• Lorem ipsum

Technogel matras

Technogel Estasi matras
Technogel
Estasi matras
1.899,-
  Technogel Levante matras
  1.699,-

   Technogel matras

   Op een Technogel matras geniet je van een heerlijk koel, comfortabel en ondersteunend gevoel. Dit alles komt door de dikke laag hoogwaardige Technogel, die zich perfect aanpast aan je lichaamscontouren, goed lichaamswarmte- en vocht reguleert. Hoewel het matras heerlijk koel aanvoelt biedt deze door de afneembare winterhoes ook extra warmte. Uit onderzoek blijkt dat je op dit matras sneller inslaapt en dieper slaapt, waardoor je sneller een ononderbroken nachtrust zult hebben!

   Wat heeft een Technogel matras je te bieden?

   Dit zijn de voordelen van een matras van Technogel:

   • Gemaakt van een dikke laag hoogwaardige Technogel in combinatie met traagschuim
   • Past zich optimaal aan je lichaamscontouren aan: op een Technogel matras, voelt het alsof deze speciaal voor jou is ontworpen.
   • Lekker koel: Door de perfecte afvoer van lichaamswarmte- en vocht (door speciale luchttunnels) slaap je heerlijk koel, waardoor je geniet van een comfortabele, diepe nachtrust. Hierdoor voel je je overdag wakkerder, energieker en positiever.
   • Uniek torenpatroon: draagt bij aan de perfecte steun en de optimale slaapervaring
   • Diepere slaap en sneller inslapen: Uit klinische tests komt naar voren dat je op een Technogel matras tot 45% dieper slaapt en tot 33% sneller inslaapt. Hierdoor geniet je sneller van een ononderbroken nachtrust.
   • Voorzien van een afneembare winterhoes, die zorgt voor extra warmte (en koelte als je de hoes verwijdert)
   • Geschikt voor vlakke en elektrisch verstelbare bedbodems

   Over Technogel

   Door een samenwerking tussen het Italiaanse bedrijf Royal Medica en de Duitse Otto Bock Group, ontstond in het jaar 1998 het bedrijf Technogel. De naam van het bedrijf is vernoemd naar het materiaal waarmee het bedrijf werkt. Technogel is een bijzonder koel materiaal dat perfecte ergonomische steun biedt. Met behulp van deze gel worden op vele manieren allerlei dagelijkse ervaringen gestimuleerd, zoals rolstoelen, medische behandelingen, slapen, zitten en wandelen. Technogel zorgt ervoor dat je leven inspirerender, gezonder en vrolijker wordt. Technical Sleeping gaat voor hoogstaand vakmanschap. Hierbij wordt de nadruk gelegd op oog voor detail. Alleen het allerbeste, gezondste en meest innovatieve Technogel matras en kussen is goed genoeg voor het bedrijf!

   Het unieke materiaal

   Technogel is zowel zacht als hard. Dat maakt het een zeer uniek materiaal, dat zeer geschikt is voor in een Technogel matras. Hierom staat het materiaal bekend:

   • Bijzonder duurzaam: Technogel wordt na verloop van tijd niet slechter of harder; het blijft altijd goed. Ook na lange tijd geniet je nog volop van de elastische en mechanische eigenschappen van het materiaal. Uit onderzoek komt naar voren dat het materiaal, zelfs na een drukcycli van 300.000 niet verandert van vorm. Je blijft op een Technogel matras genieten van langdurig comfort. De extreme duurzaamheid komt doordat het materiaal niet giftig is (het is ook vrijwel geurloos).
   • Zeer koel: Door de hoge thermische geleiding kan Technogel je lichaamstemperatuur tot maar liefst 2°C verlagen. Dit kan er (volgens wetenschappers) voor zorgen dat je geniet van een diepere nachtrust. Lichaamswarmte- en vocht worden perfect getransporteerd en verspreid (beter dan het geval is bij schuim). Hierdoor blijf je op een Technogel matras heerlijk koel en comfortabel.
   • Vormt in alle richtingen mee: Doordat het materiaal zich enerzijds aanpast zoals water en anderzijds ondersteunt zoals steviger materiaal, past Technogel zich geleidelijk aan je lichaamscontouren aan. Drukpunten verminderen, maar je bewegingsvrijheid blijft optimaal: het materiaal vormt in alle richtingen mee (verticaal, horizontaal en diagonaal). Hierdoor is er geen druk en pijn. Kortom je hoeft je geen zorgen te maken op een Technogel matras; je geniet van een perfecte combinatie van comfort en ergonomie!

   Ook kussens verkrijgbaar

   Je kunt bij Sleepfast niet alleen Technogel matrassen, maar ook Technogel kussens kopen. Deze zijn net als de matrassen heerlijk koel, comfortabel en goed ondersteunend doordat het materiaal zich optimaal aan je lichaamscontouren aanpast. Door de ergonomische vormgeving van de kussens, liggen je hoofd, nek en ruggengraat perfect in het kussen. Je koopt de kussens in een hoogte naar wens. Mensen met bredere schouders wordt een hoger kussen aangeraden dan mensen met smallere schouders. Net als het Technogel matras heeft ook het kussen van Technogel een afneembare hoes. Dit is heerlijk luxueus en zacht, maakt dat je kussen mooi schoon en fris blijft.

   Hulp nodig? Maak gebruik van onze chatbox!

   Weet je niet goed voor welke van onze Technogel matrassen je moet gaan? Of heb je andere vragen? Schakel dan gerust onze hulp in! De ervaren specialisten van Sleepfast staan dagelijks tot 23 uur voor je klaar in onze chatbox. Ze kunnen je door hun jarenlange ervaring in de beddenbranche alles vertellen over onze (verschillende) matrassen of kussens en geven je graag matrasadvies op maat, zodat jij zeker weet dat je het juiste kussen koopt! Wil je ons liever bellen of bij ons langskomen in onze showroom? Ook dat is mogelijk!

   Bij Sleepfast matras bestellen

   Heb je jouw perfecte Technogel matras gevonden en wil je deze gaan bestellen? Doe dat dan gerust bij Sleepfast. Wij staan niet alleen vooraf aan je bestelling voor je klaar (in onze chatbox), maar gaan ook direct voor je aan de slag als je jouw favoriete matras bij ons hebt besteld. We kijken of deze voorradig is. Als dat het geval is, komt onze bezorger jouw nieuwe matras al binnen 48 uur bij je langsbrengen. Vooraf bellen we je op voor een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt. Je bezorger brengt je matras niet tot op de stoep, maar helemaal tot in je slaapkamer, waar hij het matras uit de verpakking haalt en op je bed plaatst. Je mag het matras 90 dagen proefslapen. Dat wil zeggen dat je hem tot die tijd nog om kunt ruilen voor een ander matras naar wens. Ook je geld terug is mogelijk. Maar hopelijk is dit voor jou niet nodig en ga jij direct optimaal genieten van jouw nieuwe Technogel matras!

   Sleepfast.nl

   ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
   Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

   ✅ Grootste voorraad van Nederland!
   Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

   ✅ Kan ik mijn matras retourneren?
   Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

   ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
   In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!