boxspring is vaak hoger dan die van een bed. Dat kan een voordeel zijn voor lange mensen en voor personen die moeite hebben met in- en uitstappen.
        • Een boxspring wordt in tegenstelling tot een bed vaak met een pocketvering matras en topmatras gekocht (maar dit is niet noodzakelijk).

        Sleepfast staat dagelijks tot 23 uur voor je klaar!

        Elke dag tot 23 uur kun je bij ons terecht met al jouw vragen. Je kunt ons telefonisch bereiken of gebruikmaken van de chatbox (rechts onderin beeld). Onze specialisten weten alles over boxsprings, bedden, matrassen, kussens en andere slaapartikelen. Zij kunnen jou bijvoorbeeld adviseren over welke boxspring 140x200 cm voor jou de beste keuze is en of je deze het beste met of zonder pocketvering matras en/of topmatras kunt kopen. Ben je op zoek naar een losse matras voor op jouw boxspring? Dan kun je ook hierover persoonlijk advies krijgen. Je kunt voor een matrasadvies ook terecht in onze matraswijzer. Wil je de boxspring 140x200 cm van jouw voorkeur en/of matrassen uitproberen? Kom dan eens langs in onze showroom!

        Boxspring kopen bij Sleepfast

        Heb je jouw favoriete boxspring 140x200 cm gevonden? Dan rest er nog maar een ding: je bestelling plaatsen, zodat wij voor je aan de slag kunnen gaan. Wij plannen al op korte termijn een bezorgafspraak in, zodat jij precies weet wanneer we bij jou op de stoep staan. Dat is meestal al binnen 48 uur (mits het product voorradig is). Als je nog een oude matras hebt liggen dan mag je deze gratis meegeven aan de bezorger. Hopelijk vind jij bij ons jouw eigen perfecte boxspring 140x200 cm en ga je slapen als een roosje.

        Sleepfast.nl

        ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
        Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

        ✅ Grootste voorraad van Nederland!
        Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

        ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
        Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

        ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
        In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!