• Lorem ipsum

Technogel kussen

Technogel Convexo kussen
175,-

  Technogel kussen

  Het Technogel kussen is gemaakt van een unieke gepatenteerde gel samengesmolten met traagschuim. Dit materiaal voelt heerlijk koel aan en past zich perfect aan je lichaamscontouren aan, waardoor het voelt alsof het kussen speciaal voor jou is gemaakt. Je hoofd, nek en ruggengraat worden perfect uitgelijnd. Op dit kussen, dat verkrijgbaar is in diverse hoogtes en is voorzien van een zachte afneembare hoes, ga je heerlijk koel, comfortabel en diep slapen!

  Waarom kiezen voor een Technogel kussen?

  Een kussen van het merk Technogel biedt een aantal mooie voordelen:

  • Gemaakt van een hoogwaardige dikke laag gepatenteerde gel die samengesmolten is met traagschuim
  • Heerlijk koel: lichaamswarmte- en lichaamsvocht worden goed afgevoerd doordat het Technogel kussen is voorzien van speciale luchttunnels. Je slaapt hierdoor heerlijk koel, comfortabel en diep.
  • Ergonomische vormgeving: de focus ligt op een perfecte uitlijning van je hoofd, nek en ruggengraat
  • Past zich geleidelijk aan je lichaamscontouren aan: het voelt alsof het kussen speciaal voor jou is gemaakt
  • Verkrijgbaar in diverse hoogtes, waardoor je het kussen compleet af kunt stemmen op je schouderbreedte, lichaamstype en slaaphouding
  • Zachte afneembare hoes: dit geeft het Technogel kussen een extra vleugje luxe. Als je de hoes regelmatig verwijdert en wast, versterk je het verkoelende effect.

  Het bedrijf

  Aan het einde van de 20e eeuw richtte de Italiaanse Massimo Losio het bedrijf Royal Medica op. In 1998 kreeg dit bedrijf, door samenwerking met de Duitse Otto Bock Group, de naam Technogel. Vandaag de dag zijn er Technogel productiesites in Duitsland, Italië en de Verenigde Staten. Technogel is een koele vulling, die superieure ergonomische steun biedt. Op allerlei manieren worden met behulp van deze gel, dagelijkse ervaringen gestimuleerd. Zo wordt het materiaal gebruikt voor medische behandelingen, rolstoelen, fietsen, wandelen, zitten en slapen. Met Technogel geniet je van een vrolijker, gezonder en inspirerender leven. Bij Technical Sleeping staan oog voor detail en hoogstaand vakmanschap hoog in het vaandel. Het bedrijf wil het beste, vernieuwendste en gezondste Technogel kussen en matras aanbieden!

  Het materiaal

  Technogel is een uniek materiaal doordat het qua hardheid zowel zacht als stevig is. Dat maakt het een ideaal materiaal voor in een Technogel kussen. Dit zijn de drie belangrijkste kenmerken:

  1. Vormt mee in alle richtingen: Het materiaal past zich aan zoals water dat doet, maar biedt ook de ondersteuning van steviger materiaal, waardoor het zich geleidelijk aan je lichaamscontouren aanpast. Op een Technogel kussen verminderen de drukpunten, terwijl je bewegingsvrijheid niet wordt beperkt. Technogel vormt mee in alle richtingen (in 3D: horizontaal, verticaal en diagonaal), waardoor je geen last hebt van druk, pijn en zorgen. Kortom het materiaal biedt de ideale combinatie van ergonomie en comfort!
  2. Bijzonder koel: Technogel heeft een hoge thermische geleiding, waardoor het je lichaamstemperatuur met 2°C kan verlagen. Volgens wetenschappers zorgt dit ervoor dat je dieper slaapt. Je blijft op een Technogel kussen ook koel en comfortabel, doordat het materiaal lichaamswarmte en lichaamsvocht optimaal transporteert en verspreidt (beter dan schuim dat doet).
  3. Duurzaam: Technogel blijft altijd goed: het wordt niet slechter, harder of zachter na verloop van tijd. De mechanische en elastische eigenschappen blijven altijd, hoe lang je een Technogel kussen ook gebruikt. Dit komt doordat het materiaal niet giftig is (het is vrijwel geurloos). In onderzoek is aangetoond dat Technogel, ook wanneer het meer dan 300.000 drukcycli heeft ondergaan, niet van vorm verandert. Je geniet met dit merk van langdurig comfort!

  Technogel matrassen

  Naast Technogel kussens verkoopt Sleepfast ook Technogel matrassen geschikt voor vlakke en elektrisch verstelbare bedbodems. Ook hierop geniet je van de ultieme gelervaring: van een koele, comfortabele, diepe slaap, die je verkrijgt door de perfecte ergonomische vormgeving en goede warmte- en vochtgeleiding van het materiaal. Ook het unieke torenpatroon draagt bij aan de perfecte ondersteuning en sublieme slaapervaring. De matrassen van Technogel worden geleverd met een afritsbare winterhoes die zorgt voor een extra warm gevoel. Als je deze hoes verwijdert, kun je nog meer genieten van de verkoelende werking van Technogel.

  Sleepfast staat voor je klaar!

  Heb je vragen over het Technogel kussen? En/of weet je niet zeker of je voor een traagschuim kussen of een ander (merk) kussen wilt gaan? Schakel dan onze hulp in. De ervaren specialisten van Sleepfast  hebben door hun jarenlange werkervaring in de beddenbranche veel kennis in huis, die ze graag met je willen delen. Je kunt onze sleepcoaches dagelijks tot 23 uur bereiken in onze chatbox. Ook bellen of langskomen in onze showroom is mogelijk.

  Kussen bestellen bij Sleepfast

  Weet je zeker dat je een Technogel kussen wilt kopen? Dan kun je deze met een gerust hart bij Sleepfast bestellen. Zodra jij je kussen hebt besteld gaan we voor je aan de slag. We kijken of het kussen voorradig is en als dit het geval is staat PostNL al binnen 48 uur bij je voor de deur met jouw nieuwe hoofdkussen. Je mag je nieuwe kussen nog tot 14 dagen na bezorging retourneren, maar hopelijk is dat niet nodig en ga jij direct heerlijk koel, comfortabel en diep slapen op jouw nieuwe Technogel kussen!

  Sleepfast.nl

  ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
  Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

  ✅ Grootste voorraad van Nederland!
  Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

  ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

  ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
  In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!